Φοιτητές τμήματος Μερικής φοίτησης 2021-2023

Αναστασοπούλου Βασιλική: Απόφοιτη του τμηματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του ΟΠΑ. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και βασικά γερμανικά και ισπανικά. Έχει εργαστεί σε οργανωμένα τμήματα HR και αυτή τη στιγμή εργάζεται σε πολυεθνική εταιρία στο τμήμα Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων.

Αργείτη Κωνσταντίνα: Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διαθέτει άριστη γνώση Αγγλικών (κάτοχος Proficiency) και Γαλλικών (κάτοχος Dalf C2). Έχει συμμετάσχει σε προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στον κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού και στη μισθοδοσία μεταξύ των οποίων “Human Resources Management” του Εθνικού και Καποδιστριακού Παναπιστημίου και “HR Metrics” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως HR & Payroll Assistant στην εταιρεία ΥΙΟΙ Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Α.Ε.Β.Ε

Βαλσάμου Κυριακή: Πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει Αγγλικά (Proficiency of Michigan University) και Γερμανικά (Level B2). Έχει απασχοληθεί στο τομέα του Marketing, HR και μέχρι σήμερα εργάζεται ως Senior Payroll Consultant στην εταιρεία Randstad Hellas.

Βίγλατζης Άγγελος: Αξιωματικός Του Πολεμικού Ναυτικού με εμπειρία σε στρατιωτικές και ναυτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Ειδικεύεται στους τομείς της ναυτικής μηχανολογίας, του εφοδιασμού και της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων. Γνωρίζει Άριστα Αγγλικά (Proficiency of Michigan). Εργάζεται στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού στο Κλάδο Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Γούμενου Αναστασία: Πτυχιούχος του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency of Cambridge University).  Εργάστηκε στο νομικό τμήμα ναυτιλιακής εταιρείας για ένα έτος και στη συνέχεια απασχολήθηκε επί 13 χρόνια ως υπεύθυνη ομάδων διαχείρισης Retail χαρτοφυλακίων στην Eurobank Financial Planning Services του ομίλου της Eurobank. Από το 2020 εργάζεται στην Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού στο τμήμα εκπαίδευσης της εταιρείας Cepal Hellas Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες.

Δατσέρη Ελευθερία: Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Αύγουστο του 1984. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας (κατεύθυνση Διοίκησης Επιχειρήσεων) του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Χαλκίδας. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά (Proficiency of Michigan University) και καλά Γαλλικά (Delf 1er Degre). Από το 2008 εργάζεται στο τμήμα Αμοιβών και Παροχών της Metro ΑΕΒΕ ως Payroll Specialist.

Διδασκάλου Δημήτριος: Απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κατεύθυνση : Λογιστικά / Χρηματοοικονομικά) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency of Michigan University). Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως HR Trainee στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Από το 2019 εργάζεται ως HR Generalist στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού  στην εταιρεία DEMO ΑΒΕΕ και από το Δεκέμβριο του 2020 ως HR Administration Officer.

Ευτυχίδου Βασιλική: Πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε επίσης το Πρόγραμμα Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency) και εδώ και πέντε (5) χρόνια εργάζεται σε ρόλους Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει εργαστεί στα τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού της Adecco HR, καθώς επίσης και του ξενοδοχείου Four Seasons Astir Palace. Από το 2020 εργάζεται ως HR Analyst στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας British American Tobacco.

Ήμαλη Φανή: Απόφοιτη Ανθρωπιστικών Σπουδών του Α.Π.Θ. σε Προπτυχιακό & Μεταπτυχιακό Επίπεδο. Εργάζεται ως Training and Development Specialist στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της HALCOR S.A. 

Θεοδοσοπούλου Φωτεινή: Απόφοιτη του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει καλά Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) και Γαλλικά (επίπεδο Delf B2). Εργάζεται τα τελευταία τρία χρόνια ως Payroll and Benefits Solution Associate στην εταιρείας PwC Greece.

Καπακλής Νικόλαος: Γεννημένος στη Καλαμάτα Μεσσηνίας είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος Proficiency στα Αγγλικά. Εργάζεται στην Alpha Bank τα τελευταία έξι χρόνια, τα πέντε πρώτα στο Δίκτυο Καταστημάτων και το τελευταίο χρόνο στην Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού. Διαχειριστής του Πληροφοριακού Συστήματος του Ανθρωπίνου Δυναμικού, project  coordinator των web based εφαρμογών που δημιουργούνται για το Ανθρώπινο Δυναμικό, υπεύθυνος για μηνιαίες αναφορές και παρουσιάσεις για τους Γενικούς Διευθυντές.

Καραγκιοζόγλου Αναστασία: Απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών). Εργάζεται στην CollegeLink (Recruitment Solutions Specialist).

Κατράνη Θωμαϊς: Πτυχιούχος του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα αγγλικά (κάτοχος Proficiency) και πολύ καλά γερμανικά  (κάτοχος Mittelstufe). Διαθέτει εμπειρία σε εργατικά θέματα και έχει εργαστεί στον όμιλο Adecco Group. Από το 2016 εργάζεται στον όμιλο Olympia Group, στο τμήμα μισθοδοσίας της εταιρίας Retail World AE (PMM).

Κόγια Βασιλική: Πτυχιούχος τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα «Οργανωσιακή Ψυχολογία» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται στο τμήμα διαχείρισης αποζημιώσεων ιδιωτικών ασφαλειών εταιρειών και αναλαμβάνει την επικοινωνία και συνεργασία με τα HR τμήματά τους.

Κοτζαγεωργίου Χριστόφορος: Είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Στερεάς Ελλάδας. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και εργάζεται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας Νέα και Κεντρική Οδός του Oμίλου Γεκ Τέρνα Α.Ε. στη θέση του Payroll Associate.

Κουρή Μαρία: Πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφικής, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με κατεύθυνση Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εργάζεται στην Εταιρεία Stanton Chase International ως Research Associate για την Εξεύρεση, Αξιολόγηση και Επιλογή ανώτατων στελεχών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Διαθέτει εμπειρία στην διδασκαλία και οργάνωση προγράμματος σε διαφορετικές δομές Εκπαίδευσης, καθώς και στον σχεδιασμό και συντονισμό Workshops και Career Events με στόχο την Προσέλκυση και Αξιολόγηση υποψηφίων σε πολυεθνικό περιβάλλον.

Κράβαρη Έλενα: Απόφοιτη του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής (Πανεπιστήμιο Πειραιώς). Εργάζεται ως υπεύθυνη μισθοδοσίας/ βοηθός λογιστή στο Χόντος Πολυκατάστημα ΑΕΒΕ.

Λάμπρου Φαίδρα: Είναι δικηγόρος, απόφοιτος Νομικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, LLM Sociology of Law, Science & Technology (Νομική Σχολή  Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών). Γνωρίζει άριστα Αγγλικά  και καλά Γερμανικά. Εργαζόταν για χρόνια ως νομική σύμβουλος σε Νομικό Τμήμα κατασκευαστικής εταιρείας και τώρα εργάζεται ως ανεξάρτητη δικηγόρος και εξωτερική νομική συνεργάτης νομικών προσώπων.

 

Μάρα Ευφροσύνη: Πτυχιούχος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency) και καλά Γαλλικά (επίπεδο Β1). Εργάζεται στην εταιρεία Πλαίσιο Computers Α.Ε.Β.Ε. ως Payroll Specialist.

Μιχαλοπούλου Σοφία: Πτυχιούχος του τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στη Προσχολική Ηλικία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ευχέρεια στην αγγλική γλώσσα και είναι κάτοχος Proficiency Certificate. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού και σήμερα ασκεί καθήκοντα ως HR Assistant.

Μπαρούτη Ουρανία-Ελευθερία: Απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (κάτοχος Proficiency) και καλά Γερμανικά (Goethe- Zertifikat B1). Τον τελευταίο χρόνο παρακολούθησε και ολοκλήρωσε το E-Learning με τίτλο «Human Resources Development» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2018 εργάζεται ως HR Assistant στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας Mazars.

Μποροβήλου Παναγιώτα: Πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικομονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (C2) και πολύ καλά Γαλλικά (B2). Εργάστηκε για 2 χρόνια στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας PwC (2014-2016), έπειτα 2,5 χρόνια στο τμήμα Μάρκετινγκ & Πωλήσεων της εταιρείας P&G (2016-2018) και έκτοτε τα τελευταία 3 χρόνια εργάζεται στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας Trafigura έως και σήμερα.

Νικολάου Ελευθερία: Πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency of Michigan) και έχει καλή γνώση Γερμανικών (επίπεδο Β2). Από τον Ιάνουαριο του 2021 εργάζεται στην Εταιρία Ανθρώπινου Δυναμικού “ForPeople” στο τμήμα Μισθοδοσίας, ως Payroll Specialist.

Νιφόρα Θεώνη: Πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών . Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (Proficiency) και Γαλλικά.  Εργάζεται ως γραμματέας Διοίκησης & Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου ΛΗΤΩ. Διαθέτει σημαντική εμπειρία σε ρόλους Υποστήριξης Τμημάτων Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και σημαντική ανάληψη ευθυνών σε θέματα επιλογής Προσωπικού. Συμμετέχει ενεργά στην ενσωμάτωση των νέων εργαζομένων στην εταιρεία προτάσσοντας τον Ανθρώπινο Παράγοντα ως το σημαντικότερο κεφάλαιο της εταιρικής κουλτούρας.

Ντρε Άρτεμις: Πτυχιούχος του τμηματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται 10 χρονια στην πολυεθνική εταιρεία Trafigura Maritime Ventures Ltd, και απο το 2013 ως HR & Facilities Manager. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και λίγα Γαλλικά.

Οικονόμου Παναγιώτης: Aπόφοιτος Πανεπιστημίου Κρήτης,τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας. Από το 2019 εργάζεται στην εταιρεία HR Optimal στο τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Παρασκευοπούλου Σοφία: Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών, κατεύθυνσης Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών- Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και τελειόφοιτη του ΔΠΜΣ Διαχείρισης Μνημείων: Αρχαιολογία, Πόλη και Αρχιτεκτονική-  Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πάτρας και Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Γνωρίζει άριστα αγγλικά (C2). Από το 2018 εργάζεται στη NOVAL PROPERTY ΑΕΕΑΠ στον τομέα των Διοικητικών Υπηρεσιών, ως εκπαιδευόμενη στο τμήμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Πετρίδη Φραντζέσκα: Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει σε πολύ καλό επίπεδο Αγγλικά. Εργάζεται ως Compensation & Benefits, Payroll Specialist στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας Παντελής Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ.

Σαράντου Άννα: Απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος πιστοποίησης άριστης γνώσης Αγγλικών (C2), χρήσης Microsoft Office καθώς και όλων των πιστοποιήσεων ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Εργάζεται στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας MSPS Α.Ε. ως Talent Acquisition Specialist.

Σεϊταρίδου Σοφία: Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Γνωρίζει άριστα αγγλικά (Proficiency Cambridge & Michigan), καλά ρωσικά και είναι κάτοχος ECDL Core Certificate. Έχει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στο χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και των Χρηματοοικονομικών αναλύσεων (Reporting). Από το 2014 εργάζεται στην εταιρεία Π.Α.Ε.Γ.Α.Ε. -θυγατρική του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας-, αρχικά ως βοηθός της υπεύθυνης προσωπικού και σήμερα ως υπεύθυνη του τμήματος Χρηματοοικονομικής & Διοικητικής Πληροφόρησης.

Σιοκόλα Κατερίνα: Πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά. Τα τελευταία 2 χρόνια, εργάζεται στην Pricewaterhousecoopers (PwC Greece), στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, ως Rewards, Analytics & HR Systems Specialist.

Τόλια Ιωάννα: Πτυχιούχος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης εργάστηκε στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας PwC και από το 2020 εργάζεται στο τμήμα Ανθρώπινου δυναμικού της Vodafone και συγκεκριμένα στην ομάδα του Resourcing.

Τσατσαρώνη Μαρία: Πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. Έκανε την πρακτική της στο HR της τράπεζας Eurobank και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα Learning & Development. Τα τελευταία 3 χρόνια εργάζεται στον κλάδο του HR ως administrator και ως recruiter.

Τσόκος Γεώργιος: Απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά, εργάζεται στην Ολλανδική εταιρία European Multi Talent Group Healthcare BV ως υπεύθυνος προσλήψεων στην Ελλάδα. Με εμπειρία τουλάχιστον τριών ετών στο κομμάτι του recruiting.

Φραγκούλη Μαρία: Πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο «Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων (MBA)», στην ειδίκευση «Λογιστική». Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (Proficiency) και Ισπανικά. Εργάζεται ως Υπεύθυνη Διαχείρισης Ποιότητας στον Όμιλο Adecco – Εταιρεία παροχής λύσεων Ανθρώπινου Δυναμικού.

Χατζίνα Νικολέτα: Πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει άριστα την αγγλική και σε πολύ καλό επίπεδο την ισπανική. Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία ως Call Center Agent και στη συνέχεια εργάστηκε στο τμήμα Διαχείρισης Προσωπικού στην εταιρεία Adecco HR. Από τις αρχές του 2021 εργάζεται ως HR Consultant στην Icap Employment Solutions.

Χατζοπούλου Άννα: Πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (κατεύθυνση Τουριστικών Επιχειρήσεων) της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Α.Τ.Ε.Ι. Πειραιά. Γνωρίζει άριστα την αγγλική γλώσσα και είναι επίσης κάτοχος πιστοποιητικών γλωσσομάθειας της Ισπανικής και της Γερμανικής γλώσσας. Έχοντας εργαστεί για περισσότερα από πέντε έτη στον τομέα του τουρισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πλέον απασχολείται ως HR Specialist στην εταιρεία ATCOM S.A.
 
Ψαλλίδα Κωνσταντίνα: Πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (κάτοχος Proficiency). Finalist του 7ου Γενικού Κύκλου του προγράμματος ReGeneration. Από το 2018 εργάζεται στην εταιρεία PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση ΑΕ σε ρόλο HR Administrator, ενώ πρόσφατα ανέλαβε ρόλο Compensation & Benefits Specialist .