Ο Ρητορικός Όμιλος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει για πρώτη φορά το Πρωτάθλημα Debate Αρχαρίων Nov'12 (3/11/2012)

id: 
1524

Πρωτάθλημα Debate Αρχαρίων Nov'12

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012, Αμφιθέατρο Δεριγνύ (Πατησίων 76)

Ο Ρητορικός Όμιλος του Οικονομικού Πανεπιστημίου σας καλεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 στο Πρωτάθλημα Debate Αρχαρίων Nov'12, που διοργανώνει φέτος για πρώτη χρονιά, συνοδεύοντας τα άλλα δύο Πανελλήνια πρωταθλήματα κάθε έτους!

- Δεν έχεις συμμετάσχει ποτέ σε πρωτάθλημα debate και θες να ζήσεις την εμπειρία;

- Έχεις συμμετάσχει μία ή δύο φορές σε πρωταθλήματα, αλλά δεν πρωταγωνίστησες σε κανένα από αυτά;

- Μήπως ήρθες σε κάποια από τις φετινές προπονήσεις του Ομίλου για πρώτη φορά, και θα ήθελες άλλα 3 debates στη σειρά;

- Ή δεν είσαι πια αρχάριος, αλλά θες να δεις την οπτική ενός κριτή και να μάθεις τον ρόλο του;

Ότι τύπος debater και να είσαι, το Πρωτάθλημα Αρχαρίων Nov'12 είναι φτιαγμένο για σένα! Το όφελος από τη συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση θα είναι μεγάλο! Θα συμμετάσχεις σε 3 debates με αμφιλεγόμενα επίκαιρα θέματα, θα γνωρίσεις άλλους debaters και το κυριότερο, θα λάβεις συμβουλές για το πώς να βελτιώσεις την ομιλία σου από έμπειρους κριτές!

Φοιτητές από κάθε ρητορικό όμιλο της Αθήνας και πιθανά και από άλλους ομίλους της Ελλάδας, που μοιράζονται το ίδιο πάθος με σένα για την επιχειρηματολογία, θα συγκεντρωθούν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και θα συμμετέχουν σε 3 προκριματικούς γύρους, από τους οποίους οι καλύτεροι θα προκριθούν στον μεγάλο Τελικό. Προβλέπεται να είναι μία μέρα γεμάτη απολαυστικά θέματα, ασταμάτητα επιχειρήματα και διασκέδαση!

Οι συμμετοχές είναι ατομικές και η δημιουργία ομάδων θα γίνει την ημέρα του πρωταθλήματος από τους κριτές, ώστε να είναι όσο το δυνατό ίδιο το επίπεδο όλων των ομάδων. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους!

Για όσους θέλουν να "πάρουν μια γεύση" για το άθλημα του debate πριν το πρωτάθλημα, μπορούν να έρθουν στην καθιερωμένη εβδομαδιαία προπόνηση του ομίλου την Πέμπτη 1/11 στις 7μμ στην αίθουσα Δ21

(Facebook Event: http://www.facebook.com/events/157240134422424/)

Για αιτήσεις συμμετοχής ως παίκτες ή κριτές, μπορείτε να στείλετε mail στο debatingsociety@aueb.gr ή προσωπικό μήνυμα (Message) στη σελίδα του Ομίλου στο Facebook.

Πρόγραμμα πρωταθλήματος

Facebook Event πρωταθλήματος

http://www.facebook.com/events/481717661850706/482614358427703/?notif_t=plan_mall_activity

Για περισσότερα νέα, ανακοινώσεις και επικοινωνία

http://www.facebook.com/aueb.debating

http://twitter.com/AUEBdebating

Αγώνες Ρητορικού Ομίλου στο Youtube

http://www.youtube.com/user/AUEBdebating