Ο κ. Κωνσταντίνος Ευριπίδης, μέλος του Συμβουλίου του ΟΠΑ, ιδρυτικό στέλεχος και Διευθύνων Σύμβουλος της GENESIS Pharma, λαμβάνει τη διάκριση του Ευρωπαίου Ηγέτη Ποιότητας για το 2012

id: 
1764

Ο κ. Κωνσταντίνος Ευριπίδης, μέλος του Συμβουλίου του ΟΠΑ και ιδρυτικό στέλεχος και Διευθύνων Σύμβουλος της GENESIS Pharma, έλαβε τη διάκριση του Ευρωπαίου Ηγέτη Ποιότητας για το 2012 (Quality Leader of the Year). Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου 2013, στο Ταλίν της Εσθονίας στο πλαίσιο του 57ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Ποιότητας.

Μετά τη διάκρισή του ως "Έλληνας Quality Leader 2012", ο κ. Ευριπίδης έλαβε την υψηλότερη ευρωπαϊκή διάκριση για τη δέσμευση στελέχους στην ποιότητα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ποιότητα "European Organisation for Quality", έπειτα από αξιολόγηση 20 Quality Leaders από όλη την Ευρώπη. Ο κ. Ευριπίδης έλαβε, επίσης, τη διάκριση "Δυναμικά Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας" το 2006 στον διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό "Entrepreneur of the Year" από την Ernst & Young.

Ο θεσμός Quality Leader of the Year είναι ένας ετήσιος πανευρωπαϊκός θεσμός που πραγματοποιείται από το 2002 από τον European Organisation for Quality (Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ποιότητα) και σε εθνικό επίπεδο διοργανώνεται από την ΕΕΔΕ-Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων.

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018