Φοιτητές Τμήματος Πλήρους Φοίτησης 2017-2018

ΑΛ ΜΠΙΤΑΡ ΑΜΙΝ
Γεννήθηκε το 1993 στη Συρία. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στον τομέα των Ανθρώπινων Πόρων. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών του σπουδών πραγματοποίησε τρίμηνη πρακτική άσκηση στο τμήμα HR της L'Oréal Hellas, παραμένοντας εκεί για επιπλέον διάστημα. Επίσης, έχει εργαστεί ως Receptionist στο ξενοδοχείο Ionian Blue στη Λευκάδα. Γνωρίζει άριστα αγγλικά, πολύ καλά αραβικά και έχει πολύ καλή γνώση Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγονται τα ταξίδια, το μπάσκετ και η μουσική.
AΛΕΒΙΖΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Αποφοίτησε από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει γνώσεις Η/Υ και γνωρίζει άριστα αγγλικά. Έχει συμμετάσχει σε βιωματικά σεμινάρια του Ελληνικού Κέντρου Βιοσύνθεσης. Ασχολείται με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία με διακρίσεις στο άθλημα του Κανόε - Καγιάκ και από το 2014 έως και σήμερα είναι ενεργό μέλος σε γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (με κατεύθυνση Ψυχολογίας) της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εκπόνησε πλήθος εργασιών, ενώ πραγματοποίησε την Διδακτική του άσκηση στο 1ο Γενικό Λύκειο Παλαιού Φαλήρου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με την Εκπαίδευση, την Ψυχολογία και την επιμόρφωση. Έχει εργαστεί σε διάφορες εταιρείες, και παράλληλα διδάσκει σε μαθητές. Μετά το πέρας τον σπουδών του, εργάστηκε και ως εθελοντής στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αθηναίων. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών και Η/Υ και είναι κάτοχος πιστοποίησης ΕCDL. Στα ενδιαφέροντα του περιλαμβάνονται ο αθλητισμός, η τεχνολογία και τα ταξίδια.
ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών. Απασχολήθηκε  στο Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών ως ασκούμενη οικονομολόγος - ερευνήτρια και διεξήγαγε έρευνα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και είναι κάτοχος ECDL.
ΒΙΟΛΙΤΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο πλαίσιο των σπουδών της εκπόνησε διεπιστημονικές εργασίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο και  ανήκε στην οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου του τμήματος. Ολοκλήρωσε την πρακτική της σε πολυεθνική εταιρεία στον κλάδο των ναυτιλιακών τηλεπικοινωνιών και συνεχίζει να εργάζεται στην οικονομική διεύθυνση. Διαθέτει άριστες γνώσεις αγγλικών, χρήσης Η/Υ καθώς και λογισμικών προγραμμάτων (Microsoft Office, SAP, NAV, SoftOne).
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993. Είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (ΠΤΔΕ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της φοίτησε στο Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (NHL) στην Ολλανδία, μέσω του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus+, ενώ συμμετείχε και στη διοργάνωση τριών φεστιβάλ Φυσικών Επιστημών. Κατέχει πτυχία Αγγλικών, Γαλλικών και ECDL. Εργάστηκε για τον πολυεθνικό όμιλο Inditex.
ΓΙΑΝΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1992. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, υπήρξε φοιτήτρια του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus στο πανεπιστήμιο ISEG – Insituto Superior de Economia e Gestao στη Λισαβόνα. Παρακολούθησε με επιτυχία το Πρόγραμμα Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας. Έχει εκπονήσει πλήθος εργασίες και παρακολουθήσει σεμινάρια και ημερίδες που άπτονται του αντικειμένου και των ενδιαφερόντων της αλλά και σεμινάρια σχετικά με την ανάπτυξη των προσωπικών της δεξιοτήτων (soft skills). Γνωρίζει άριστα αγγλικά και διαθέτει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Έχει ασχοληθεί ενεργά με τον εθελοντισμό σε ημερίδες και προγράμματα που σχετίζονται με τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την εκπαίδευση. Στα προσωπικά της ενδιαφέροντά περιλαμβάνονται ο αθλητισμός, η δημιουργική γραφή και το blogging, η λογοτεχνία και ο κινηματογράφος. Κατέχει και άδεια επαγγελματία ναυαγοσώστη.
ΚΑΖΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Γεννήθηκε στην Χαλκιδική. Είναι απόφοιτος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το ενδιαφέρον του για την Οργανωτική Ψυχολογία καλλιεργήθηκε μέσα από την σχολή του και μέσα από παρακολούθηση συνεδρίων και ημερίδων. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο εργάστηκε σε ένα πρόγραμμα για «παιδιά στο δρόμο» και συντόνισε μία ομάδα εκπαιδευτών στην ΜΚΟ Praksis. Συμμετέχει και συνεργάζεται με εθελοντικά προγράμματα για τη στήριξη ομάδων στην Θεσσαλονίκη.
ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ ΑΘΗΝΑ
Γεννήθηκε στη Χίο το 1992. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με άριστη γνώση αγγλικών και χρήσης Η/Υ και καλή γνώση Ισπανικών και Γερμανικών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της φοίτησε, μέσω του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus, στο Πανεπιστήμιο της Μάλαγας (Ισπανία). Έχει ασχοληθεί με τον εθελοντισμό και έχει εργαστεί σε ΜΚΟ. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, η γιόγκα και η δημιουργία κοσμημάτων.
ΚΟΚΑΒΕΣΗ ΕΛΛΗ
Γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει 10-μηνης διάρκειας  πρόγραμμα εξειδίκευσης E-learning  στο Ε.Κ.Π.Α με θέμα ''Human Resources Management and Organizational Analysis''. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά ενώ έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται ο κινηματογράφος και τα ταξίδια.
ΚΟΝΤΑΞΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικής επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών (κατεύθυνση Δημόσιας Διοίκησης). Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εκπόνησε αρκετές εργασίες στα πλαίσια κυρίως των μαθημάτων  του εργατικού διακαίου. Πραγματοποίησε τη πρακτική της άσκηση στο Υπουργείο Εξωτερικών, στην Αποκεντρωμένη Διοίκησης Αττικής καθώς και στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Βουλής των Ελλήνων. Ακόμα, ασχολήθηκε εθελοντικά με τη Διεθνή Αμνηστία κα συγκεκριμένα με τη προώθηση εκστρατειών για τα δικαιώματα των γυναικών καθώς και με τη φοιτητική οργάνωση AIESEC .
ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Γεννήθηκε στη Σιάτιστα Κοζάνης το 1993. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει πραγματοποιήσει την πρακτική του άσκηση στο τμήμα Κοινωνικής Αρωγής του δήμου Θεσσαλονίκης. Γνωρίζει άριστα αγγλικά ενώ έχει και πολύ καλές γνώσεις Η/Υ και SPSS, εκπονώντας  αρκετές εργασίες  που βασίζονταν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.
ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991.  Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.  Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας ΨΥΧΑΡΓΩΣ. Έχει παρακολουθήσει αρκετά συνέδρια και σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενο σπουδών της και γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Η/Υ .  Έχει εργαστεί στην Abbott Laboratories ΑΒΕΕ σε θέση administrative support.
ΚΥΡΙΑΖΑΤΗ ΑΝΝΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994.Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της παρακολούθησε αρκετά σεμινάρια σχετικά με την Παιδαγωγική Ψυχολογία αλλά και τη Συμβουλευτική. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και έχει γνώσεις Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται, τα ταξίδια, το θέατρο και ο αθλητισμός.
ΚΥΡΙΤΣΗ ΒΑΪΑ
Γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1994. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Στα πλαίσια των σπουδών της έχει παρακολουθήσει συνέδρια σχετικά με το μάνατζμεντ καθώς επίσης έχει συμμετάσχει στο συντονισμό συνεδρίου που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, καλά Γαλλικά κι έχει βασική γνώση Ιταλικών. Χειρίζεται άριστα Η/Υ κι έχει γνώση του προγράμματος Microsoft Dynamics NAV. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας όπου ασχολήθηκε με την εξυπηρέτηση πελατών. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται το blogging και τα ταξίδια. 
ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Γεννήθηκε στο Μεσολόγγι το 1994. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών, Γαλλικών και μέτρια Ισπανικών. Έχει λάβει μέρος σε προγράμματα κατάρτισης και επιμόρφωσης νέων Erasmus+ ενώ κατά την διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε σε αρκετά σεμινάρια και ημερίδες. Έχει εργαστεί εθελοντικά σε αρκετές ομάδες και έχει πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση στην Ο.Ψ.Σ.Ε.Τ.2, εξωνοσοκομειακή δομή του Ψυχιατρείου Θεσσαλονίκης. Στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγονται η φωτογραφία, τα ταξίδια και ο κινηματογράφος.
ΜΟΡΦΗ ΕΛΕΝΗ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Διαθέτει άριστη γνώση αγγλικών και καλή γνώση Γερμανικών. Έχει εργαστεί στον όμιλο ΟΤΕ στο τμήμα Κεντρικού Ταμείου. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται ο χορός, η μουσική και ο κινηματογράφος.
ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΑΡΙΑΔΝΗ
Γεννήθηκε το 1992 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Lycée Franco-Hellénique Eugène Delacroix, κάτοχος Baccalauréat. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου- Faculté de Droit, Université de Strasbourg και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος με ειδίκευση στο Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο από την Νομική Σχολή Αθηνών. Εκπόνησε διπλωματική εργασία με θέμα «Η κρίση στη Συρία υπό το πρίσμα του Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου». Έχει κάνει πρακτική άσκηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στην ΕΥΔΑΠ. Έχει εργαστεί ως ασκούμενη δικηγόρος στην Τράπεζα της Ελλάδος. Μιλάει Γαλλικά και Αγγλικά σε επίπεδο μητρικής γλώσσας, πολύ καλά Ιταλικά και Ρωσικά.
ΝΑΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
Γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ και του τμήματος Δημοσιογραφίας, Σύνταξης και Ρεπορτάζ του ΙΕΚ Ηλιούπολης. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών χρόνων υπήρξε ενεργό μέλος της AIESEC και αρθρογραφούσε σε φοιτητικές ιστοσελίδες. Πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο WWF Hellas στο τμήμα της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και στο Γραφείο Τύπου του οργανισμού. Συμμετείχε σε πληθώρα προγραμμάτων του Erasmus+ τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα, ενώ εργάζεται σε ΜΚΟ στην εκπαιδευτική υποστήριξη μαθητών Ρομά και άλλων μειονοτήτων. Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, σέρβικα και έχει άριστη γνώση Η/Υ.
ΝΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών της σπουδών εκπόνησε πτυχιακή εργασία με θέμα το εργασιακό στρες και την επαγγελματική εξουθένωση των εργαζομένων σε δομές ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης. Έχει ασχοληθεί με τον εθελοντισμό και έχει πραγματοποιήσει την πρακτική της άσκηση στην Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας. Μιλά αγγλικά και γαλλικά.
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ
Γεννήθηκε στην Κύπρο το 1995. Απόφοιτη της σχολής Μέσων Επικοινωνίας και Πολιτισμού με κατεύθυνση τη Διαφήμιση και τις Δημόσιες Σχέσεις του Παντείου Πανεπιστημίου. Είναι ραδιοφωνική Παραγωγός, υπεύθυνη στο τμήμα marketing και ενεργή εθελόντρια της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, Πάφος 2017. Είναι λάτρης των βιβλίων ψυχολογίας, διοίκησης και marketing. Γνωρίζει αγγλικά και έχει άριστες γνώσεις Η/Υ.
ΝΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Στα πλαίσια των προπτυχιακών της σπουδών εκπόνησε πλήθος εργασιών και παρακολούθησε ημερίδες σχετικές με το αντικείμενο σπουδών της. Έχει επίσης πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση στην εταιρεία METRO Α.Ε.Β.Ε στο τμήμα επιλογής Ανθρώπινου Δυναμικού. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γερμανικά και πολύ καλό χειρισμό Η/Υ. Έχει εργαστεί σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στο κομμάτι των πωλήσεων. 
ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
Γεννήθηκε στη Λακωνία το 1992. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπόνησε ατομικές και ομαδικές και εργασίες κατά τη διάρκεια των σπουδών της και πραγματοποίησε Πρακτική Άσκηση στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Εργάστηκε στον ΕΟΠΠΥ και παρακολούθησε Μεταπτυχιακό Επιμορφωτικό και Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών και μεταξύ άλλων διαθέτει πτυχία σε Γαλλικά, GMAT και ECDL. Παρακολουθεί μαθήματα μουσικής, ζωγραφικής και συμμετέχει σε χορωδίες.
ΠΑΣΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της υπήρξε εθελόντρια στον φοιτητικό οργανισμό AIESEC και ταυτόχρονα πραγματοποίησε την πρακτική της στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Εργάστηκε ως διοικητική υπάλληλος σε μεταφορική εταιρεία και υπήρξε εθελόντρια στη Μ.Κ.Ο. «Μετάδραση», στο δίκτυο επιτροπείας ασυνόδευτων ανηλίκων και στο τμήμα εξοδολογίων και αποστολών. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.
ΠΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος της Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, με άριστη γνώση αγγλικών και πολύ καλή γνώση γερμανικών και Η/Υ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενο σπουδών του και εργασίες σχετικές με το αντικείμενο αυτό. Έχει εργαστεί σε πολυεθνικό οργανισμό ιδιωτικό, σε τμήμα ΗR εταιρείας. Στα ενδιαφέροντα του συγκαταλέγονται τα ταξίδια, τα βιβλία και η γυμναστική.
ΣΑΪΣΑΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με πολύ καλή γνώση αγγλικών και χρήση H/Y. Μετά το πέρας των σπουδών της πραγματοποίησε δίμηνη πρακτική άσκηση στην Εθνική τράπεζα της Ελλάδος. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα εξειδίκευσης στον τουρισμό και έχει εργαστεί στην εταιρία TGI FRIDAY’S GREECE (υποδοχή πελατών και εκπαίδευση νέου προσωπικού).
ΣΚΟΥΡΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών εκπόνησε πλήθος εργασιών, μεταξύ των οποίων και στην Οργανωσιακή Ψυχολογία, καθώς και πτυχιακή εργασία η οποία κρίθηκε με άριστα. Συμμετείχε σε σεμινάρια και συνέδρια σχετικά με το αντικείμενο σπουδών της και πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας του ΑΠΘ. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και μέτρια Γαλλικά, ενώ έχει καλές γνώσεις Η/Υ και SPSS. Είναι πρωταθλήτρια στο Κανόε-Καγιάκ και της αρέσει η ιστιοπλοΐα και η φωτογραφία.
ΤΣΕΡΟΛΑ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΜΑΡΙΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και ολοκληρώνει τη φοίτηση στο Ενιαίο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Νομικής, στον τομέα του Εργατικού  Δικαίου. Έχει άριστες γνώσεις Αγγλικών και Η/Υ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με το αντικείμενο σπουδών της. Έχει εργαστεί 4 έτη στο Νομικό Τμήμα της « ICAP GROUP S.A.», και έχει πραγματοποιήσει την πρακτική άσκησή της στο Γραφείο Νομοθετικού Συντονισμού και Δικαστικών Υποθέσεων Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού, Βόρειου, Νότιου και Δυτικού Τομέα Αθηνών στην Περιφέρεια Αττικής.
ΤΣΙΦΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, με άριστη γνώση Αγγλικών. Έχει εργαστεί ως αθλητικογράφος σε εφημερίδα (Αδέσμευτος Τύπος) και στην ιστοσελίδα contra.gr της Media 24, στο πλαίσιο τρίμηνης πρακτικής εξάσκησης του προγράμματος ΕΣΠΑ. Μεταξύ άλλων, έχει εργαστεί σε διάφορους χώρους εστίασης στην Πάρο (Beach Bar Restaurant, Ξενοδοχείο-resort).
ΧΑΛΚΙΑ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, εκπόνησε πολλές εργασίες και συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Εγκληματολογίας (Eurocrim 2015) στο Πόρτο της Πορτογαλίας, με παρουσίαση poster με θεμα: «Hate violence and youth victimization: The issue of under reporting in Greece.». Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και Η/Υ.