Η ερευνητική Ομάδα Κινητού και Ασύρματου Επιχειρείν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει Συνέδριο με θέμα "Wireless Innovation MED Conference" (27/4/2012)

id: 
1351

Wireless Innovation MED Conference

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ξενοδοχείο Stanley (Οδυσσέως 1, Πλ. Καραϊσκάκη, Αθήνα)

Εκ μέρους του Καθηγητή Γιώργου Γιαγλή και της ερευνητικής ομάδας Κινητού και Ασύρματου Επιχειρείν, σας προσκαλούμε στο συνέδριο Wireless Innovation MED Conference, το οποίο διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου WiNNOVATE την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012, στο ξενοδοχείο Stanley στην Αθήνα.

Το συνέδριο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να έρθετε σε επαφή και να συζητήσετε με αναγνωρισμένους επαγγελματίες και ερευνητές που δραστηριοποιούνται στους χώρους της Καινοτομίας και των Ασύρματων/Κινητών Τεχνολογιών και Επικοινωνιών, καθώς επίσης και φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης. Στόχος του συνεδρίου είναι η παρουσίαση και ανάλυση τόσο των ερευνητικών και πιλοτικών αποτελεσμάτων του έργου όσο και σύγχρονων θεμάτων και προκλήσεων του ευρύτερου χώρου της Καινοτομίας και Τεχνολογίας.

Προσκεκλημένοι ομιλητές του συνεδρίου είναι στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους παραπάνω κλάδους, εκπρόσωποι του Προγράμματος χρηματοδότησης MED και ερευνητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό που συμμετέχουν σε παρεμφερή ερευνητικά έργα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Μπορείτε να κάνετε τώρα Online την εγγραφή σας! (η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν)

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά μας να σας δούμε στο συνέδριο.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Άννα Κασιμάτη (akasim@aueb.gr, +30 210-8203 682).

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018