Η νικήτρια ομάδα των φοιτητών του Τμήματος Μ+Ε "A for Athens" του διαγωνισμού People's Choice Award θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον τελικό διεθνή διαγωνισμό L'Oreal Brandstorm στο Παρίσι

id: 
1744

Μέσα από μία εξαιρετική επικοινωνιακή καμπάνια που διοργάνωσαν οι φοιτητές του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΟΠΑ κκ Παπανικολάου Γιάννης, Παναγιωτοπούλου Μαρίνα και Σίνης Στέφανος, η ελληνική συμμετοχή "A for Athens" κέρδισε επάξια τον διαγωνισμό People's Choice Award που διοργάνωσε η L'Oreal μέσω του Facebook. Στον διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν ομάδες από όλες τις χώρες που εκπροσωπούνται στον τελικό του Παρισιού.

Η φωτογραφία της ελληνικής συμμετοχής συγκέντρωσε σε λίγες ημέρες 19.287 likes, 3.711 κοινοποιήσεις και 2.539 σχόλια με δεύτερη χώρα τις Φιλιππίνες με 18.682 likes.

Η ομάδα των φοιτητών του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας "A for Athens" μετά από 6 δημιουργικούς μήνες προετοιμασίας, παρουσίασε το καινοτομικό της concept στον ελληνικό τελικό και κέρδισε το εισιτήριο για το Παρίσι, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου 2013!

Ο διεθνής διαγωνισμός L'Oreal Brandstorm διοργανώνεται κάθε χρόνο, τα τελευταία 20 χρόνια και δίνει σε φοιτητές από 45 και πλέον χώρες, τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους στο μάρκετινγκ και να κερδίσουν τις εντυπώσεις, με τις καινοτόμες ιδέες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
http://www.mbc.aueb.gr/index.php/el/news/512-aforathens-2.

Συγχαρητήρια στην ομάδα και καλή επιτυχία στον τελικό στις 20 Ιουνίου!