Φοιτητές Τμήματος Πλήρους Φοίτησης 2018-2019

ΑΛΕΒΙΖΑΚΗ ΘΑΛΕΙΑ- ΦΩΤΕΙΝΗ

Γεννήθηκε το 1995 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Στατιστική και Επιχειρησιακή Έρευνα. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και πολύ καλά Ισπανικά, ενώ κατέχει πιστοποιημένη γνώση του SPSS και άλλων γλωσσών προγραμματισμού όπως matlab. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος ανταλλαγών νέων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, στα πλαίσια επιμορφωτικών προγραμμάτων Erasmus+ με θέματα όπως ηγεσία, ψυχική ενδυνάμωση και διαχείριση του στρες. Στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης εργάστηκε στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού στα ΕΛ. ΤΑ. όπου συνέβαλλε στην εκπόνηση μιας αναλογιστικής έρευνας. Στο παρελθόν έχει δραστηριοποιηθεί έντονα με τον εθελοντισμό, καθώς έχει υπάρξει μέλος της Ethelon και έχει εργαστεί ως καθηγήτρια μαθηματικών στο Κέντρο Υγείας του Παιδιού στην Καισαριανή.

ΑΛΙΠΡΑΝΤΗ ΕΡΜΙΝΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών  με κατεύθυνση τη Νεοελληνική Φιλολογία. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, παρακολούθησε προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε σχέση με την επίδραση των τεχνολογιών στους εφήβους και τα παιδιά και σε σχέση με την εκμάθηση γλώσσας προγραμματισμού για τη δημιουργία ιστοσελίδων. Μετά το πέρας των σπουδών της, εργάστηκε για 4 μήνες ως HR Trainee στην εταιρεία Τοyota Material Handling Greece. Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και είναι κάτoχος ECDL. Στον ελεύθερο χρόνο της διαβάζει βιβλία, ακούει μουσική, ταξιδεύει και παίζει σκάκι.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

Είναι απόφοιτη του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση Οικονομικής Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομικής.Παράλληλα,ολοκλήρωσε επιτυχώς το Πρόγραμμα Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης του ΟΠΑ,το οποίο της εξασφάλισε παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια.Στα πλαίσια του προγράμματος,αναδείχθηκε ομαδική της εργασία με θέμα ''Διδασκαλία μέσω της Τέχνης'' και την παρουσίασε σε Ενημερωτική Ημερίδα του ΟΠΑ,καθώς και ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση σε Λύκεια.Έχει εργαστεί ως Administrative Assistant με παράλληλη υποστήριξη του HR Department σε εταιρία Πληροφορικής και Διαδικτύου,ως Reception Officer ξένων φοιτητών προγραμμάτων ανταλλαγής και ως Βοηθός Λογιστή σε Λογιστικό Γραφείο.Κατέχει άριστη και καλή γνώση της Αγγλικής και της Γαλλικής γλώσσας αντίστοιχα, καθώς και πιστοποιητικό γνώσης Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται ο χορός (λάτιν),ο αθλητισμός,το θέατρο και τα ταξίδια.   

ΑΣΠΡΟΥΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ

Απόφοιτη του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου (κατεύθυνση Δημόσιας Οικονομικής). Γνωρίζει άριστα Αγγλικά. Έχει εργαστεί κατά διαστήματα στον τουριστικό κλάδο (εξυπηρέτηση πελατών). Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται η γυμναστική και τα ταξίδια.

ΒΡΑΝΤΖΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Γεννήθηκε το 1995. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί σε τμήματα Επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων, Payroll & Administration, Γραμματείας/Διοικητικής Υποστήριξης και Ευρωπαικών Υποθέσεων στις εταιρίες MOΤΟR-OIL ( HELLAS ) CORINTH REFINARIES S.A. και AVIN OIL ΑΒΕΝΕΠ. Διαθέτει άριστες γνώσεις αγγλικών επιπεδου C2 και πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Είναι μέλος σε γυναικεία ομόδα volley και στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται τα ταξίδια και ο χορός.

ΓΕΩΡΓΙΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Είναι κάτοχος δύο πτυχίων. Οι πρώτες της σπουδές ήταν στο Τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών και οι δεύτερες στο Τμήμα Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ, με βαθμό 8,25.  Λάτρης της οργανωσιακής ψυχολογίας, έχει δύο ετήσιες μετεκπαιδεύσεις στα Δυναμικά Ομάδας και στη Συστημική Ψυχοθεραπεία. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών, καλή Γαλλικών και είναι κάτοχος ECDL. Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος σε διαφορετικά πλαίσια, με κύριες αρμοδιότητες τη διεκπεραίωση ατομικών – ομαδικών συνεδριών και το συντονισμό ομάδας διαχείρισης προσωπικού. Ασχολείται θερμά με την πυγμαχία.

ΓΙΟΥΜΠΑΚΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

Γεννήθηκε το 1996 στο Ρέθυμνο, Κρήτης. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση Διοίκηση Επιχειρήσεων. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών εργάστηκε εθελοντικά στον παγκόσμιο, μη κυβερνητικό οργανισμό AIESEC ως recruiter αλλά και ως Project Manager ομάδων στον τομέα Business Development. Έχει εργαστεί στο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας Food Supply & Logistics IKE όπου είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου την προώθηση και πώληση των προϊόντων της εταιρείας Ελληνικά Γαλακτοκομεία ΑΕ για το brand ΟΛΥΜΠΟΣ. Γνωρίζει άριστα αγγλικά (Proficiency, The University of Michigan) και έχει γνώσεις H/Y και SPSS.

ΓΚΙΚΟΚΑ ΜΑΡΙΝΕΛΑ

Γεννήθηκε το 1991. Είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση την Διοικητική Επιστήμη. Κατά την διάρκεια των σπουδών της έχει εκπονήσει πολλές ατομικές αλλά και ομαδικές εργασίες καθώς επίσης έχει παρακολουθήσει ημερίδες και σεμινάρια με ποίκιλα θέματα. Ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος στον τομέα των χρηματοοικονομικών και της εξυπηρέτησης πελατών και έχει εργαστεί σε εταιρίες ως σύμβουλος τηλεφωνικών πωλήσεων και γραμματειακή υποστήριξη. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών καθώς και χρήσης Η/Υ (κάτοχος πιστοποιητικού ECDL). Παράλληλα έχει ολοκληρώσει τις μουσικές της σπουδές στην θεωρία και την ιστορία της μουσικής, το σολφέζ και την αρμονία. Στα ενδιαφέροντα της περιλαμβάνονται η μουσική, το πιάνο και ο κινηματογράφος. 

ΓΟΥΤΣΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Γεννήθηκε το 1995 και είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ με κατεύθυνση τη Διοικητική Επιστήμη. Κατά τη διάρκεια της φοίτησης της εκπόνησε πλήθος εργασιών (ομαδικές-ατομικές), οι περισσότερες εξ αυτών ήταν στο εργατικό δίκαιο, καθώς επίσης έλαβε αναγνωρίσεις επαγγελματικής επάρκειας Διδακτικής των Κοινωνικών Επιστημών από το πανεπιστήμιο και παρακολούθησε πλείστα σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενο των σπουδών της. Τέλεσε την πρακτική της άσκηση και εργάσθηκε ως συμβασιούχος εποχιακή υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος στο Τμήμα Καταθέσεων Καταστήματος. Παράλληλα με τις μεταπτυχιακές σπουδές της, παρακολουθεί μαθήματα για πιστοποίηση Δικαστικής Ψυχολογίας και Εγκληματολογίας.  Έχει άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας και είναι κάτοχος πιστοποίησης Η/Υ, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει για τα ταξίδια, τη φωτογραφία, το διάβασμα βιβλίων. 

ΚΑΡΑΚΙΝΑΡΗ ΕΛΕΝΗ

Είναι απόφοιτη του τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί για ένα χρόνο στο κανάλι ερτ3 ως δημοσιογράφος καθώς και σε διάφορες εταιρίες στο κομμάτι της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων.  Παράλληλα με τις σπουδές της έχει διεξάγει πτυχιακή έρευνα σχετικά με τη σχέση της ψυχολογίας και των μέσων μαζικής ενημέρωσης καθώς και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και συνέδρια ψυχολογικού ενδιαφέροντος . Επίσης διαθέτει πτυχίο πληροφορικής, αγγλικών καθώς και ισπανικών . 

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΒΕΡΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Αποφοίτησε από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Κατά την διάρκεια των σπουδών της εκπόνησε πολλές εργασίες και παρακολούθησε αρκετά σεμινάρια και ημερίδες. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, στο τμήμα Επικοινωνίας. Λατρεύει τις ξένες γλώσσες γι' αυτό και γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Ισπανικά,πολύ καλά Γαλλικά και ακόμη είναι κάτοχος πιστοποίησης ECDL. Έχει ασχοληθεί ενεργά με τον εθελοντισμό κατά του καρκίνου συμμετέχοντας σε ημερίδες ενημέρωσης του κοινού. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται ο χορός και τα ταξίδια.

ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1994. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Γαλλικά. Επίσης έχει καλές γνώσεις χειρισμού Η/Υ και γνωρίζει να χρησιμοποιεί το στατιστικό πακέτο SPSS. Έχει παρακολουθήσει  πολλά σεμινάρια, ημερίδες, συνέδρια και άλλα επιμορφωτικά προγράμματα σχετικά με τις σπουδές του.  Το ακαδημαϊκό του ενδιαφέρον εντοπίζεται στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και στη Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση.

ΚΟΝΙΔΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου με κατεύθυνση Δημόσιας Οικονομικής και βαθμό 7,54/10. Έχει συμμετάσχει στο πρόγραμμα Erasmus+ στο Universidade dos Açores στην Πορτογαλία. Γνωρίζει άριστα αγγλικά, πολύ καλά γαλλικά, μέτρια πορτογαλικά και διαθέτει πιστοποίηση ECDL στη χρήση Η/Υ. Απέσπασε το 2ο βραβείο Επιχειρηματικού Σχεδίου στον «4ο Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας και Σχεδίου» που πραγματοποίησε το Πάντειο Πανεπιστήμιο και αποτέλεσε μέλος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής (EBEN GR) με θέμα «ETHICS, THE ECONOMY AND THE IDEA OF JUSTICE». Έχει εργαστεί στην υποστήριξη πελατών και διαχείριση κρατήσεων σε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού και των online υπηρεσιών επιχειρήσεων και στην γραμματειακή υποστήριξη ομίλου φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης.

ΚΟΥΡΟΥΚΛΗ ΕΛΕΝΗ

Γεννήθηκε στην Κεφαλονιά  το 1994. Είναι απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποίησε μέρος των σπουδών της στο Πανεπιστήμιο Universitat Jaume I της Ισπανίας, ως υπότροφος του προγράμματος Erasmus. Με υποτροφία του Πανεπιστημίου Universidad Europea Miguel de Cervantes της Ισπανίας παρακολούθησε μαθήματα της ισπανικής γλώσσας και του πολιτισμού. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, Ισπανικά και  Γερμανικά και έχει πολύ καλή γνώση Η/Υ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, πραγματοποίησε ομιλία, παρουσίασης αποτελεσμάτων έρευνας με τίτλο «Πολιτιστική Διπλωματία και Τουρκικά Σίριαλ: Η επίδραση των τουρκικών σειρών στην Ελλάδα», υπό την αιγίδα της Κοσμητείας του Παντείου Πανεπιστημίου ενώ έχει εκπονήσει πλήθος εργασιών και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και ημερίδες που άπτονται του αντικειμένου και των ενδιαφερόντων της. Παράλληλα πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση, στο Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων. Έχει δημοσιεύσει πληθώρα άρθρων σε διαδικτυακούς τόπους, εφημερίδες και περιοδικά και έχει υπάρξει ραδιοφωνική παραγωγός.  

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ

Είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς στο τμήμα Πηροφόρησης, Εκδηλώσεων και Διεθνούς Συνεργασίας, ενώ συμμετείχε και στα φοιτητικά συνέδρια του ΄΄Border Crossings’’.  Έχει παρακολουθήσει διάφορα προγράμματα τηλεματικής τηλεκπαίδευσης από UNHCR, τη Humanitarian Leadership Academy και το Ε.Κ.Π.Α. στον τομέα του Management,  HR και Recruiting. Γνωρίζει επιμέλεια κειμένων από τα σεμινάρια του Ιανού και μιλάει αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά. Χειρίζεται άψογα το MS Office και HCM. Έχει εργαστεί ως αρθρογράφος. Έχει συμμετάσχει σε μια σειρά από δράσεις Μ.Κ.Ο. όπως του Σ.Θ.Ι.Ε., Έλιξ και «Διαβάζω Για Τους Άλλους».

ΛΑΖΑΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Γεννήθηκε το 1995 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Κλασική Φιλολογία.  Γνωρίζει άριστα αγγλικά και έχει πολύ καλή γνώση γαλλικών. Εργάστηκε ως εκπαιδευόμενη στο 4ο Τμήμα της Υπηρεσίας Ιστορικού Αρχείου της Διεύθυνσης Ιστορίας Στρατού. Έχει εργαστεί στην γραμματεία σε κέντρο ξένων γλωσσών και έχει πραγματοποιήσει εθελοντική εργασία στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την συναισθηματική νοημοσύνη, την εκπαίδευση ενηλίκων και το marketing. Έχει πιστοποιήσεις πληροφορικής  (Windows, Word, Excel, Outlook, Access, PowerPoint) και δημιουργίας ιστοσελίδων και social media. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον χορό.

ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1992 και μεγάλωσε στην Επισκοπή Τεγέας λίγο έξω από την Τρίπολη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας της Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών  σπουδών του παρακολούθησε πληθώρα μαθημάτων στο αντικείμενο της ΔΑΔ και εκπόνησε πλήθος ατομικών και ομαδικών εργασιών. Στα πλαίσια της φοίτησης του στο ΠΑ.ΜΑΚ πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στα γραφεία της εταιρίας Σκούρας Α.Ε ως διοικητικός υπάλληλος. Στην συνέχεια εργάστηκε στην LIDL Hellas αρχικά ως Πωλητής και στην συνέχεια αφότου ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία επέστρεψε ως Υποδιευθυντής Καταστήματος. Ασχολείται  με τον εθελοντισμό λαμβάνοντας μέρος σε μαραθώνιους, γνωρίζει άριστα Αγγλικά, καλά Ρώσικα και είναι κάτοχος της πιστοποίησης ECDL και EXPERT.

ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών (βαθμός πτυχίου 8,17). Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, καλά Γερμανικά και είναι κάτοχος  πιστοποίησης ECDL. Έχει γνώση του προγράμματος SPSS καθώς έχει εκπονήσει πλήθος εργασιών που βασίζονται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε σε αρκετά συνέδρια και σεμινάρια πάνω στο αντικείμενό του. Στα ενδιαφέροντά του συμπεριλαμβάνονται ο αθλητισμός και τα ταξίδια.

ΜΑΥΡΙΔΑΚΗ ΣΟΦΙΑ-ΡΑΦΑΕΛΑ

Γεννήθηκε το 1991 στην Κρήτη όπου και μεγάλωσε. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Κατά την διάρκεια των σπουδών της, το 2014, παρουσίασε μαζί με συμφοιτήτρια της εργασία με τίτλο ‘Financial Crisis and Tourism: In which way the development of tourism can contribute to Greece’s ‘exit’ from the crisis’ στο International Conference on International Business (ICIB)στην Θεσσαλονίκη, όπου και δημοσιεύτηκε στα πρακτικά του συνεδρίου. Στον τομέα των σπουδών της έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης, ‘ Εισαγωγή στην ψυχολογία, την συμβουλευτική και την προπονητική ζωής’ του Πανεπιστημίου Αιγαίου και προγράμματα δια βίου μάθησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου σχετικά με το recruiting. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά στον τομέα της διοίκησης ανθρωπινού δυναμικού 2 χρόνια σαν βοηθός στο αντίστοιχο τμήμα του Κτελ Χανίων-Ρεθύμνης Α.Ε. Τα τελευταία δυο χρόνια εργάζεται στην Μύκονο ως ταμίας συναλλάγματος στην Onexchange S.A.

ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΛΑΟΥΡΑ ΑΔΕΛΑΪΔΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Γεννήθηκε στο Βέλγιο το 1994. Αποφοίτησε το 2018 από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συνεργάστηκε τόσο για τα πλαίσια ομαδικών εργασιών όσο και για εθελοντικές δράσεις εκτός πανεπιστημιακής κοινότητας. Έχοντας αποκτήσει έντονο ενδιαφέρον για το αντικείμενο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και των συστημάτων που τη διέπουν από το προπτυχιακό μάθημα του προγράμματος, επέλεξε να πραγματοποιήσει την πρακτική της άσκηση στη Eurolife ERB στο αντίστοιχο τμήμα. Έχει πολύ καλή γνώση Αγγλικών και Γαλλικών καθώς και βασικές γνώσεις ERPs και Microsoft.

ΜΠΙΛΑ ΔΑΝΑΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας. Κατά τα φοιτητικά της χρόνια επέδειξε ιδιαίτερη έφεση στα μαθήματα ψυχολογίας και κοινωνιολογίας και στην σκιαγράφηση ψυχολογικού προφίλ. Έχει εργαστεί σε θέση γραμματειακής υποστήριξης στον βιομηχανικό κλάδο επιδεικνύοντας κοινωνικές και οργανωτικές ικανότητες στον τομέα εκπαίδευσης προσωπικού και δημοσίων σχέσεων με συνεργάτες και προμηθευτές. Κατέχει πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και υπολογιστών.

ΝΙΚΗΤΑΚΗ ΟΛΓΑ

Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της εκπόνησε θεωρητικές ερευνητικές εργασίες στα πλαίσια μαθημάτων Οικονομίας και Διοίκησης. Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή της στην οργάνωση και παρουσίαση ενός σεμιναρίου του πανεπιστημίου της με θέμα ''Η επιτυχημένη επιχείρηση στο διεθνές περιβάλλον''. Έχει εργασθεί στο τμήμα διαχείρισης ληξιπρόθεσμων οφειλών μέσω διακανονισμών σε γνωστή πολυεθνική εταιρία. Ταυτόχρονα, διαθέτει επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο των πωλήσεων και του Marketing.  Mιλάει αγγλικά ,ισπανικά και λίγα γαλλικά.

ΞΕΝΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα πλαίσια του προγράμματος σπουδών του εκπόνησε την πτυχιακή του εργασία με τίτλο: “Επαγγελματική εξουθένωση και κατάθλιψη στους επαγγελματίες ψυχικής υγείας” και ολοκλήρωσε την πρακτική του άσκηση στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, μετά το πέρας της οποίας συνέχισε εθελοντικά την δράση του. Συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία των φοιτητικών Συλλόγων Ψυχολογίας της Ευρώπης (EFPSA) ως μέλος διαπολιτισμικής έρευνας. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και γερμανικά και κατέχει πιστοποιητικό γνώσεων χειρισμού Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγεται η σκηνοθεσία κινηματογράφου.

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Γεννήθηκε στην Άμφισσα το 1993. Είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά την διάρκεια των σπουδών της εκπόνησε πληθώρα εργασιών, ενώ πραγματοποίησε τη Διδακτική της Άσκησης στο 17ο Λύκειο Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με το αντικείμενο σπουδών της, τηv Ψυχολογία και τη Συμβουλευτική. Είναι κάτοχος πιστοποιητικού παρακολούθησης επιμορφωτικού προγράμματος ειδίκευσης e-learning με θέμα «Η Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας ως Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας». Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και Γερμανικά και διαθέτει άριστες γνώσεις Η/Υ (ECDL Core Certificate). Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, η τέχνη, η δημιουργική γραφή και ο αθλητισμός.

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

Είναι απόφοιτος του τμήματος  Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων  του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της φοίτησε για ένα εξάμηνο στο πανεπιστήμιο Corvinus, στην Βουδαπέστη, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus. Γνωρίζει  πολύ καλά Αγγλικά  και μέτρια Γερμανικά. Το τελευταίο εξάμηνο εργάζεται στην εταιρία Grecotel ,στο τμήμα Προσωπικού, αποκτώντας σημαντική γνώση των διαδικασιών του HR.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά και κατά την διάρκεια των σπουδών του εκπόνησε αρκετές εργασίες σχετικές με το αντικείμενό του. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά ενώ επίσης έχει και καλή γνώση Γαλλικών. Χειρίζεται με άνεση τους Η/Υ, το πρόγραμμα στατιστικής ανάλυσης STATA και μπορεί να διαχειρίζεται βάσεις δεδομένων. Κατά την διάρκεια των σπουδών του έκανε πρακτική άσκηση στην Εθνική Τράπεζα ενώ αργότερα εργάστηκε στην AlphaBank στην Διεύθυνση Υποστήριξης Πιστοδοτήσεων. Στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγονται τα ταξίδια, η μουσική και ο αθλητισμός.

ΠΑΤΡΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτος της Κοινωνικής ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Στη συνέχεια συνέχισε τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο στην Πολιτιστική Διαχείριση, του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει εργαστεί ως promotion και βοηθός παραγωγής θεατρικών παραστάσεων στον διεθνή καλλιτεχνικό οργανισμό "Ελληνικό Θέατρο". Παράλληλα, πραγματοποιεί τις σπουδές του σε προπτυχιακό επίπεδο στην Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (proficiency) και έχει πιστοποίηση στη χρήση Η/Υ. Ως εθελοντής έχει συμμετάσχει στη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων. Στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγονται οι πολεμικές τέχνες, η πεζογραφία και ο ευρωπαϊκός κινηματογράφος.

ΠΑΤΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της παρακολούθησε αρκετά σεμινάρια, όπως για παράδειγμα το σεμινάριο με τίτλο  «Όψεις βίας και κακοποίησης στην παιδική και εφηβική ηλικία καθώς και το φαινόμενο Bullying». Γνωρίζει αγγλικά και ισπανικά σε άριστο επίπεδο. Έχει εργαστεί για τέσσερα χρόνια στον τομέα πωλήσεων σε επιχειρήσεις. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται ο αθλητισμός, τα ταξίδια και η δημιουργική γραφή.

ΠΛΑΤΑΝΙΤΗ ΒΑΡΒΑΡΑ

Σπούδασε στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου στην πτυχιακή της εργασία ασχολήθηκε με την επαγγελματική εξουθένωση των εκπαιδευτικών σε σχέση με την διαχείριση της πολυπολιτισμικής τάξης. Είναι μέλος του Ελληνικού Κέντρου Κλινικής Ψυχολογίας με αντικείμενο την επιστημονική έρευνα πάνω στον τομέα της κλινικής ψυχολογίας για 5 χρόνια και έχει κάνει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και πόστερ σε συνέδρια. Στο Ε.Κ.ΚΛΙ.ΨΥ είχε αναλάβει ρόλο HR στον τομέα της επιλογής νέων μελών. Έχει πραγματοποιήσει εθελοντισμό στον φορέα ΕΠΑΝΟΔΟΣ και έχει παρακολουθήσει ετήσια εκπαίδευση στην Ομαδική Αναλυτική Θεραπεία. Η πρακτική της άσκηση έγινε σε φορέα με παιδιά με αυτισμό και νοητική στέρηση. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γερμανικά.

ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996. Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών παρακολούθησε και βοήθησε στη διοργάνωση σεμιναρίων και ημερίδων. Εκπόνησε πτυχιακή εργασία με θέμα «Το άγχος και η εκδήλωση ψυχοσωματικών συμπτωμάτων στους ενήλικες». Έκανε πρακτική και εθελοντική εργασία σε τμήμα Εισαγωγών στο Δαφνί και στη Μονάδα Γνωστικής Αποκατάστασης ασθενών με ψύχωση και άνοια. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και είναι κάτοχος πιστοποιητικού ECDL.

ΣΠΥΡΙΔΩΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών της σπουδών πραγματοποίησε δίμηνη πρακτική άσκηση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και ημερίδων σχετικά με την Κοινωνιολογία, την Ψυχολογία, την Εγκληματολογία και την Εκπαίδευση. Εργάστηκε σε διαφημιστική εταιρία στο τμήμα του HR καθώς και σε άλλες εταιρίες στο τμήμα πωλήσεων. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, Η/Υ κι έχει βασικές γνώσεις Γερμανικών. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται η μουσική, η λογοτεχνία, ο κινηματογράφος και τα ταξίδια. 

ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Διοικητικής Επιστήμης. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών του σπουδών εκπόνησε ατομικές και ομαδικές εργασίες με σημαντικότερη την πτυχιακή του εργασία με τίτλο "Η σχέση μεταξύ επαγγελματικής ικανοποίησης και επαγγελματικής εξουθένωσης στους εργαζόμενους στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού", η οποία και αποτέλεσε την απαρχή της ενασχόλησης του με το τομέα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Διαθέτει άριστες γνώσεις Αγγλικών και προχωρημένες γνώσεις στη χρήση Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνεται ο αθλητισμός, η μουσική και ο κινηματογράφος.

ΤΑΜΠΟΥΡΛΟΥ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε το 1995 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έκανε πρακτική στο αγγλόφωνο τμήμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ και στο Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια αναφορικά με τα ΜΜΕ και την ψυχολογία, και έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος σε θεατρικό περιοδικό. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΡΙΑ

Απόφοιτη του τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά.

ΦΡΑΓΚΟΥ ΖΩΗ

Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά και διαθέτει πιστοποίηση ECDL. Παράλληλα με τις σπουδές της, εργάστησε ως στέλεχος σε τμήματα marketing & events σε διάφορες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα (Event Plus, All About Events κ.α.) αλλά και στο τμήμα διαγωνισμών εταιρείας διαχείρισης ανθρωπίνου προσωπικού. Έχει ασχοληθεί αρκετά με την έρευνα και πραγματοποίησε πτυχιακή εργασία με θέμα: αποτύπωση εταιρικής κουλτούρας στην ελληνική επιχείρηση: μελέτη περίπτωσης ''Horizon Travel''. Τέλος, εργάζεται και ως MC σε πολυεθνικές, παρουσιάζοντας συνέδρια, βραβεία και εκδηλώσεις.