Διενέργεια σεμιναρίου προετοιμασίας φοιτητών για πρακτική άσκηση εαρινού εξαμήνου 2016 από τα Γραφεία Πρακτικής Άσκησης και Διασύνδεσης ΟΠΑ

id: 
2598

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2016

Λόγω της στάσης εργασίας στα ΜΜΜ την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, το σεμινάριο προετοιμασίας φοιτητών για πρακτική άσκηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου και την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016 στην αίθουσα Δ12.

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΟΠΑ σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ διοργανώνουν σεμινάριο προετοιμασίας για όσους φοιτητές θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης κατά το εαρινό εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2015 -2016.

Τόπος Διεξαγωγής: Αίθουσα Δ12 κτήριο Δεριγνύ 12, 1ος όροφος (πάνω από τα ΕΛΤΑ)

Ώρες: 11.00 - 15.00 (Οι ενδιαφερόμενοι είναι απαραίτητο να βρίσκονται στην αίθουσα 10 λεπτά πριν την έναρξη του σεμιναρίου)

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι προαιρετική, αλλά κρίνεται αναγκαία η παρακολούθησή του. Η θεματολογία του σεμιναρίου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και θα βοηθήσει σημαντικά τους φοιτητές τόσο στη σωστή δόμηση του βιογραφικού σημειώματος όσο και στην πληρέστερη προετοιμασία για τη συνέντευξη επιλογής.

Θεματολογία Σεμιναρίου:

  • Ενημέρωση για το πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης του ΟΠΑ
  • Ολοκληρωμένο Βιογραφικό Σημείωμα
  • Συνέντευξη επιλογής - τεχνικές έκφρασης & πρωτόκολλο συμπεριφοράς
  • Ομαλή & αποτελεσματική ένταξη στο εργασιακό περιβάλλον

Σημείωση: Οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτυπωμένο το έγγραφο «Βιογραφικό Σημείωμα».

Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά έως την Παρασκευή 06/02/2016.

Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης http://internship.aueb.gr/news.php

Αφίσα Σεμιναρίου

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018