Φοιτητές τμήματος Πλήρους φοίτησης 2020-2021

ΑΔΑΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995. Αποφοίτησε από το τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της πραγματοποίησε δύο τρίμηνες πρακτικές ασκήσεις σε ΜΚΟ και ερευνητικό κέντρο της σχολής της, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε πλήθος διοργανώσεων σεμιναρίων και ημερίδων. Μιλάει άπταιστα αγγλικά και πολύ καλά γαλλικά. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται οι τέχνες, ο διαλογισμός και τα ταξίδια.

ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΥΘΑΛΙΑ

Γεννήθηκε το 1995 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει πραγματοποιήσει σπουδές και πρακτική άσκηση με το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus στο πανεπιστήμιο Universidad Polit é cnica de Cartagena της Ισπανίας. Συμμετέχει ενεργά στην ομάδα φοιτητών Erasmus (Εrasmus Student Network / ESN) διοργανώνοντας πλήθος εκδηλώσεων, παρέχοντας βοήθεια στους εισερχόμενους φοιτητές. Κατέχει πτυχία Αγγλικών, Ισπανικών, Γαλλικών και έχει γνώσεις Ιταλικών και Ρωσικών.

ΒΗΧΟΥ ΕΥΚΛΕΙΑ

Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1998.Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έχει υλοποιήσει και παρουσιάσει πλήθος επιστημονικών εργασιών, ενώ πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στην συμβουλευτική σε θέματα management & marketing εταιρία “Dromeas Consultants”. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με τα Χρηματοοικονομικά,τα Λογιστικά,τη Διοίκηση Επιχειρήσεων,τον Τουρισμό & τις μεθόδους επαγγελματικού προσανατολισμού και ανάπτυξης καριέρας.Έχει πολύ καλή γνώση Αγγλικών και καλή γνώση Γαλλικών,ενώ είναι κάτοχος του πτυχίου για χρήση Η/Υ ECDL.

ΓΙΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996. Είναι απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο πλαίσιο των σπουδών της έχει παρακολουθήσει σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια με αντικείμενο την ψυχολογία, την επικοινωνία και τις ομαδικές διεργασίες. Πραγματοποίησε τρίμηνη πρακτική άσκηση στο τμήμα Marketing της εταιρείας Avon Cosmetics Greece ΜΕΠΕ. Είναι κάτοχος του πιστοποιητικού παρακολούθησης προγράμματος εξειδικευμένης επιμόρφωσης E-Learning “Marketing Skills: Communication and Teamworking” και “Website και Ενέργειες Marketing για Μικρές Τουριστικές Μονάδες” του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (C2), Γαλλικά (B1) και έχει άριστη γνώση Η/Υ και γνώση του προγράμματος SPSS. Παράλληλα με τις προπτυχιακές σπουδές της ασχολήθηκε δύο χρόνια με τη ραδιοφωνική παραγωγή στο web radio του τμήματός της και έχει γνώσεις ηχοληψίας και επεξεργασίας ήχου με προγράμματα όπως το WaveLab. Συμμετείχε εθελοντικά στο TEDxPanteionUniversity 2019. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται ο χορός, ο αθλητισμός, τα ταξίδια και το θέατρο.

ΓΟΡΓΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1998. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με άριστη γνώση Αγγλικών και πολύ καλές γνώσεις Η/Υ και SPSS. Έχει παρακολουθήσει πιστοποιημένα προγράμματα online με θέμα International leadership and organizational behavior, Introduction to psychology και Intercultural communication and conflict resolution. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται το beach volley και τα ταξίδια, ενώ είναι λάτρης των βιβλίων αυτοβελτίωσης.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

Απόφοιτος του τμήματος ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Για τέσσερα χρόνια αποτελούσε ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων Φοιτητών Ψυχολογίας (EFPSA). Αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Φοιτητών Ψυχολογίας Ελλάδας. Έχει εκπαιδευτεί ως soft skills trainer και έχει συμμετέχει σε σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ για δύο χρονιές οργάνωσε το δικό της σεμινάριο για παιδιά και εφήβους στον Πνευματικό Σύνδεσμο Χρυσή Τομή Κερατέας. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994. Είναι απόφοιτη του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην εταιρία Teleunicom S.A. στο τμήμα πωλήσεων με κύριες αρμοδιότητες τη διαχείριση παραγγελιών και την εξυπηρέτηση πελατών. Έχει απασχοληθεί ως δασκάλα αγγλικών και έχει ενεργή συμμετοχή σε δράσεις της Ethelon. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, καλά Γερμανικά και έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται o εθελοντισμός, το πιάνο, ο χορός και ο αθλητισμός.

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε το 1995 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης κι Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει εργαστεί ως Γραμματέας σε συμβουλευτική εταιρεία κι κάνει τη μαθητεία στο τμήμα του Ανθρωπίνου Δυναμικού στον όμιλο Fourlis Group. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά ενώ έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται ο κινηματογράφος και τα ταξίδια.

ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1997. Είναι απόφοιτη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης του τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης. Πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στην εταιρεία Γιώτης Α.Ε. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών της σπουδών εκπόνησε διπλωματική διατριβή με θέμα την επίδραση της συναισθηματικής νοημοσύνης των Ελλήνων πωλητών στην απόδοση τους. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, Η/Υ και είναι κάτοχος πιστοποίησης ΕCDL. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται ο αθλητισμός και η τεχνολογία.

ΚΑΣΑΠΗ ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Γεννήθηκε το 1996 στην Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Στην διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στην εταιρία Veltio, που δραστηριοποιείται διεθνώς στην βελτιστοποίηση εφοδιαστικής αλυσίδας και ανάπτυξη logistics και συγκεκριμένα στο τμήμα του Ανθρώπινου Δυναμικού. Διαθέτει άριστες γνώσεις αγγλικών και Η/Υ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τον κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού στον οποίο φιλοδοξεί να ανελιχθεί επαγγελματικά. Εργάστηκε για παραπάνω από έναν χρόνο ως υπεύθυνη προσωπικού - trainer σε καταστήματα εστίασης.

ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1996. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. Μιλά Αγγλικά, Γερμανικά και Ρώσικα. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα μετεκπαιδευτικών προγραμμάτων ενώ κατέχει άριστη γνώση χρήσης Η/Υ. Διετέλεσε εθελόντρια στο TEDx Mavilisquare. Επιπλέον, έχει εργαστεί σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στα Ιωάννινα.

ΚΡΙΜΠΑΛΗ ΦΙΛΑΡΕΤΗ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995. Είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει λάβει εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και τις μαθησιακές δυσκολίες από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εργαστεί στον Όμιλο Cosmote (2016), ενώ τα τελευταία τρία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της εκπαίδευσης στον όμιλο φροντιστηρίων Activum Group. Παρείχε επί δύο συναπτά έτη εθελοντικό έργο στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Η/Υ. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τη συγγραφή παιδικών λογοτεχνικών βιβλίων.

ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1997. Είναι απόφοιτη του τμήματος Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση στα εφαρμοσμένα μαθηματικά. Στο πλαίσιο των σπουδών της πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. όπου ασχολήθηκε με την εξυπηρέτηση πελατών και την διαπεραίωση συναλλαγών. Έχει επιπλέον παρακολουθήσει το σεμινάριο επιμόρφωσης «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» του Πανεπιστημίου Αιγαίου (440 ωρών). Είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικών (C2) και Γερμανικών (Β2) καθώς και πιστοποίησης ECDL. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται ο εθελοντισμός, η ανάγνωση βιβλίων, το θέατρο και τα ταξίδια.

ΜΕΣΣΑΡΙΤΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1998. Είναι απόφοιτη του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Ανθρωπίνου Δυναμικού. Το ενδιαφέρον της συγκεντρώνεται εντόνως γύρω από τον τομέα της ψυχολογίας και έχει αποκτήσει με άριστα πιστοποιήσεις στη Διαχείριση Άγχους και στη Θετική Ψυχολογία από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Ε.Κ.Π.Α. Έχει επίσης άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και καλή γνώση της γερμανικής. Έχει πολύ καλές γνώσεις χειρισμού Η/Υ και προγραμμάτων όπως τα Microsoft Office PowerPoint, Word, Excel, Project, καθώς και του IBM SPSS. Στα λοιπά της ενδιαφέροντα συγκαταλέγεται η αγάπη της για τη μουσική και το τραγούδι, η συγγραφή και ανάγνωση ποίησης, η φωτογραφία και η παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογίας.

ΜΙΚΕΛΑΤΟΥ ΡΕΓΓΙΝΑ

Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, υπήρξε εθελόντρια στις ΜΚΟ AIESEC, Ethelon και ThinkBiz. Στην AIESEC εργάστηκε εθελοντικά ως HR Team Leader. Από το Φεβρουάριο έως και τον Ιούλιο του 2017 συμμετείχε στο πρόγραμμα Erasmus+ πραγματοποιώντας ένα εξάμηνο σπουδών στο Nova School of Business and Economics στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Από το Μάρτιο του 2018 έως και τον Ιούνιο του 2018, έκανε πρακτική στο τμήμα του HR στα κεντρικά γραφεία των Media Markt. Στη συνέχεια, από τον Νοέμβριο του 2018 μέχρι και το Μάιο του 2020 εργάστηκε ως HR and Scheduling Associate στην εταιρεία Diaplous, στον Πειραιά. Τέλος, γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά, συμμετέχει σε ένα θεατρικό εργαστήρι και μαθαίνει Python.

ΜΠΑΛΤΑΤΖΙΔΟΥ ΡΟΔΑ

Γεννήθηκε στη Βέροια το 1995. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας της Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών σπουδών της εκπόνησε τρίμηνη πρακτική άσκηση σε λογιστικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη όπου παρέμεινε για περαιτέρω διάστημα. Έχει εργαστεί ως Υπεύθυνη Λογιστηρίου σε επιχείρηση στη Νάουσα. Επιπλέον κατέχει άδεια εργασίας ως Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας . Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά , χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και λογιστικών προγραμμάτων ERP ενώ μαθαίνει Ρωσικά. Είναι διαιτητής και ενεργό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τετράθλου – Taekwondo ITF. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται ο κινηματογράφος , η λογοτεχνία και η φωτογραφία . 

ΜΠΙΝΤΑ ΒΙΟΛΕΤΑ

Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Έκανε πρακτική ενός έτους στην Τράπεζα Ελλάδος στο υποκατάστημα Καβάλας. Συμμετείχε σε πρόγραμμα ανταλλαγής του Erasmus + πραγματοποιώντας δεύτερη πρακτική στην Μάλτα, πάνω στο Ανθρώπινο Δυναμικό, σε δικηγορική εταιρία. Εκπόνησε πτυχιακή εργασία με θέμα «Στρατηγική ανάλυση της εταιρίας Olymp Konstantopoulos SA». Υπήρξε ενεργή εθελόντρια για δυο χρονιές στις εκδηλώσεις του TEDx Kavala, ούσα φοιτήτρια.

ΜΠΟΓΙΑΝΤΖΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Γεννήθηκε στη Λαμία το 1996. Είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, με κατεύθυνση Ψυχολογία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά την διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών, εργάστηκε ως Γραμματέας Διοίκησης σε Δικηγορική Εταιρία και πραγματοποίησε δίμηνη διδακτική άσκηση στο 4ο Ενιαίο Λύκειο Ζωγράφου. Παράλληλα με τις σπουδές, δραστηριοποιήθηκε εθελοντικά με τη φοιτητική οργάνωση “Job Fair Athens” της EESTEC, που έχει ως στόχο την διοργάνωση διημερίδας με σκοπό την γεφύρωση της αγοράς εργασίας με φοιτητές και απόφοιτους. Επιπλέον, συνεργάστηκε και με την εθελοντική οργάνωση “Arid Zone Afforestation” που δραστηριοποιείται σε περιβαλλοντικά ζητήματα. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών, εργάστηκε ως υπάλληλος back office, με αρμοδιότητα την διαχείριση των online παραγγελιών και των καθημερινών εσόδων της εταιρίας. Στη συνέχεια, απασχολήθηκε ως Training Coordinator σε Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης, με σκοπό την παροχή επαγγελματικής συμβουλευτικής και τη συμμετοχή εργαζόμενων και ανέργων σε επιδοτούμενα προγράμματα, με στόχο να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους. Ταυτόχρονα, ολοκλήρωσε με επιτυχία την πιστοποίηση “Human Resources Development” διάρκειας 220 ωρών και το επιμορφωτικό πρόγραμμα “Μίγμα Marketing και Brand”. Είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικών σε επίπεδο proficiency, γνώστης Γαλλικών και άριστη χειρίστρια της σουίτα των Office, με γνώσεις χειρισμού συστημάτων ERP και CRM.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Γεννήθηκε το 1995 στην Αθήνα. Αποφοίτησε με πλήρη εξαετή υποτροφία από τη Σχολή Μωραΐτη. Εν συνεχεία, αποφοίτησε απο το τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιά. Έχει άριστη γνώση Η/Υ, της αγγλικής (C2) και της γερμανικής γλώσσας (B2) ,καθώς και βασική γνώση της ισπανικής. Διαθέτει τριετή προϋπηρεσία ως ιπτάμενη συνοδός στην Aegean Airlines , στη διάρκεια της οποίας,εκπαιδεύτηκε πάνω στο Customer Care & Passenger Safety. Επιπλέον, έχει εργαστεί σε διάφορες προωθητικές ενέργειες ως προωθήτρια. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της,αλλά και της προϋπηρεσίας της, παρακολούθησε διάφορες ημερίδες και σεμινάρια ποικίλων θεμάτων. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται τα ταξίδια,το τραγούδι και ο αθλητισμός.

ΠΑΓΚΡΑΤΗ ΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Γεννήθηκε το 1996 στην Αθήνα και κατάγεται από την Κέρκυρα. Αποφοίτησε από το τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς το 2014. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της υπήρξε φοιτήτρια του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus + στο Πανεπιστήμιο της Rijeka στην Κροατία. Στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης εργάστηκε στο τμήμα πληρωμάτων και Operations της ναυτιλιακής εταιρείας British Bulkers Inc., στην οποία παρέμεινε για δύο χρόνια ακόμη. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, όπως επίσης Γαλλικά, ενώ είναι έμπειρη χρήστης του Η/Υ . Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται ο αθλητισμός, τα ταξίδια και η μαγειρική.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Γεννήθηκε το 1996 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου από το 2018. Διαθέτει άριστη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή (ECDL) καθώς και της αγγλικής γλώσσας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της παρακολούθησε σεμινάρια και ημερίδες που αφορούν την Ψυχολογία. Πραγματοποίησε πρακτική άσκηση σε ένα κέντρο νευροαναπτυξιακών διαταραχών στην Καλλιθέα (Μονορόδι). Στα ενδιαφέροντα της άπτονται η γυμναστική και τα ταξίδια.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην Έδεσσα. Είναι απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του τμήματος της Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Στο πλαίσιο του προπτυχιακού κύκλου σπουδών της έχει πραγματοποιήσει την πρακτική άσκησή της σε δημόσια σχολεία και έχει παρακολουθήσει ημερίδες σχετικές με την Ψυχολογία και την Εκπαίδευση. Κατά την διάρκεια των σπουδών της έχει εργαστεί σε διεθνή εταιρεία στο εξωτερικό στον τομέα των Logistics. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (C2) και Γερμανικά (C2) και μέτρια Ισπανικά (Β2) και κατέχει πιστοποιημένη γνώση Η/Υ. Συμμετέχει εθελοντικά σε διάφορες δράσεις και είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Κοινότητας της Στουτγάρδης.

ΠΑΠΠΑ ΑΛΕΞΙΑ

Απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Κατά την διάρκεια των σπουδών της πραγματοποίησε εξάμηνη πρακτική άσκηση στην Attica Bank. Εργάστηκε στον τομέα προώθησης πωλήσεων για τις εταιρείες Παπαστράτος Α.Β.Ε.Σ., Bic, Coca-Cola 3E και ΟΤΕ. Στη συνέχεια, με την απόκτηση του πτυχίου της, εργάστηκε σε τουριστική επιχείρηση στη Καβάλα στον τομέα των προσλήψεων και διαχείρισης προσωπικού. Είναι κάτοχος πτυχίου αγγλικών επιπέδου C2 και ρωσικών επιπέδου Α2. Πέρα από τις άριστες γενικές γνώσεις Η/Υ, διαθέτει πολύ καλές γνώσεις χειρισμού της εφαρμογής Business Μισθοδοσία της Epsilon Net και βασικές γνώσεις του προγράμματος Γενικής Λογιστικής (General ledger) της Sunsoft. Παράλληλα, μεταξύ άλλων, ασχολείται με τον εθελοντισμό, έχοντας συμπληρώσει μια πενταετία ως εθελόντρια πυροσβέστης.

ΠΕΡΙΚΟΥ ΑΝΝΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1997. Αποφοίτησε με άριστα από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Μέσω του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus, φοίτησε για ένα εξάμηνο στο University of Plymouth, στην Αγγλία. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, εκπόνησε πλήθος ακαδημαϊκών εργασιών και παρουσιάσεων και παρακολούθησε ημερίδες και σεμινάρια πάνω στο γνωστικό της αντικείμενο. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών και Γαλλικών και είναι κάτοχος πιστοποίησης ECDL. Έχει ασχοληθεί με τη λογιστική και την έρευνα. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, το ποδόσφαιρο και τα video games.

ΠΕΤΡΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1997. Αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών και είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της παρακολούθησε συνέδρια επιχειρηματικότητας και ηγεσίας καθώς και διαδικτυακά μαθήματα neuroeconomics και hr. Έχει άριστη γνώση γερμανικών και πολύ καλή γνώση αγγλικών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εκπόνησε ερευνητική εργασία με θέμα “ Behavioral Economics for kids”.

ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗ ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1997.Αποφοίτησε από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Κατά την διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε σε χώρους εστίασης ως υπεύθυνη βάρδιας και προσωπικού. Έχει παρακολουθήσει προγράμματα εξειδίκευσης E-learning στο ΟΠΑ με θέμα «Οργανωσιακή Ψυχολογία» και στο ΕΚΠΑ με θέμα «Event planning ,marketing & management». Γνωρίζει άριστα Αγγλικά ενώ έχει πολύ καλές γνώσεις της Ισπανικής γλώσσας καθώς και Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται ο χορός, η γιόγκα και τα ταξίδια.

ΡΕΠΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών σπουδών απέκτησε γνώσεις πληροφορικής και συγκεκριμένα στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού και ευφυών συστημάτων. Γνωρίζει αρκετές γλώσσες προγραμματισμού, όπως, Python, JavaScript, SQL και άλλες. Έχει εργαστεί ως Web Developer στην κατασκευή και συντήριση ιστοσελίδων, ενώ υπήρξε και μέλος ομάδας προγραμματιστών σε start up εταιρεία ως FrontEnd Developer. Διαθέτει γνώσεις αγγλικών επιπέδου C2. Στα ενδιαφέροντα του συγκαταλέγονται ο αθλητισμός, τα ταξίδια και τα βιβλία.

ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του διεξήγαγε την πρακτική του άσκηση στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής και υπήρξε εθελοντής στο Checkpoint Athens και ενεργό μέλος της Διεθνούς Αμνηστίας. Είναι κάτοχος πτυχίων Αγγλικών, Γαλλικών και Γερμανικών και πιστοποίησης Η/Υ. Έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα ετήσιας εξειδίκευσης του ΕΚΠΑ στην Ειδική Αγωγή. Εργάστηκε ως καθηγητής αγγλικής γλώσσας σε κέντρο ξένων γλωσσών.

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1998. Είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστήμιου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της πραγματοποίησε τρίμηνη πρακτική άσκηση στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Leroy Merlin και δίμηνη στην εξυπηρέτηση πελατών της ΕΥΔΑΠ. Έχει ασχοληθεί ενεργά με τον εθελοντισμό και έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων. Γνωρίζει άριστα αγγλικά, πολύ καλά γερμανικά και διαθέτει πιστοποιητικό γνώσης Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται ο αθλητισμός, η ανάγνωση βιβλίων και τα ταξίδια.

ΣΟΥΛΕΤΣΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995. Είναι απόφοιτη του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής (κατεύθυνση Χρηματοοικονομική) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά την διάρκεια των σπουδών ,είχε ενεργή συμμετοχή σε εθελοντικές οργανώσεις, όπως αυτή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και της AIESEC. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών ,Γαλλικών και πολύ καλή γνώση Ισπανικών και Η/Υ. Στα πλαίσια της σχολής, πραγματοποίησε την πρακτική άσκηση στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ (Τμήμα μισθοδοσίας) και έχει διετή εργασιακή εμπειρία ως υπεύθυνη εξυπηρέτησης και διαχείρισης οδοντιατρικής κλινικής στην Αθήνα.

ΣΠΑΤΑ ΣΟΦΙΑ

Γεννήθηκε στα Γρεβενά το 1995. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με άριστη γνώση Αγγλικών, καλή γνώση Γερμανικών και άριστη χρήση Η/Υ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της παρακολούθησε σεμινάρια σχετικά με τη Σύνταξη Οικονομοτεχνικών Μελετών και σεμινάρια Μηχανογραφημένης Λογιστικής. Πραγματοποίησε τρίμηνη πρακτική άσκηση στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο εργάστηκε σε εταιρία Marketing ως Recruiter Administrator. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται ο κινηματογράφος και το κλασικό πιάνο.

ΦΑΤΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε το 1995 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης στην κατεύθυνση Διοικητικής Επιστήμης και Δημοσίου Δικαίου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με Γ.Μ.Ο 8,05. Στα πλαίσια των σπουδών του έχει εκπονήσει πληθώρα εργασιών στα μαθήματα των Νέων Εργασιακών Σχέσεων, του Διοικητικού Δικαίου και των Εργασιακών Σχέσεων στο Δημόσιο Τομέα. Πραγματοποίησε εξάμηνη πρακτική άσκηση στο Τμήμα Προσωπικού της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Επιμόρφωσης της Βουλής των Ελλήνων. Επίσης συνεχίζοντας τις σπουδές του σε προπτυχιακό επίπεδο έχει αποφοιτήσει επιτυχώς με First Class Honours από το πρόγραμμα BSc (Hons) Psychology Science του κρατικού Βρετανικού Πανεπιστημίου Canterbury Christ Church University που βρίσκεται σε συνεργασία με ιδιωτικό φορέα εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Στη διάρκεια των σπουδών έχει εκπονήσει εργασίες για διάφορα μαθήματα μεταξύ των οποίων και στην Οργανωσιακή Ψυχολογία, ενώ έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων γύρω από το γνωστικό αντικείμενο της Ψυχολογίας. Γνωρίζει Άριστα Αγγλικά (ECPE) και καλά Ισπανικά (DELE B2) .Επιπλέον έχει ικανότητα χρήσης των βασικών προγραμμάτων του Η/Υ καθώς και του στατιστικού πακέτου SPSS.Στα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η μουσική, ο κινηματογράφος ,οι παραδοσιακοί χοροί και οι DIY κατασκευές.

ΧΑΛΑΝΟΥΛΗ ΑΓΛΑΪΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Γεννήθηκε το 1995.Είναι απόφοιτη του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.Κατά τη διάρκεια των σπουδών της πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο 43ο Λύκειο Αθηνών,ενώ παρακολούθησε σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα σχετικά με την ειδική αγωγή και εκπαίδευση,την ψυχολογική και συμπεριφορική διάγνωση και τη συμβουλευτική παρέμβαση και θεραπεία. Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας σε διάφορα κέντρα ξένων γλωσσών.Επίσης,έχει δραστηριοποιηθεί στον χώρο των τηλεπικοινωνιών,εργαζόμενη ως σύμβουλος επικοινωνίας για την εταιρία WIND Hellas.Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (C2), άριστα Γερμανικά (C1) και είναι πιστοποιημένη χρήστης Η/Υ.Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, η μουσική και ο αθλητισμός.

ΧΑΤΖΟΥΛΗ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗ

Γεννήθηκε το 1996 στη Λάρισα. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά, πολύ καλά Γαλλικά, ενώ σήμερα βρίσκεται σε διαδικασία εκμάθησης της ισπανικής γλώσσας. Ήδη από τα φοιτητικά της χρόνια εργάστηκε σε διάφορα projects του Ομίλου ΟΤΕ τόσο στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών όσο και στο τμήμα αξιολόγησης και βελτίωσης της Υπηρεσίας. Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια που άπτονται των ζητημάτων της Κοινωνιολογίας, έχει αποκτήσει πιστοποίηση ως στέλεχος γραμματειακής υποστήριξης, ενώ διαθέτει πολύ καλή γνώση προγραμμάτων H/Y. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, ο κινηματογράφος και το θέατρο.