ΚΑΜΜΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών
E-mail:
Διεύθυνση Γραφείου: Πατησίων 80, 2ος όροφος
Τηλέφωνο: 210 - 8203 713
O Παντελής Καμμάς είναι Επίκουρος Καθηγητής στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 
Έχει Πτυχίο Οικονομικών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Πτυχίο Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Σπουδών στα Οικονομικά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. 
Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα και δημοσιεύσεις αφορούν στα εξής πεδία: Διεθνής Μακροοικονομική, Πολιτική Οικονομία, Συγκριτική Πολιτική και Πολιτική Συμπεριφορά. Εργασίες του έχουν δημοσιευτεί σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά όπως τα: Journal of Comparative Economics, Public Choice, Economics Letters, Journal of Macroeconomics, European Journal of Political Economy, Economics of Governance, Cesifo Economic Studies.
Πλήρες Βιογραφικό: 

Τελευταία ενημέρωση: 03-07-2020

 

* Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών δεν φέρει καμία ευθύνη όσον αφορά στην ακρίβεια των στοιχείων του συνοπτικού και του πλήρους βιογραφικού των μελών του προσωπικού, όπως αυτά αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους συντάκτες των βιογραφικών σημειωμάτων.