Νέα μέλη ΔΕΠ στο ΟΠΑ. Οι κ.κ. Δεμοιράκος, Δημάκης, Μαρκάκης, Μήλλιου, Μπλαβούκος, Σαλαβού και Φουστούκου ορκίστηκαν στις 14/6/2010, ο κ. Γκενάκος στις 17/6/2010, οι κ.κ. Λεκάκος και Ρουμανιάς στις 18/6/2010, και ο κ. Σκαρμέας στις 22/6/2010

id: 
852

Ο κύριος Χρήστος Γκενάκος ορκίστηκε Λέκτορας στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης. Έλαβε το Διδακτορικό του Δίπλωμα στα Οικονομικά (PhD in Economics) με ειδίκευση στη Μικροοικονομία και τη Βιομηχανική Οργάνωση από το London Business School (LBS). Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στα Οικονομικά (MSc in Economics) από το Οικονομικό Τμήμα του University College London (UCL). Είναι απόφοιτος του Tμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο κύριος Ευθύμιος Δεμοιράκος ορκίστηκε Λέκτορας Λογιστικής στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική και Διδακτορικού Διπλώματος στη Λογιστική από το Manchester Business School.

Ο κύριος Αντώνης Δημάκης ορκίστηκε Λέκτορας στο Τμήμα Πληροφορικής. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης (1996) και κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Επιστήμη Υπολογιστών από το ίδιο Πανεπιστήμιο (1999). Έλαβε το Διδακτορικό του Δίπλωμα (Electrical Engineering and Computer Sciences) από το University of California at Berkeley, USA (2006).

Ο κύριος Γεώργιος Λεκάκος ορκίστηκε Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας με γνωστικό αντικείμενο την Επιχειρηματική Αξιοποίηση Ψηφιακού Περιεχομένου. Είναι κάτοχος πτυχίου Μαθηματικών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1991). Έλαβε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (Μ.Sc.) in Advanced Methods in Computer Science από το University of London (1992) και Διδακτορικό Δίπλωμα (PhD) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (2004).

Ο κύριος Ευάγγελος Μαρκάκης ορκίστηκε Λέκτορας στο Tμήμα Πληροφορικής. Είναι απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Έλαβε Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό Δίπλωμα στην Πληροφορική από το Georgia Institute of Technology (Georgia Tech). Μετά την ολοκλήρωση του διδακτορικού του, εργάστηκε ως μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο στον Καναδά και στο Ερευνητικό Κέντρο Μαθηματικών και Πληροφορικής (CWI) της Ολλανδίας στο Amsterdam.

Η κυρία Χρυσοβαλάντου-Βασιλική Μήλλιου ορκίστηκε Επίκουρη Καθηγήτρια στο Tμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών. Κατέχει πρώτο πτυχίο στα Διεθνή και Ευρωπαϊκά Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στα Οικονομικά (Master in Economics) από το Tufts University και Διδακτορικό Δίπλωμα στα Οικονομικά (PhD in Economics) από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο της Φλωρεντίας.

Ο κύριος Σπύρος Μπλαβούκος ορκίστηκε Λέκτορας στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών με γνωστικό αντικείμενο την Ανάλυση Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεσμών. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού και Διδακτορικού Διπλώματος από το Πανεπιστήμιο του Essex του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο κύριος Κωνσταντίνος Ρουμανιάς ορκίστηκε Λέκτορας στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών με γνωστικό αντικείμενο την Οικονομική Ανάλυση Πολιτικών Θεσμών. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (1998). Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Master of Philosophy in Economics (1998) και Διδακτορικό Δίπλωμα στα Οικονομικά (Doctor of Philosophy in Economics) (2004) από το Oxford University.

Η κυρία Ελένη Σαλαβού ορκίστηκε Επίκουρη Καθηγήτρια στο Tμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές της σπουδές στο προαναφερθέν Τμήμα (1993). Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) (1995) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Διδακτορικού Διπλώματος στο γνωστικό αντικείμενο της Καινοτομίας από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ίδιου Πανεπιστημίου (2002).

Ο κύριος Διονύσης Σκαρμέας ορκίστηκε Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας με γνωστικό αντικείμενο Μάρκετινγκ με έμφαση στα Δίκτυα Διάθεσης. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς (1992). Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) και Διδακτορικό Δίπλωμα στο Μάρκετινγκ από το Cardiff University.

Η κυρία Ευγενία Φουστούκου ορκίστηκε Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Πληροφορικής. Είναι κάτοχος πτυχίου Μαθηματικών από το Πανεπιστήμιο Paris 7 (Παρίσι, Γαλλία) και Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Πληροφορική (DEA d'Informatique Fondamentale) από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Κατέχει Διδακτορικό Δίπλωμα στην Πληροφορική από το Πανεπιστήμιο Paris 11 (Orsay, Γαλλία).

Τους καλωσορίζουμε και ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!