Αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στοχεύοντας στην πλήρη και ουσιαστική ανάπτυξη των φοιτητών του, αλλά και γενικότερα όλων των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας που το απαρτίζουν, έχει αναπτύξει σημαντικές δραστηριότητες τόσο στον αθλητικό όσο και στον πολιτιστικό τομέα.

Σε ότι αφορά στον αθλητικό τομέα, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών έχει δημιουργήσει το Τμήμα Φυσικής Αγωγής, μέσα από το οποίο παρέχεται η δυνατότητα σε φοιτητές και φοιτήτριες να γυμνάζονται, αλλά και να συμμετέχουν σε ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες. Τα αθλήματα και οι δραστηριότητες στις οποίες μπορούν να εμπλακούν τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΟΠΑ περιλαμβάνουν κολύμβηση, στίβο, καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, ποδόσφαιρο, υδατοσφαίριση, επιτραπέζια αντισφαίριση και πολλά άλλα.

Σε ότι αφορά στον πολιτιστικό τομέα, η Φοιτητική Λέσχη του Πανεπιστημίου έχει αναπτύξει και συνεχίζει να αναπτύσσει δραστηριότητες με μεγάλη αποδοχή από τους ενδιαφερόμενους. Δραστηριότητες που συμβάλλουν στη βελτίωση και ανάπτυξη όχι μόνο των ατόμων που συμμετέχουν σε αυτές, αλλά και του ίδιου του Πανεπιστημίου το οποίο γίνεται φορέας μετάδοσης γνώσης και παράδοσης. Οι δραστηριότητες που μπορούν να εμπλακούν τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΟΠΑ περιλαμβάνουν τη χορωδία του Πανεπιστημίου, την ορχήστρα κλασσικής μουσικής, διάφορους χορευτικούς ομίλους, θεατρική ομάδα και πολλές άλλες.

 

Υπεύθυνος Τμήματος Φυσικής Αγωγής: Πελεκούδας Άγγελος, 
Διεύθυνση Επικοινωνίας: Δεριγνύ 1 & Μαυροματαίων, ΑΘήνα 104-34, 
Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 8203 753 
Ιστοσελίδα της Φοιτητικής Λέσχης:(www.aueb.gr/lesxi
Διεύθυνση Επικοινωνίας: Πατησίων 76, Αθήνα 104 34, 
Τηλ.: +30 210 8203 223 (κα Γεωργαντά), 
Fax: +30 210 8223 360

Τελευταία ενημέρωση: 29-03-2016