Απονομή Best paper award στον Καθ. Γ. Μπάλτα, την Αν. Καθ. Φλώρα Κοκκινάκη και την υπ. διδάκτωρ Απ. Λουκοπούλου του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΟΠΑ

id: 
2807

Ο Καθηγητής Γ. Μπάλτας (δεξιά)
παραλαμβάνοντας τιμητική πλακέτα
για τους συγγραφείς.

Ο Καθηγητής Γεώργιος Μπάλτας, η Αν. Καθηγήτρια Φλώρα Κοκκινάκη και η υποψήφια διδάκτωρ Αποστολία Λουκοπούλου του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΟΠΑ διακρίθηκαν με βραβείο καλύτερου άρθρου (Best paper award) στο διεθνές συνέδριο της Βρετανικής Ακαδημίας Μάνατζμεντ BAM 2016 - Thriving in Turbulent Times, το οποίο διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Νιούκαστλ μεταξύ 6-8 Σεπτεμβρίου 2016.

Το άρθρο των τριών συγγραφέων με τίτλο "The interaction of product category and attribute type on variety-seeking behaviour", το οποίο υποβλήθηκε στο «Marketing & Retail Track» του συνεδρίου, παρουσιάστηκε σε ειδική συνεδρία «Best Full Paper Session» την Τετάρτη 7/9/2016.

Το διεθνές συνέδριο της Βρετανικής Ακαδημίας Μάνατζμεντ συγκεντρώνει ερευνητές από 50 και πλέον χώρες και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και εγκυρότερα επιστημονικά συνέδρια του κλάδου από το 1986.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα https://www.bam.ac.uk/civicrm/event/info?id=3013.

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018