ΤΖΟΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
E-mail:
Διεύθυνση Γραφείου: Τροίας 2, Κιμώλου και Σπετσών, 5ος όροφος, Γραφείο 512
Τηλέφωνο: 210 - 8203 922

Ο Χρήστος Τζόβας είναι Επίκουρος στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος (PhD) και Μεταπτυχιακού Διπλώματος επιπέδου Master in Accountancy (M.Acc.) από το Dundee University, Department of Accountancy and Business Finance. Έχει Πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και συγκεκριμένα, από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (1993).

Διδάσκει μαθήματα Λογιστικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών από το 2001. Από το 2002-2003 ανήκε στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, Τμήμα Λογιστικού Σχεδιασμού της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος και από το 2000-2002 στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, Τμήμα Λογιστηρίου, Τμήμα Προϋπολογισμού και Ελέγχου της ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ Ε.Α.Ε.Ζ ΑΕ. Η ερευνητική του δραστηριότητα επικεντρώνεται στο χώρο της Χρηματοοικονομικής Λογιστικής και της Φορολογίας.

Τελευταία ενημέρωση: 09-10-2018

Αναλυτικό Βιογραφικό:[pdf]

 

* Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών δεν φέρει καμία ευθύνη όσον αφορά στην ακρίβεια των στοιχείων του συνοπτικού και του πλήρους βιογραφικού των μελών του προσωπικού, όπως αυτά αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους συντάκτες των βιογραφικών σημειωμάτων.