Απονομή του βραβείου "Life Achievement Award" από τον Σύνδεσμο Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Strathclyde Σκωτίας στον Καθηγητή κ. Γ. Αυλωνίτη (11/6/2010)

id: 
884

Ο Καθηγητής του Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γεώργιος Αυλωνίτης τιμήθηκε με το "Life Achievement Award" από τον Σύνδεσμο Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Strathclyde σε μια επιτυχημένη και συναισθηματικά φορτισμένη εκδήλωση που έγινε την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010.

Με μεγάλη επιτυχία και συναισθηματική φόρτιση διεξήχθη μια σημαντική εκδήλωση του Συνδέσμου Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Strathclyde Σκωτίας (Hellenic Alumni Association) στην οποία διακεκριμένες προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό κόσμο, απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Strathclyde, τιμήθηκαν με το "Life Achievement Award", που υποδηλώνει μια επιτυχημένη πορεία ζωής.

Η πρωτοβουλία αυτή αντανακλά με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι δεν είναι όλα μαύρα στην Ελλάδα και ότι υπάρχουν λαμπρά παραδείγματα ανθρώπων που αποδεικνύουν ότι οι βασικές πανανθρώπινες αξίες της σκληρής δουλειάς και του ήθους οδηγούν στην επίτευξη στόχων και στην επιτυχία.

Η πρωτοβουλία αυτή του Συνδέσμου Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Strathclyde αποκτά ιδιαίτερη σημασία την περίοδο αυτή του μηδενισμού, της στασιμότητας και της κατάπτωσης αξιών.

Οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Strathclyde που βραβεύτηκαν, έχουν διαπρέψει στους χώρους της Ναυπηγικής, της Πληροφορικής και του Μάρκετινγκ. Από τον ακαδημαϊκό χώρο, εκτός από τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου μας, κ. Γεώργιο Αυλωνίτη, βραβεύτηκε ο Καθηγητής Μάρκετινγκ του Πανεπιστημίου Πειραιά, κ. Αθανάσιος Κουρεμένος, ο οποίος διδάσκει και στα μεταπτυχιακά προγράμματα του Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου μας, και ο κ. Ιωάννης Κοντός, Καθηγητής Τεχνητής Νοημοσύνης του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος είχε διατελέσει και Καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου μας.

Από τον επιχειρηματικό χώρο βραβεύτηκαν οι κ.κ. Ανδρέας Σπύρου, πρώην Τεχνικός Διευθυντής του ομίλου εταιριών Α. Ωνάση στην Ευρώπη και στις Η.Π.Α. και στενός συνεργάτης του αείμνηστου Έλληνα επιχειρηματία, Χρήστος Παπαπολύζος, Πρόεδρος της διαφημιστικής εταιρίας DDB για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και Αντιπρόεδρος της DDB Ευρώπης, και Γιώργος Λιναρδάτος, Διευθύνων Σύμβουλος των ιδιωτικών σχολείων Αυγουλέα Λιναρδάτου.

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018