ΓΚΥΠΑΛΗ ΑΡΕΤΗ

Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας
Διεύθυνση Γραφείου: Δεριγνύ 12, 5ος Όροφος
Τηλέφωνο: 210 - 8203 593

H Δρ. Αρετή Γκυπάλη είναι Επίκουρη Καθηγητρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Αποφοίτησε το 2007 από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, έλαβε το μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών της από το Science Policy Research Unit (SPRU) του Πανεπιστημίου του Sussex ολοκλήρωσε τις διδακτορικές της σπουδές στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει εργαστεί ως μεταδιδάκτορας ερευνήτρια στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και μετέπειτα στο Enterprise Research Centre  (ERC) του Warwick Business School.
Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στα Οικονομικά και τη Διοίκηση Καινοτομίας, την Επιχειρηματικότητα και Διεθνοποίηση των Επιχειρήσεων. Έχει δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά με κριτές όπως τα Research Policy, Industrial and Corporate Change, Small Business Economics, Economics of Innovation and New Technology, Technological Forecasting and Social Change, Journal of Evolutionary Economics, και Eurasian Business Review. Έχει συμμετάσχει σε Διεθνή Συνέδρια με κριτές συμπεριλαμβανομένων των European International Business Academy, R&D Management, και RENT.

Πλήρες Βιογραφικό: 

Τελευταία ενημέρωση: 11-03-2021

 

* Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών δεν φέρει καμία ευθύνη όσον αφορά στην ακρίβεια των στοιχείων του συνοπτικού και του πλήρους βιογραφικού των μελών του προσωπικού, όπως αυτά αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους συντάκτες των βιογραφικών σημειωμάτων.