Οι Σύλλογοι Διοικητικών Υπαλλήλων και Μελών ΔΕΠ του ΟΠΑ σε συνεργασία με τον πανελλήνιο Σύλλογο Άλμα Ζωής οργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού (21/11/2011)

id: 
1204

Ενημερωτική Εκδήλωση για τον Καρκίνο του Μαστού

Η Διασφάλιση της Υγείας μας είναι και στο δικό μας χέρι!

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011, 14:00, Αμφιθέατρο Αντωνιάδου

Ο καρκίνος του μαστού αφορά όλους μας και κατά κύριο λόγο τις
γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής"αποδέχτηκε την πρόσκληση του Πανεπιστημίου μας για μια ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού. Η εκδήλωση διοργανώνεται με πρωτοβουλία της κας Μαρίας Βακόλα, Επίκ. Καθηγήτριας του Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του ΟΠΑ, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Διοικητικών Υπαλλήλων και Μελών ΔΕΠ του ΟΠΑ και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011 στις 14:00, στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πατησίων 76, 104 34 Αθήνα).

Μύθοι, άγνοια και προκαταλήψεις πολλές φορές εμποδίζουν να προλάβουμε μια ασθένεια που, αν διαγνωστεί έγκαιρα μπορεί ακόμα και να θεραπευτεί. Έτσι, στην ενημερωτική εκδήλωση που προγραμματίζουμε, θα δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουμε όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για την πρόληψη - έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, να αναγνωρίσουμε τι είναι αυτό που μερικές φορές μας εμποδίζει να υιοθετήσουμε σωστές συμπεριφορές υγείας, καθώς επίσης και να θέσουμε στους ομιλητές (γιατρό και ψυχολόγο) απορίες και ερωτηματικά γύρω από την νόσο.

Θα έχουμε ακόμα την ευκαιρία, να γνωρίσουμε ένα ζωντανό παράδειγμα γυναίκας που αντιμετώπισε με επιτυχία την εμπειρία της ασθένειας και έχει καταρρίψει τα ταμπού του καρκίνου.

Αφίσα Εκδήλωσης