Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΟΠΑ διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τον Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας

id: 
1315

Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας 2012

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που λειτουργούν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθηση", διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τον Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας.

Στον Διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι φοιτητές μπορούν να λάβουν μέρος στον Διαγωνισμό είτε μεμονωμένα είτε σε ομάδες το πολύ τεσσάρων ατόμων.

Αναζητούμε επιχειρηματικές ιδέες που εμπίπτουν στις εξής τρεις κατηγορίες: (α) Γενική Κατεύθυνση, (β) Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, (γ) Πράσινη και Κοινωνική επιχειρηματικότητα.

Ο διαγωνισμός εξελίσσεται σε 2 στάδια:

  • Κατά το πρώτο στάδιο, η ομάδα καλείται να υποβάλει την επιχειρηματική της ιδέα συμπληρώνοντας ένα συνοπτικό έντυπο με ερωτήσεις και υποβάλλοντάς το ηλεκτρονικά μέσα από το δικτυακό τόπο της ΜοΚΕ ΟΠΑ (www.mke.aueb.gr).
  • Προθεσμία υποβολής της επιχειρηματικής ιδέας είναι η Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012 (ώρα 24:00).

  • Στο δεύτερο στάδιο, οι ομάδες που θα προκριθούν θα συντάξουν ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο με την υποστήριξη της ΜοΚΕ ΟΠΑ και τη συμβουλευτική καθοδήγηση αρμόδιου μέντορα. Τα επιχειρηματικά σχέδια θα αξιολογηθούν από ειδική επιτροπή, η οποία θα επιλέξει προς βράβευση τα καλύτερα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας www.mke.aueb.gr

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προβολής του Διαγωνισμού και των άλλων δράσεων του ΟΠΑ την Τρίτη 20 Μαρτίου στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου και ώρα 15.30.

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018