Τελετή ορκωμοσίας

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με πολλή συγκίνηση και χαρά, πραγματοποίησε τις τελετές ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Πλήρους Φοίτησης, Σειρά 2021-2022 και  του Τμήματος Μερικής Φοίτησης, Σειρά 2020-2022.

Χαιρετισμούς απηυθύναν ο Αντιπρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Καθηγητής Βασίλειος Βασδέκης, η Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ Καθηγήτρια Αγγελική Πουλυμενάκου, η Διευθύντρια του Προγράμματος Καθηγήτρια Μαρία Βακόλα, ο Πρόεδρος του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Καθηγητής Κωνσταντίνος Ήντουνας, η Πρόεδρος  του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας  του  ΟΠΑ Καθηγήτρια Ειρήνη Βουδούρη, και η Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Μαρία Σαββάκη.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Επικεφαλής της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της  KPMG, κυρία Ασπασία Δημοπούλου, η οποία απένειμε υποτροφία 1500 ευρώ στη φοιτήτρια Καλογεράκου Έλλη Γούλα που αρίστευσε στη σειρά 2020 με βαθμό πτυχίου 8,91 του Τμήματος Μερικής Φοίτησης, την οποία προσέφερε η εταιρεία KPMG.

Επίσης, χαιρετισμό απηύθυνε  ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας, Σωτήριος Σταματίου, ο οποίος απένειμε υποτροφία 1500 ευρώ στον  φοιτητή Αθανασίου Ευθύμιο για τη σειρά 2021 του Τμήματος Πλήρους Φοίτησης, που αρίστευσε με βαθμό πτυχίου 9,21 την οποία προσέφερε στη μνήμη Χρήστου Γιαννουλόπουλου η εταιρία  Edenred.

Στο πλαίσιο της τελετής ορκωμοσίας τιμήθηκαν με Βραβεία Υψηλής Διδακτικής Επίδοσης, σε αναγνώριση του διδακτικού τους έργου και της συνεισφοράς τους στο πρόγραμμα, οι Διδάσκοντες του Προγράμματος για  το ακαδ. έτος 2021-2022  Αθανάσιος Γκούρας για το μάθημα «Πολιτική & Συστήματα Αμοιβών», στο τμήμα Μερικής φοίτησης,  και Δημήτριος Λυμπερόπουλος για το μάθημα «Επικοινωνία & Διαχείριση Κρίσεων» στο τμήμα Πλήρους φοίτησης .

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών εύχεται ολόψυχα στους/στις απόφοιτους καλή σταδιοδρομία και κατάκτηση των προσωπικών τους στόχων!