Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας και η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του ΟΠΑ βραβεύουν τους νικητές του Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας ΟΠΑ 2012 (9/11/2012)

id: 
1540

Βράβευση νικητών Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας ΟΠΑ 2012

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, 18:00, Αμφιθέατρο Αντωνιάδου (Πατησίων 76), Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας και η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σας καλούν στη Βράβευση των Νικητών του Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας ΟΠΑ 2012 την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου (Πατησίων 76).

Οι φοιτητές του ΟΠΑ που διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό σας περιμένουν για να παρουσιάσουν τις ιδέες που ξεχώρισαν και για να συζητήσετε μαζί τους την εμπειρία τους από τη σύλληψη μιας απλής ιδέας μέχρι την υλοποίηση ενός πλήρους επιχειρηματικού σχεδίου με τη βοήθεια μεντόρων και συνεργατών ΜοΚΕ.

Στις 18.15 θα ξεκινήσει η βράβευση των ομάδων που διακρίθηκαν στις τρεις διαφορετικές κατηγορίες του Διαγωνισμού (γενική επιχειρηματικότητα, κοινωνική & πράσινη, e-business).

Από τις 17.00 θα μπορείτε να επισκεφθείτε τα σταντ των νικητριών ομάδων στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου και να συζητήσετε μαζί τους για να μάθετε περισσότερα για τις επιχειρηματικές ιδέες τους και τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό.

Στην εκδήλωση θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε πρακτικές πληροφορίες για την επιχειρηματικότητα, μέσα από την εμπειρία των ίδιων των συμφοιτητών σας, αλλά και από τους μέντορες και συνεργάτες του Διαγωνισμού, καθώς και από καθηγητές του Πανεπιστημίου.

Η Βράβευση οργανώνεται από τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) και τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜοΚΕ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου "Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας ΟΠΑ" και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη fanpage της εκδήλωσης:
http://www.facebook.com/events/474298259276424/

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
http://www.dasta.aueb.gr/news/28

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018