Διαδικασία δήλωσης μαθημάτων και συγγραμμάτων χειμ. εξαμήνου ακαδ. έτους 2010-2011 μέχρι το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

id: 
918

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ
ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2010-2011

Οι δηλώσεις μαθημάτων και συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο του

ακαδημαϊκού έτους 2010-2011 θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010 για

τους φοιτητές που βρίσκονται στο 2ο έτος και πάνω, για δε τους πρωτοετείς φοιτητές θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν για

όλους τους φοιτητές το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 23:59.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Οι φοιτητές του ΟΠΑ θα πρέπει αρχικά να υποβάλουν δήλωση μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2010-2011 στην ηλεκτρονική Γραμματεία του Ιδρύματος http://e-grammateia.aueb.gr/unistudent/, κάνοντας χρήση των στοιχείων πρόσβασης (username/password).

Στη συνέχεια, οι φοιτητές εισέρχονται στον δικτυακό χώρο δήλωσης συγγραμμάτων www.eudoxus.gr για να επιλέξουν τα συγγράμματα για τα μαθήματα που δήλωσαν για το χειμερινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους. Για τη δήλωση συγγραμμάτων είναι απαραίτητη η χρήση των στοιχείων πρόσβασης (username/password) που χρησιμοποιούν στην ηλεκτρονική Γραμματεία του Ιδρύματος.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Όσοι φοιτητές έχουν μη λειτουργικούς κωδικούς πρέπει να πάνε αυτοπροσώπως στο Τμήμα Μηχανοργάνωσης Γραμματειών του ΟΠΑ (υπόγειο κεντρικού κτηρίου), έχοντας μαζί τη Φοιτητική και την Αστυνομική τους ταυτότητα.

Όσοι φοιτητές δεν έχουν λάβει κωδικούς πρόσβασης πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ηλεκτρονικής Γραμματείας του Ιδρύματος http://e-grammateia.aueb.gr/unistudent/ για να ενεργοποιήσουν τον λογαριασμό τους.

Οι Πρωτοετείς φοιτητές που δεν έχουν λάβει κωδικούς πρόσβασης, μπορούν από την Τετάρτη 6/10/2010 να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της ηλεκτρονικής Γραμματείας του Ιδρύματος για να ενεργοποιήσουν τον λογαριασμό τους.

Σε περίπτωση προβλήματος κατά την είσοδο των Φοιτητών στο σύστημα της ηλεκτρονικής Γραμματείας του Ιδρύματος, μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Μηχανοργάνωσης Γραμματειών του ΟΠΑ.

Σε περίπτωση προβλήματος με τη διαδικασία δήλωσης μαθημάτων, μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματός τους.

Σε περίπτωση προβλήματος με τη διαδικασία δήλωσης συγγραμμάτων μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Αρωγής χρηστών ΕΥΔΟΞΟΣ (helpdesk@eudoxus.gr) ή στο 801-11-13600.

Πληροφορίες για τις οδηγίες χρήσης του νέου συστήματος "ΕΥΔΟΞΟΣ"  παρέχονται στη σελίδα www.eudoxus.gr. Αναζήτηση βιβλίων στη σελίδα  http://service.eudoxus.gr/search/)

 

  Από την Πρυτανεία

 

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018