Για δέκατη τρίτη συνεχή χρονιά, το Τμήμα ΔΕΤ του ΟΠΑ διοργανώνει το Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΦΣΔΕΤ) (12/5/2016)

id: 
2707

13ο Φοιτητικό Συνέδριο Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΦΣΔΕΤ)

"Καινοτομία και Σύγχρονες Μορφές Επιχειρηματικότητας"

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016, Συνεδριακό Κέντρο ΕΕΔΕ, (Λεωφ. Ιωνίας 200 και Ιακωβάτων 61, Αθήνα 111 44)

Το Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας πραγματοποιείται για 13η συνεχόμενη χρονιά και αποτελεί μια πανελλήνια επιστημονική συνάντηση μελών ΔΕΠ, υποψήφιων διδακτόρων, νέων ερευνητών, αλλά και προπτυχιακών/ μεταπτυχιακών φοιτητών με στόχο την παρουσίαση και συζήτηση θεμάτων σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις της Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και τη διερεύνηση του ρόλου τους στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών δράσεων. Το θέμα του φετινού συνεδρίου είναι "Καινοτομία και Σύγχρονες Μορφές Επιχειρηματικότητας" και θα πραγματοποιηθεί 12 Μαΐου 2016, στο συνεδριακό κέντρο της ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων).

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν εργασίες φοιτητών και ερευνητών από όλη την Ελλάδα, ενώ θα πλαισιωθεί από panels με start-ups και workshops. Ταυτόχρονα θα ανακοινωθεί το καλύτερο άρθρο (best paper award).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου (http://fsdet.dmst.aueb.gr), καθώς και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Follow-Like-Share #fsdet12