Office 365 / ΔΗΛΟΣ 365

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών παρέχει στα μέλη του τη δυνατότητα χρήσης της σουίτας Microsoft Office 365 Pro Plus ακαδημαϊκής χρήσης, μέσω σύνδεσης στη σχετική υπηρεσία της Microsoft με χρήση του πανεπιστημιακού λογαριασμού κάθε χρήστη. Μπορείτε, δηλαδή, να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και να εγκαταστήσετε το Microsoft Office 365 Pro Plus με το username και το password που έχετε για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου.

Το Microsoft Office 365 Pro Plus είναι μια σουίτα εργαλείων και υπηρεσιών της Microsoft τα οποία μπορούν να εγκατασταθούν τοπικά και είναι σχεδιασμένα για παραγωγικότητα και για αποτελεσματικές συνεργασίες. Περιλαμβάνει τις τελευταίες εκδόσεις των εφαρμογών Word, Excel, PowerPoint, Access, Publisher, OneNote, Outlook κλπ.
Με τις υπηρεσίες του Microsoft Office 365 Pro Plus λαμβάνετε όλες τις αναβαθμίσεις των σχετικών λογισμικών αμέσως μετά τη δημοσίευσή τους, ενώ με την εκτεταμένη ανταλλαγή δεδομένων και στοιχείων που επιτρέπεται χωρίς περιορισμό, καθώς και με τον προσωπικό αποθηκευτικό χώρο στο cloud μεγέθους 1 Terabyte ανά χρήστη (μέσω της εφαρμογής OneDrive), τα σημαντικά έγγραφα είναι πάντα διαθέσιμα όταν τα χρειάζεστε.

To Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ) έχει υλοποιήσει σε συνεργασία με τη Microsoft την υπηρεσία ΔΗΛΟΣ 365 που παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης στην υπηρεσία Office 365 της Microsoft με χρήση του πανεπιστημιακού λογαριασμού του κάθε χρήστη.

Πριν κατεβάσετε και χρησιμοποιήσετε το Microsoft Office 365 Pro Plus για πρώτη φορά, πρέπει πρώτα να συνδεθείτε στο ΔΗΛΟΣ 365 (https://delos365.grnet.gr) ώστε να δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας στο Office 365. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να συνδέεστε στο Office 365 είτε απευθείας (από τη διεύθυνση https://portal.office.com), είτε μέσω του ιστότοπου του ΔΗΛΟΣ 365 (https://delos365.grnet.gr).

Αναλυτικές οδηγίες μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο https://delos365.grnet.gr ή στο https://delos365.grnet.gr/guide/user

Τελευταία ενημέρωση: 19-11-2018