Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ - Αλλαγή διεύθυνσης και νέα στοιχεία επικοινωνίας

id: 
2662

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΟΠΑ

ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ & ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ αλλάζει διεύθυνση λειτουργίας και μεταφέρεται στο κτίριο της οδού Ελπίδος αριθμ. 13, 3ος όροφος. Το κτίριο βρίσκεται σε πεζόδρομο πλησίον της πλατείας Βικτωρίας, δίπλα στον σταθμό του ΗΣΑΠ Βικτώρια (https://goo.gl/maps/CKRnUxuaTYR2).

Με κριτήριο και γνώμονα την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους φοιτητές και αποφοίτους (alumni) του ΟΠΑ και ανταποκρινόμενοι στις αυξανόμενες ανάγκες της ακαδημαϊκής κοινότητας, προχωρήσαμε στη μετεγκατάσταση του Γραφείου Διασύνδεσης (Γ.Δ.) με σκοπό τη βελτίωση των υλικοτεχνικών του παροχών και κτιριακών υποδομών. Οι χρήστες των συμβουλευτικών υπηρεσιών του Γ.Δ. θα έχουν πλέον πρόσβαση σε νεόδμητες κτιριακές εγκαταστάσεις και σε δύο αίθουσες υψηλών προδιαγραφών για υλοποίηση θεματικών εργαστηριών / σεμιναρίων με δυναμικότητα έως και 75 άτομα (50 + 25 άτομα).

Το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ ευχαριστεί θερμά την ακαδημαϊκή κοινότητα και τους συνεργάτες του για την εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες του, όπως αυτή αποτυπώνεται στη συστηματική και αυξανόμενη επισκεψιμότητα μέσω των καναλιών επικοινωνίας που διατηρεί το Γ.Δ. ΟΠΑ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κούκης Βίκτωρας (Ώρες υποδοχής κοινού: Δευτέρα - Παρασκευή 11.00 - 15.00)

Παναγιωτίδου Αγγελική (Ώρες υποδοχής κοινού: Δευτέρα - Παρασκευή 12.30 - 15.30)

Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ

Ελπίδος 13 (πεζόδρομος), 3ος όροφος, 104 34 Αθήνα

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 8203 819, 210 8203 825

E-MAIL: career@aueb.gr

SITE: www.career.aueb.gr

 

Αθήνα, 31 Μαρτίου 2016
Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Γ.Δ. ΟΠΑ

 

Ιωάννης Μ. Νικολάου
Αναπληρωτής Καθηγητής ΟΠΑ

 

Επισυναπτόμενα:

[Αρχείο Pdf]