Γκολ στη Φτώχεια με την Εθνική Αστέγων. Ποδοσφαιρικός αγώνας 5*5 του ΟΠΑ με την Εθνική Ομάδα Αστέγων (25/4/2017, 11:00-13:00, Πανελλήνιος Γ.Σ.)

Το ΟΠΑ, με την υποστήριξη του Περιοδικού Δρόμου Σχεδία, διοργανώνει τον πρώτο ποδοσφαιρικό αγώνα 5*5 με την ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα αστέγων, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Απριλίου στον Πανελλήνιο ΓΣ, 11πμ-1μμ.
Η ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα αστέγων είναι μία κοινωνική πρωτοβουλία, με τον τίτλο «Γκολ στη Φτώχεια http://www.shedia.gr/kick-out-poverty/>», που αξιοποιεί το ποδόσφαιρο για την ενεργοποίηση και κοινωνική (επαν)ένταξη συμπολιτών μας που βιώνουν τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό στις πιο ακραίες τους μορφές και υποστηρίζεται από το περιοδικό δρόμου «Σχεδία».

Οι δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα, γίνονται μέσω του συνδέσμου https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3FnIFQ6_Pt8G1yjAaYEmclxnwfqGWqP9_wKvYxnt6uaWEPA/viewform έως την Κυριακή, 2 Απριλίου, 2017. Η ομάδα είναι ανοιχτή σε όλους και όλες, φοιτητές και φοιτήτριες, διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του ΟΠΑ. Οι συμμετέχοντες στην ομάδα του ΟΠΑ είναι απαραίτητο να είναι διαθέσιμοι για τις 2 προπονήσεις: την Τρίτη, 4 Απριλίου, 11:00-13:00 και τη Δευτέρα, 24 Απριλίου, 11:00-13:00 στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γ.Σ., οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής του ΟΠΑ.

Οι φοιτητές/τριες που θα ήθελαν να βοηθήσουν ως εθελοντές/ριες σε οργανωτικά θέματα πριν, καθώς και την ημέρα του Αγώνα, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Επίκουρη Καθηγήτρια κα Ολίβια Κυριακίδου στο okyriakidou@aueb.gr, έως την Κυριακή, 2 Απριλίου.
Η είσοδος στον αγώνα είναι ελεύθερη για όλους.
 

ID: 
130