ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας
Διεύθυνση Γραφείου: Δεριγνύ 12, 5ος όροφος

Η Κωνσταντίνα (Ναντίν) Γεωργίου είναι Επίκουρη Καθηγήτρια Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργανωσιακής Συμπεριφοράς του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διατελέσει Επίκουρη Καθηγήτρια Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και διδάσκουσα σε προγράμματα του University of Liverpool και του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Τα κύρια ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν την προσέλκυση και επιλογή προσωπικού, την απασχολησιμότητα και την αναζήτηση εργασίας, και την παιχνιδοποίηση. Οι ερευνητικές της εργασίες έχουν δημοσιευθεί σε διεθνώς αναγνωρισμένα επιστημονικά περιοδικά υψηλού κύρους, όπως European Journal of Work and Organizational Psychology, Journal of Managerial Psychology, και International Journal of Selection and Assessment.

Πλήρες Βιογραφικό: 

Τελευταία ενημέρωση: 02-10-2023

 

* Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών δεν φέρει καμία ευθύνη όσον αφορά στην ακρίβεια των στοιχείων του συνοπτικού και του πλήρους βιογραφικού των μελών του προσωπικού, όπως αυτά αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους συντάκτες των βιογραφικών σημειωμάτων.