Διάκριση Φοιτητών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του ΟΠΑ

id: 
2732

Η ομάδα φοιτητών "Touch & Feel" του αγγλόφωνου τμήματος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας με Διεθνή Προσανατολισμό (www.prima.aueb.gr) του ΟΠΑ διακρίθηκε σε εθνικό επίπεδο στον φοιτητικό διαγωνισμό L'Oreal Brandstorm 2016 λαμβάνοντας την 1η θέση, ανάμεσα σε 14 ομάδες από ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Η ομάδα "Touch & Feel" αποτελείται από τους φοιτητές Μυρτώ Τσούκη, Θοδωρή Γκανάτσιο και Βίβιαν Θωμά, οι οποίοι επιλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον τελικό του διεθνούς φοιτητικού διαγωνισμού L'Oreal Brandstorm, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στο Παρίσι. Στον διαγωνισμό συμμετέχουν ομάδες πανεπιστημίων από περισσότερες από 45 χώρες!

Για τη διάκρισή τους η Μυρτώ, ο Θοδωρής και η Βίβιαν αναφέρουν:

«Νιώθουμε πολύ περήφανοι που εκπροσωπούμε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τη χώρα μας σε αυτόν τον υψηλού κύρους διεθνή διαγωνισμό, με συμμετοχές από πανεπιστήμια όλου του κόσμου. H φοίτησή μας στο PRIMA μάς εφοδίασε με γνώσεις και πρακτικές απαραίτητες για τον σχεδιασμό μιας ολοκληρωμένης επικοινωνιακής στρατηγικής».

Ευχόμαστε στους φοιτητές μας καλή επιτυχία!

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018