ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών
E-mail:
Διεύθυνση Γραφείου: Πτέρυγα Αντωνιάδου, 5ος όροφος
Τηλέφωνο: 210 - 8203 189

Ο Πάνος Χατζηπαναγιώτου είναι Καθηγητής Οικονομικών στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε Πτυχίο στα Οικονομικά από την Ανώτατη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ) τον Ιούνιο του 1979 και Μεταπτυχιακό (ΜΑ) και Διδακτορικό Δίπλωμα στα Οικονομικά από το SUNY, at Stony Brook τον Δεκέμβριο του 1981 και τον Μάιο του 1985, αντίστοιχα.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν στα ακόλουθα: Διεθνές Εμπόριο, Θεωρία και Πολιτική: Διεθνής Κινητικότητα Παραγωγικών Συντελεστών; Άριστη Εμπορική Πολιτική υπό Μεταβαλλόμενες Ποσότητες Παραγωγικών Συντελεστών και Εμπορικών Περιορισμών, Έμμεσες Φορολογικές Μεταρρυθμίσεις στο Διεθνές Εμπόριο, Φόροι Διεθνούς Εμπορίου και Εισοδήματος και Προσφορά Δημοσίων Αγαθών, Προτιμησιακές Εμπορικές Ενώσεις, Διεθνής Βοήθεια, Διεθνές Εμπόριο και Περιβάλλον.

Πλήρες Βιογραφικό: 

Τελευταία ενημέρωση: 10-01-2024

 

* Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών δεν φέρει καμία ευθύνη όσον αφορά στην ακρίβεια των στοιχείων του συνοπτικού και του πλήρους βιογραφικού των μελών του προσωπικού, όπως αυτά αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους συντάκτες των βιογραφικών σημειωμάτων.