Φοιτητές τμήματος Πλήρους φοίτησης 2021-2022

Αθανασίου Ευθύμιος:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1997. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Παράλληλα με τις σπουδές του πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στο Υπουργείο Εξωτερικών, στη διεύθυνση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μετανάστευσης και έλαβε μέρος σε πλήθος προγραμμάτων ανταλλαγής νέων Erasmus+ σχετικά με τη μετανάστευση, τη νεολαία και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Έχει υπάρξει ερευνητής στο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων και αρθρογράφος διεθνών και ευρωπαϊκών θεμάτων σε νεανική ιστοσελίδα. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και γερμανικά.

Αλεξοπούλου Βασιλική:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1997. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ με κατεύθυνση τα Πληροφοριακά Συστήματα και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών της σπουδών πραγματοποίησε τρίμηνη πρακτική άσκηση στο τμήμα HR της Eurolife FFH. Έχει εκπονήσει διεπιστημονικές εργασίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο και ανήκε στην οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου του τμήματος. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και έχει συμμετάσχει σε Business Days πολλών εταιρειών. Είναι οργανωτική με επικοινωνιακές δεξιότητες και ταυτόχρονα δημιουργική μετά την πολυετή ενασχόληση της με την ζωγραφική. Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά και είναι κάτοχος ECDL.

Ανδρικοπούλου Δέσποινα: 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993. Αποφοίτησε από το τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Έχει εργασθεί για 4 έτη στον τομέα ενημέρωσης ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 2 δικηγορικές εταιρείες, στην ALPHA BANK ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ  Α.Ε και  στην CEPAL HELLAS. Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο πάνω στο τομέα του HR Management και το πρόγραμμα εξ αποστάσεως κατάρτισης "Συναισθηματική Νοημοσύνη στην Εργασία"   του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών και είναι κάτοχος  ECDL.

Αντωνίου Βασιλική:

Γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1996. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών σπουδών πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας Notos Com Holdings S.A. Μετά το πέρας αυτών παρακολούθησε  εξ’αποστάσεως  εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο αντικείμενο ενδιαφέροντος διάρκειας 6 μηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, μέτρια Γαλλικά και Ισπανικά. Έχει εργαστεί σε ιδιωτική επιχείρηση στον τουριστικό κλάδο στο κομμάτι των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης πελατών ενώ εργάζεται στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης διάρκειας 1 έτους στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο τομέα Visitors Experience. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, ο χορός και η γυμναστική.  

Αποστολίδου Θεοπίστη:

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1997. Είναι απόφοιτη του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (κατεύθυνση Συνεχούς Εκπαίδευσης). Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών υλοποίησε την πρακτική της άσκηση στο 1ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Θεσσαλονίκης και στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Εργάστηκε ως γραμματειακή υποστήριξη σε επιμορφωτικά προγράμματα συναφή με την Εκπαίδευση Ενηλίκων, τα οποία διεξήχθησαν από τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς και στο Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (CEDEFOP). Είναι εκπαιδεύτρια ενηλίκων με πιστοποιημένη εκπαιδευτική επάρκεια, γνωρίζει άριστα Αγγλικά, έχει βασικές γνώσεις Ισπανικών  και κατέχει πιστοποιημένη γνώση χειρισμού Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται ο αθλητισμός, η μουσική και τα ταξίδια.

Γούλα Ευτυχία:

Γεννήθηκε το 1997 στην Ναύπακτο. Αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Κατά την διάρκεια των σπουδών της φοίτησε για ένα εξάμηνο στο John Von Neumann University στην Ουγγαρία μέσω του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus Studies.Επειτα μέσω του προγράμματος erasmus Placement πραγματοποίησε τρίμηνη πρακτική άσκηση στην Ελληνική πρεσβεία του Λονδίνου στο προξενικό τμήμα. Εχει δουλέψει Reception στον ξενοδοχειακό κλάδο και σε εταιρεία στο κομμάτι εξυπηρέτησης πελατών και παραγγελιών. Τον τελευταίο χρόνο εργάζεται πάνω στο κομμάτι του HR σε εταιρεία marketing που εκπροσωπεί ΜΚΟ. Γνωρίζει άριστα αγγλικά, ξενοδοχειακά συστήματα και άριστη γνώση Η/Υ. Ασχολείται με τον αθλητισμό και της αρέσουν τα ταξίδια.

Εφραιμίδου Ευδοξία:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996 και είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Συμμετείχε εθελοντικά ως Κοινωνιολόγος/Ερευνήτρια στην έρευνα HBSC/WHO του ΠΟΥ σχετικά με τις συμπεριφορές που συνδέονται με την υγεία των εφήβων που διεξήχθη στο ΕΠΙΨΥ (Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας). Αργότερα προσλήφθηκε ως Κοινωνιολόγος/Ερευνήτρια στο ΕΠΙΨΥ όπου και απασχολήθηκε στην έρευνα ESPAD που αφορούσε τη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών από εφήβους. Ασχολείται με τη μουσική από μικρή ηλικία παίζοντας πιάνο και βιολοντσέλο σε υψηλό επίπεδο, συμμετέχοντας κατά καιρούς σε νεανικές ορχήστρες.

Καλκάνη Παναγιώτα:

Γεννήθηκε στη Σπάρτη το 1996. Είναι απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου του τμήματος Κοινωνιολογίας. Στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης συμμετείχε σε έρευνα, την οποία διεξήγαγε το Rutgers University σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών,  με θέμα «Οικονομική κρίση στην Ελλάδα και οι επιπτώσεις στην υγεία». Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια  που σχετίζονται με την Διαμεσολάβηση, την Εγκληματολογία, την Μεθοδολογία στην Κοινωνική Έρευνα και το Marketing. Έχει εργαστεί στις εταιρείες: Cosmote, Nak shoes, Kickers. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και είναι κάτοχος ECDL.

Καπετανάκη Νεφέλη:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών και Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Ολοκλήρωσε επιτυχώς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Human Resources Management and Organizational Analysis» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και παράλληλα έκανε την πρακτική της άσκηση στον κλάδο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού σε μεγάλη πολυεθνική εταιρία εμπορίας Ναυτιλιακών και Βιομηχανικών Χρωμάτων. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και χρήση Η/Υ.

Καπού Ευαγγελία:

Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα τελευταία τρία χρόνια εργάζεται στον ελεγκτικό συμβουλευτικό τομέα, ενώ παράλληλα στον ελεύθερο χρόνο της παρακολουθεί συνέδρια-ημερίδες επιχειρηματικότητας, προγράμματα e-learning ψυχολογίας-αυτοβελτίωσης καθώς και έρευνες και επιστημονικά άρθρα που σχετίζονται με τη διοίκηση ανθρωπίνου δυναμικού, τις νέες τάσεις και ανάγκες που δημιουργούνται στην αγορά εργασίας και τη διαχείριση κρίσεων. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, Γερμανικά και ικανοποιητικά Ισπανικά και διαθέτει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, οι ξένες γλώσσες και ο χορός.

Κατσαδωράκη Αθηνά:

Αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και δύο φορές υπότροφος του ΙΚΥ. Κατά την διάρκεια των σπουδών της εκπόνησε πρακτική άσκηση στο Εξειδικευμένο Κέντρο Ημέρας «Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου» της ΠΕΨΑΕΕ ενώ τον τελευταίο χρόνο παρείχε εθελοντικά ψυχολογική υποστήριξη στους ωφελούμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Μιλάει άπταιστα αγγλικά και μαθαίνει ιαπωνικά.

Κατσαρός Ευάγγελος:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996. Αποφοίτησε από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει γνώσεις Η/Υ και γνωρίζει άριστα αγγλικά. Έχει πραγματοποιήσει την πρακτική του άσκηση στην ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ. Έχει παρακολουθήσει αρκετά e-learning courses πιστοποιημένα από το SHRM σχετικά με τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του φοίτησε στο Libera Università degli Studi Sociali "Guido Carli" (LUISS) στην Ιταλία και στο Comenius University στη Σλοβακία, μέσω του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus+. Έχει συμμετάσχει σε πολλές εθελοντικές δράσεις σχετικές με το περιβάλλον και είναι ενεργός εθελοντής στο Δίκτυο Φοιτητών Εράσμους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα ενδιαφέροντα του περιλαμβάνονται η μουσική και τα ταξίδια.

Κόλλια Αμαλία:

Γεννήθηκε το 1997 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, με κατεύθυνση Διαφήμιση και Δημόσιες Σχέσεις. Στο πλαίσιο των σπουδών της ήρθε σε επαφή με το αντικείμενο του Marketing, της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του HR. Απασχολήθηκε επαγγελματικά στον τελευταίο τομέα, πραγματοποιώντας την πρακτική της στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Vodafone, στην οποία και συνέχισε την εργασίας της. Στο παρελθόν έχει απασχοληθεί σε πωλησιακούς ρόλους.

Κοτσάλη Τζουλιάνα Όλγα:

Γεννήθηκε το 1993 στην Αλβανία. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, ενώ έχει πιστοποιημένη εξειδίκευση στο Corporate and Executive Coaching and Mentoring μέσω 10μηνου προγράμματος εξειδίκευσης E-learning του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της συμμετείχε σε πρόγραμμα ανταλλαγής μεταξύ του Duale Hochschule Baden – Wurttemberg Villingen -Schwenningen και του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης εργάστηκε σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο τμήμα Life Cycle Management της Vodafone Greece. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά ενώ έχει πολύ καλή γνώση χρήσης Η/Υ. Στα προσωπικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται ο εθελοντισμός, η ζωγραφική, η φωτογραφία και τα ταξίδια.

Κυριαζοπούλου Αικατερίνη:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1998. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπόνησε πτυχιακή εργασία με τίτλο: « Σύνδρομο Επαγγελματικής Εξουθένωσης και ποιότητα ζωής την περίοδο του COVID-19 σε επαγγελματίες ψυχολόγους» . Επιπροσθέτως, έκανε την πρακτική της άσκηση στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Αθηνά Υγεία», στο οποίο και συνεχίζει εθελοντικά. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στον τομέα της ψυχικής υγείας και κάποια εισαγωγικά στο HR, ενώ στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, ο κινηματογράφος και τα βιβλία.

Κυρίτση Ιωάννα:

Γεννήθηκε το 1998 και έχει καταγωγή από την Ναύπακτο. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών (με κατεύθυνση Οικονομική των Επιχειρήσεων) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών της σπουδών πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.. Επίσης, έχει εργαστεί ως Digital Expert στην Eurobank και ως βοηθός λογιστή σε επιχείρηση. Γνωρίζει άριστα αγγλικά ενώ διαθέτει βασική γνώση της γαλλικής γλώσσας. Κατέχει πιστοποιημένη γνώση Η/Υ ( MS Windows, MS Word - Excel - Access - Power Point, MS Internet- Outlook, Online Collaboration, Digital Marketing) ECDL . Έχει συμμετάσχει εθελοντικά σε διάφορες δράσεις και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με το digital marketing και το managment.

Λαδογιάννη Παρασκευή:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών της σπουδών εκπόνησε πτυχιακή εργασία με θέμα την επαγγελματική εξουθένωση και την επαγγελματική ικανοποίηση των εκπαιδευτικών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε σε αρκετά σεμινάρια και ημερίδες. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ και SPSS. Εργάσθηκε για 4 χρόνια ως υπάλληλος γραφείου σε αλυσίδα γυμναστηρίων, ενώ ταυτόχρονα ανέλαβε ενεργό ρόλο σε πρακτικές του τμήματος ΗR της εταιρείας που απασχολήθηκε.

 

Μάναλη Ευαγγελία

 

Μανιαβού Αθανασία:

Γεννήθηκε το 1997 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο κέντρο απεξάρτησης «18 Άνω» και  εκπόνησε πτυχιακή εργασία με θέμα «Επαγγελματική Ικανοποίηση, Εργασιακό Άγχος και Burnout σε Δασκάλους Γενικής και Ειδικής Αγωγής». Παράλληλα,  έχει παρακολουθήσει σεμινάρια που άπτονται στο αντικείμενο της Οργανωσιακής Ψυχολογίας. Ήδη από τα φοιτητικά της χρόνια έχει εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρείας σε θέσεις εξυπηρέτησης πελατών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και διαθέτει πιστοποιητικό γνώσης Η/Υ. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται ο χορός και ο αθλητισμός.

Μπενέτου Δήμητρα-Μαρία:

Τελειόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Γνωρίζει αγγλικά και Γερμανικά.

Μπόζιαρη Ευθυμία:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1997. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών της σπουδών πραγματοποίησε τρίμηνη πρακτική άσκηση στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του τμήματος HR της Eurobank και φοίτησε για ένα εξάμηνο στο University of Antwerp στο Βέλγιο μέσω του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus+. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και διαθέτει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Έχει ασχοληθεί ενεργά με τον εθελοντισμό και στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται τα ταξίδια.

Μπούτσικου Νεφέλη Δήμητρα:

Γεννήθηκε το 1999 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Κατά την διάρκεια των σπουδών της παρακολούθησε μαθήματα πανεπιστημίου του εξωτερικού σχετικά με την Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, την Συναισθηματική Νοημοσύνη και την Οργανωσιακή Συμπεριφορά. Έχει ασχοληθεί ενεργά με τον εθελοντισμό και έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων. Γνωρίζει άπταιστα αγγλικά και είναι πιστοποιημένη χρήστης Η/Υ και του στατιστικού πακέτου SPSS.

Μπρέγιαννη Σταυρούλα:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996. Αποφοίτησε από τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό πτυχίου 8,24. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε ως εθελόντρια βοηθός επιστημονικού προσωπικού σε διδακτορική έρευνα. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει πολύ καλές γνώσεις χειρισμού Η/Υ. Έχει εργαστεί σε κατάστημα στις πωλήσεις και στην εξυπηρέτηση πελατών, ενώ στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, έχει εργαστεί ως γυμνάστρια και γραμματέας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. 

Ντοϊλιάνη Ελένη:

Γεννήθηκε το 1997 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Κατά την διάρκεια των σπουδών της, συμμετείχε στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus+ φοιτώντας στην Πολωνία. Πήρε μέρος στο πρόγραμμα του ReGeneration, μέσω του οποίου, πραγματοποίησε 6μηνη πρακτική άσκηση στο Τμήμα του Ανθρώπινου Δυναμικού εταιρείας του Χρηματοτραπεζικού κλάδου. Εργάστηκε εθελοντικά σε ΜΚΟ στο τμήμα του Ανθρώπινου Δυναμικού. Διαθέτει πολύ καλές γνώσεις Αγγλικών και Η/Υ. Στα προσωπικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα ταξίδια και τα βιβλία.

Παπαδοπούλου Ανθούλα:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1997. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Μεταλλείων - Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Στο πλαίσιο των σπουδών της πραγματοποίησε πλήθος εργασιών και ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στην Κύπρο, όπου και εργάστηκε ως Μηχανικός Μεταλλείων μετά την αποφοίτηση της. Γνωρίζει άριστα αγγλικά ενώ διαθέτει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ.

Παπαϊγνατίου Κωνσταντίνος:

Απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Γνωρίζει αγγλικά.

Ρώτας Μάριος:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1997. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών του σπουδών, πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο νομικό τμήμα της εταιρείας ΟΠΑΠ, συγκεκριμένα στο τμήμα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Επίσης, έχει εργαστεί ως πωλητής σε καταστήματα των εταιρειών Trussardi και Lacoste. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και γαλλικά, πολύ καλά γερμανικά και έχει πιστοποιητικό γνώσης Η/Υ. Στον ελεύθερο του χρόνο, πηγαίνει γήπεδο, παρακολουθεί αθλητικούς αγώνες, σειρές και διαβάζει βιβλία.

Σκούρτη Όλγα Ένι:

Γεννήθηκε στα Τίρανα το 1996. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζεται σε μια τεχνική εταιρεία με ειδίκευση στους αυτοματισμούς, όπου παρέχει υποστήριξη στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της και παράλληλα με την εργασία της, διεκπεραίωσε το εξ αποστάσεως πρόγραμμα του ΕΚΠΑ “Human Resources Management and Organizational Analysis”. Διαθέτει άριστες γνώσεις αγγλικών και γερμανικών, καθώς και λογισμικών προγραμμάτων (SOFTONE, SPSS). Στα ενδιαφέροντά της συμπεριλαμβάνονται τα ταξίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Σταθοπούλου Γκόλφω Ειρήνη:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Αποφοίτησε από το τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου με κατεύθυνση Δημόσια Οικονομική. Κατά την διάρκεια των σπουδών της, εκπόνησε πλήθος εργασιών και της χορηγήθηκαν υποτροφίες για την επίδοση της από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών. Επίσης, συμμετείχε στο Πρόγραμμα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας και με την εκπόνηση ομαδικού Business Plan κατέκτησε το 1ο Βραβείο.  Γνωρίζει άριστα αγγλικά και διαθέτει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Εργάζεται στο πολυεθνικό όμιλο Inditex, στον τομέα των πωλήσεων, και στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται τα βιβλία, η κολύμβηση και τα ταξίδια.

Σταυράκη Μάλαμα:

Γεννήθηκε στο νησί της Λήμνου το 1996. Αποφοίτησε με άριστα από το τμήμα Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας και Σλαβικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών έλαβε υποτροφία από το Υπουργείο Παιδείας, Επιστημών και Τεχνολογικής Ανάπτυξης της Δημοκρατίας της Σερβίας για το θερινό πρόγραμμα εκμάθησης τη σερβικής γλώσσας και πολιτισμού στο Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου. Έχει εργαστεί στον τομέα της μετάφρασης και διερμηνείας τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το πέρας της φοίτησής της. Από το 2019 και για σχεδόν δύο χρόνια εργάστηκε ως HR Assistant & Office administrator σε εταιρεία πληροφορικής και ανάπτυξης λογισμικού. Μιλάει άπταιστα αγγλικά, ρωσικά και σερβοκροατικά, είναι κάτοχος ECDL και είναι εξοικειωμένη με τη γλώσσα προγραμματισμού Python. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται η άθληση σε κλειστό στίβο και η ζωγραφική με ακρυλικά.

Στρουγγάρης Ζώης:

Γεννήθηκε το 1995 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και πραγματοποίησε τη διπλωματική του εργασία στον Τομέα Συστημάτων Αποφάσεων και Διοίκησης με θέμα τη διαχείριση και αξιολόγηση κινδύνου στην ασφάλεια πληροφοριών. Γνωρίζει Γερμανικά και άριστα Αγγλικά. Αγωνίζεται ερασιτεχνικά σε ομάδες ποδοσφαίρου από μικρή ηλικία και στα ενδιαφέροντα του συγκαταλέγονται τα ταξίδια και ο κινηματογράφος.

Τσατσάκη Μαρία:

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης το 1995. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση Διοίκηση Επιχειρήσεων. Στην διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στην εταιρία Creta Farms ΑΒΕΕ,όπου συνέχισε να εργάζεται. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως βοηθός λογιστή σε ανώνυμη εταιρία. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, καλά Γερμανικά και έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ και λογιστικών προγραμμάτων ERP. Ακόμη, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια λογιστικής και digital marketing.  Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται ο χορός, τα ταξίδια και ο αθλητισμός.

Τσιλιού Μελίνα:

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1997. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση Διοίκηση Επιχειρήσεων. Υπήρξε εθελόντρια της AIESEC όπου μέσω αυτής πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας σε θέση Μάρκετινγκ και Πωλήσεων.  Στην Ελλάδα πραγματοποίησε πρακτική άσκηση ως Assistant Account Manager σε διαφημιστική εταιρία. Υπήρξε φιναλίστ του 11ου κύκλου του Regeneration και μέσω αυτού έχει εργαστεί ως γραμματεία διευθυντή πωλήσεων στην Kafea Terra. Συμμετέχει σταθερά σε εθελοντικές δράσεις της πόλης της.  Κατέχει πτυχίο αγγλικών (C2), βασικές γνώσεις ισπανικών και πτυχίο υπολογιστών ECDL. Στα πλαίσια των σπουδών της έχει εκπονήσει πληθώρα εργασιών και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την ηγεσία, τη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού και την οργανωσιακή συμπεριφορά. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται τα ταξίδια και ο αθλητισμός.

Φλακ Μαγκνταλένα Κορνέλια:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1997. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε σε πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus στο πανεπιστήμιο Universidad Complutense de Madrid της Ισπανίας και πραγματοποίησε πρακτική άσκηση Erasmus στην Πρεσβεία της Ελλάδος στην Βαρσοβία της Πολωνίας στο γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων. Έχει εργαστεί στον τομέα του τουρισμού, ως βοηθός λογιστή και ως σύμβουλος επιχειρήσεων στον κατασκευαστικό τομέα αλλα και στον τομέα της υγείας. Έχει άριστη γνώση αγγλικών, πολωνικών, πολύ καλή γνώση ισπανικών και είναι κάτοχος πιστοποίησης ECDL. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται τα ταξίδια και ο αθλητισμός.

Χριστοδούλου Μαρία:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1998. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με άριστη γνώση Αγγλικών και πολύ καλές γνώσεις Η/Υ, SPSS, καθώς επίσης διαθέτει βασικές γνώσεις στην γλώσσα προγραμματισμού της Python. Έχει εργαστεί στον τομέα της προώθησης πωλήσεων κατά την διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών και έπειτα στο τμήμα Λειτουργικής Υποστήριξης & Επικοινωνίας ,Διεύθυνση Προμηθειών της ΔΕΠΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ  για την παροχή υπηρεσιών Διοικητικής Μέριμνας. Επίσης έχει παρακολουθήσει πιστοποιημένα προγράμματα online με θέμα Preparing to Manage Humane Resources, Conducting an Effective Humane Resource Audit ,Leadership and Team Development. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, ενώ της αρέσει να ακούει podcast με θέματα που αφορούν την αυτοβελτίωση.