Η Ένωση Αποφοίτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: "Market yourself 2012/Τόνισε τα δυνατά σου χαρακτηριστικά" (27/11/2012)

id: 
1551

Market yourself 2012 / Τόνισε τα δυνατά σου χαρακτηριστικά
Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012, 18:00, Αμφιθέατρο Αντωνιάδου (Πατησίων 76)

Στο πλαίσιο της προσήλωσης της Ένωσης Αποφοίτων στο όραμά της και στην ανάγκη μας να επικοινωνήσουμε ζητήματα που αφορούν στους αποφοίτους μας, αλλά και γενικότερα σε όλους τους εργαζομένους ή μη, σας προσκαλούμε στις 27 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 18:00 στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην εκδήλωση με θέμα:

Market yourself 2012 / Τόνισε τα δυνατά σου χαρακτηριστικά

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:

- η κα Βελιώτου Πέγκυ, Partner της KPMG

- η κα Σπύρου Νατάσα, HR Director της Fourlis Grou

- ο κ. Σωτηρόπουλος Ιωάννης, Regional Director Western Balkans της Chipita

- ο κ. Μπουραντάς Δημήτριος, Καθηγητής ΟΠΑ & συγγραφέας

Συντονιστής της εκδήλωσης, καθώς και ομιλητής θα είναι ο κ. Παπανικολάου Γεώργιος, Δημοσιογράφος, και Γενικός Διευθυντής του οικονομικού site Euro2day.gr και της Media2day Εκδοτική ΑΕ.

Από την πλευρά της KPMG θα μας δοθούν τα νέα απαιτούμενα χαρακτηριστικά του σήμερα. Η επιχειρηματική προσέγγιση θα δοθεί μέσα από την εμπειρία δύο καταξιωμένων στελεχών εταιρειών που δραστηριοποιούνται τόσο στη Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό: την Chipita, μία από τις πιο εξωστρεφείς εταιρείες, με αξιοσημείωτη διεθνή δραστηριότητα τόσο στην παραγωγή όσο και στην εμπορία προϊόντων αρτοποιίας - σνακς με βάση το αλεύρι και την Fourlis Group έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς ομίλους καταναλωτικών αγαθών. Η κα Σπύρου από την Fourlis Group και ο κ. Σωτηρόπουλος από την Chipita, θα μας δώσουν την εικόνα του τι αναζητούν και τι θα αναζητήσουν οι επιχειρήσεις από τα στελέχη τους, καθώς και ποιές είναι οι αγορές που θα αναζητήσουν στελέχη τα επόμενα χρόνια.

Τη δική του διάσταση θα δώσει ο κ. Μπουραντάς, γνώστης τόσο της αγοράς εργασίας, αλλά και των αγωνιών και προσδοκιών των αποφοίτων, παλαιοτέρων και νέων.

Η εκδήλωση θα κλείσει με τα Workshops:

  1. "Ποιές είναι οι νέες δεξιότητες (competencies) που αναζητούνται από την αγορά εργασίας σήμερα"

    Ευγενική χορηγία της εταιρίας KPMG

    Από την κα Κουλούρη Ελίνα (Supervising Advisor - KPMG)

  2. "Τα μυστικά μιας πειστικής παρουσίασης"
    Ευγενική προσφορά του κ Φίλιππου Ζάχου, Management Consultant

H εκδήλωση θα καλύπτεται μέσω του site www.euro2day.gr με live streaming προσφορά του οικονομικού site Εuro2day.gr και της Media2day Εκδοτική ΑΕ.

Η διάρκεια της εσπερίδας θα είναι περί τις 2 & 1/2 ώρες.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Είσοδος Ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο www.auebalumni.gr και

στα τηλέφωνα: 6936058111 κ. Οικονόμου & 6947303890 κ. Παναγάκος

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018