Παροχή υπηρεσιών πληροφόρησης προς υποψήφιους φοιτητές για συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΟΠΑ

id: 
2384

Αθήνα, 15 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανάληψη πρωτοβουλίας ενημέρωσης υποψήφιων φοιτητών
για συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών εγκαινιάζει μια νέα δράση ενημέρωσης και συμβουλευτικής γύρω από θέματα που αφορούν στις σπουδές στο Πανεπιστήμιο. Απευθυνόμενο στους υποψήφιους φοιτητές που το προσεγγίζουν, το Γραφείο Διασύνδεσης χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία του σε θέματα συμβουλευτικής και κάνει μια εκ των έσω ενημέρωση σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα αφορά αποκλειστικά στα επιστημονικά αντικείμενα τα οποία υπηρετεί και προσφέρει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο σύνολο των οκτώ προπτυχιακών του Τμημάτων. Η περίοδος που θα προσφέρεται η δράση συμβουλευτικής θα είναι όλο το διάστημα που οι υποψήφιοι φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα έχουν στη διάθεσή τους για να καταθέτουν μηχανογραφικά δελτία, δηλαδή από 15 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου 2015.

Καθημερινά το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ θα παρέχει πληροφόρηση και θα απαντά στα ερωτήματα των υποψηφίων φοιτητών κατά τις ώρες 13:00 - 15:00, Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσεγγίσουν το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ για τη συγκεκριμένη δράση στην τηλεφωνική γραμμή 210 8203 220 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: mihanografiko@aueb.gr.

Υπεύθυνος επικοινωνίας είναι ο κ. Βίκτωρας Κούκης - στέλεχος του Γραφείου Διασύνδεσης ΟΠΑ.

Να σημειωθεί ότι η παραπάνω δράση είναι μια πρωτοβουλία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και εντάσσεται στο πλαίσιο της καινοτομίας και της κοινωνικής προσφοράς του Πανεπιστημίου προς τους υποψήφιους νέους επιστήμονες. Φιλοδοξία του Ιδρύματος είναι η παραπάνω δράση, που λειτουργεί φέτος για πρώτη χρονιά, να στεφθεί με επιτυχία, ώστε να καθιερωθεί και να αποτελέσει θεσμό για τα επόμενα χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ στην ηλεκτρονική του διεύθυνση, www.career.aueb.gr.

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑ

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018