Νικήτρια στον ετήσιο Εθνικό Διαγωνισμό L'Oreal Brandstorm 2011 ανακηρύχθηκε η ομάδα φοιτητών Stelar του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΟΠΑ

id: 
1076

Νικήτρια στον εθνικό τελικό του ετήσιου διαγωνισμoύ L'Oreal Brandstorm 2011, ανακηρύχθηκε η ομάδα φοιτητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Stelar. Η Σοφία Αθανασιάδη, ο Απόστολος Πόταρης και η Χαρά Τριανταφύλλου, ή αλλιώς οι Stelar, είναι φοιτητές του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, κι επίσης η μοναδική ομάδα που εκπροσώπησε το ΟΠΑ στον εθνικό τελικό του Brandstorm που διεξήχθη στις 20 Απριλίου 2011.

Το L'Oreal Brandstorm, είναι ένας διεθνής φοιτητικός διαγωνισμός, Μάρκετινγκ και Καινοτομίας. Στόχος του είναι να αναζητήσει και να εντοπίσει άτομα νέα, με φρέσκιες, καινοτόμες ιδέες, με απώτερο σκοπό την προσέγγιση ικανών μελλοντικών στελεχών.

Φέτος, για πρώτη φορά, το κύριο ζητούμενο ήταν η πρόταση μιας καινοτόμου υπηρεσίας, συνοδευόμενης από ένα καινοτόμο προϊόν. Σύμφωνα με την ομάδα Stelar, αυτό έκανε τον διαγωνισμό ακόμα πιο ενδιαφέρον, και τη διαδικασία της προετοιμασίας, ακόμα πιο δημιουργική.

Το επόμενο βήμα των Stelar είναι ο παγκόσμιος τελικός του Brandstorm που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στο Παρίσι, με περίπου 40 ομάδες από Πανεπιστήμια όλου του κόσμου, διεκδικώντας την πρώτη θέση στον διαγωνισμό.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!