Φοιτητές Τμήματος Μερικής Φοίτησης 2017-2019

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
Πτυχιούχος του Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (Proficiency) και Ισπανικά. Εργάζεται ως Recruitment & Selection Responsible για τα 7 brands του Ομίλου Inditex στην Ελλάδα. Παράλληλα ως μέλος του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού συμμετέχει ενεργά σε διάφορα projects που στόχο έχουν την παρακίνηση, την ανάπτυξη και την ικανοποίηση των εργαζομένων της εταιρείας.  
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Αύγουστο του 1983. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης  Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση στη Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γερμανικά. Από το 2003 εργάστηκε για 6 χρόνια στην ΕΡΤ ΑΕ στη τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών της Δ/νσης Τηλεοπτικών Προγραμμάτων. Aπό το 2009 εργάζεται στην  εταιρία Cooltrends (αποκλειστικό αντιπρόσωπο των brands TALLY WEIJL, OVS, PARFOIS και COLMAR σε Ελλάδα, Κύπρο και πολλές Βαλκανικές χώρες) ως Area Sales Manager.
ΓΚΙΚΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τους Διεθνείς Οργανισμούς. Γνωρίζει πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα (Advanced Level Certificate), λίγα Αραβικά και έχει άριστη γνώση Η/Υ (Cambridge International Diploma in IT Skills). Εργάζεται ως Υπεύθυνος Μισθοδοσίας και Λογιστηρίου σε εταιρεία παροχής φοροτεχνικών και λογιστικών υπηρεσιών. Διαθέτει πολυετή πείρα σε εργατικά και φορολογικά θέματα και έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις, προσαρμοσμένα στην νέα εργατική νομοθεσία.
ΓΟΥΝΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
Πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει Αγγλικά. Από το 1997 εργάζεται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας της Ελλάδος.
ΕΜΠΙΟΓΛΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΑ
Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κατεύθυνσης Ιστορίας και κατεύθυνσης Αρχαιολογίας. Κάτοχος του τίτλου «Professional Diploma in Human Resources Management” της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (Επίπεδο C1 και παρακολούθηση προγράμματος «Επιχειρησιακά Αγγλικά») και καλά Γαλλικά (επίπεδο Β2). Εργάζεται στη ΔΕΗ Α.Ε. από το 1991 στη Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων και Οργάνωσης, ασκεί διοίκηση από το έτος 2000 εξελισσόμενη σταδιακά στις ιεραρχικές βαθμίδες της Εταιρείας και τώρα ασκεί καθήκοντα Βοηθού Διευθύντριας της Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων και Οργάνωσης της ΔΕΗ Α.Ε.
ΖΟΡΜΠΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και λίγα ισπανικά. Έχει εργαστεί στο Τμήμα Διεθνών και Οικονομικών Δραστηριοτήτων της Φαρμακευτικής Εταιρείας Genesis Pharma S.A καθώς και στο Νομικό Τμήμα της Ανώνυμης Εταιρείας Παροχής Πιστώσεων και μέλους του Ομίλου Eurobank Ergasias S.A, Hellenic Post Credit S.A.
ΗΛΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Απόφοιτος του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Γνωρίζει Άριστα Αγγλικά (Proficiency of Michigan) καθώς και βασικά Γαλλικά. Εργάστηκε σε διάφορες ναυτιλιακές διαχρονικά και τα τελευταία χρόνια δουλεύει στη Ναυτιλιακή Εταιρία “TST International S.A.” στο Τμήμα Πληρωμάτων & Ανθρωπίνου Δυναμικού.
ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ
Πτυχιούχος του τμήματος  Διοίκησης και Οικονομίας (Κατεύθυνση Τουριστικών Επιχειρήσεων) του Τεχνολογικού  Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθήνας. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά. Εργάζεται στην εταιρία e-table.gr ως Customer Support Manager και HR Assistant.
ΚΑΛΦΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος  Ειδίκευσης στη Χρηματοοικονομική Ανάλυση για Στελέχη του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει καλή γνώση Γερμανικών. Εργάζεται στην Alpha Bank Α.Ε. και σήμερα ασκεί καθήκοντα Senior Officer στην Διεύθυνση Τραπεζικής Ιδιωτών και Personal Banking.
ΚΑΡΑΤΖΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Σπουδών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διεθνή Πολιτική Οικονομία από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στο Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, στον Τομέα Ανάπτυξης.
ΚΑΤΣΑΛΗΡΟΥ ΗΡΑ
Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency of Michigan University) και Γερμανικά (Goethe Instutut Athen).  Εργάζεται στην εταιρεία Upstream ΑΕ στο τμήμα HR & Administration.
ΚΑΦΕΤΖΗΔΑΚΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει Αγγλικά (Proficiency of Michigan University), Γαλλικά (Delf 1) και Ισπανικά (Intermedio). Έχει εργασθεί στο παρελθόν ως σύμβουλος εργασίας ενώ η τρέχουσα απασχόλησή της είναι Assistant HR Manager στην εταιρεία MedNet Greece.
ΚΟΓΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Δικηγόρος, απόφοιτος Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια  ΥΔΑΔ, Diploma in Negotiations (ΚΕΚ ΟΠΑ), Msc LAW & OIKONOMICS (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ). Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency of Cambridge– Proficiency of Michigan) και καλά Γερμανικά (επίπεδο Β1). Εργάζεται ως εξωτερική νομική συνεργάτης με την τράπεζα EUROBANK ERGASIAS AE.
ΚΟΥΡΟΥΠΟΥ ΕΛΕΝΗ
Πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Α.Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας. Γνωρίζει άριστα την αγγλική γλώσσα (Proficiency) και είναι κάτοχος πτυχίου ECDL Core (7 ενότητες). Έχει εργαστεί για πέντε έτη στο τμήμα Προσωπικού του Ομίλου Κοντέλλη και από το 2015 εργάζεται στην εταιρεία " Ernst & Young Business Advisory Solutions S.A." ως Payroll Consultant.
ΚΟΥΡΤΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων το έτος 2007. Έχει παρακολουθήσει όλες τις βασικές εκπαιδεύσεις που προβλέπονται στο βαθμό του. Μιλάει πολύ καλά Αγγλικά (Proficiency). Έχει υπηρετήσει σε διάφορες Μονάδες του Στρατού Ξηράς και επί του παρόντος υπηρετεί σε Μονάδα Πυροβολικού της Αττικής.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΣ ΚΙΜΩΝ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Πτυχιούχος Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στις Συγκρούσεις και την Επικοινωνία από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συντονιστής ακαδημαϊκών ερευνών κοινωνικού και ψυχολογικού περιεχομένου, εκπαιδευμένος διαμεσολαβητής και ενεργό μέλος διεθνών εθελοντικών οργανώσεων, εργάζεται στον τομέα των υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού. 
ΛΙΩΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Πτυχιούχος του Τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κατεύθυνση Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων) του Α.Τ.Ε.Ι. Πειραιά. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (Proficiency). Εργάζεται στον Όμιλο ΟΠΑΠ στη Διεύθυνση Αμοιβών & Εργασιακών Σχέσεων της Γενικής Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού ως Payroll Specialist.
ΜΑΛΙΝΔΡΕΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ
Πτυχιούχος  του Τμήματος Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency of Michigan University). Διαθέτει πολυετή εμπειρία  στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, εργαζόμενη στην Εταιρεία Μotor Oil Hellas ως HR Generalist.
ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Απόφοιτη του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency of Michigan University), καλά Γαλλικά (επίπεδο Β1) και διαθέτει άριστη γνώση Microsoft Office & Internet. Έχει εργαστεί ένα χρόνο σε Διοικητική θέση Συμβουλευτικής Εταιρίας & τρία χρόνια ως Υπεύθυνη στο Τμήμα Εγγυητικών Επιστολών της Εταιρίας Ndi Uk. Από τον Ιούνιο του 2017 εργάζεται στην ABC Factors του Ομίλου της Alpha Bank στο Τμήμα Διαχειρίσεως Χαρτοφυλακίου. Επίσης είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου.
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
Απόφοιτος του Προγράμματος Σπουδών Επιλογής Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων και Διοίκησης (Κατεύθυνση Σπουδών «Διοίκηση Οργανισμών Υπηρεσιών και Επιχειρήσεων») του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ως Στέλεχος 3ου κλιμακίου. ‘Εχει απασχοληθεί στις Διευθύνσεις Προσωπικού, Οργάνωσης και τελευταία στη Διεύθυνση Φορολογίας της Τράπεζας και του Ομίλου ως ιδιαιτέρα Γραμματέας Διευθυντή.
ΜΟΔΙΑΤΗ ΙΩΑΝΝΑ
Πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής του Τ.Ε.Ι. Πειραιά και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Κάτοχος επαγγελματικής ταυτότητας λογιστή Α' τάξης και πτυχίου Αγγλικών Proficiency. Εργάζεται εδώ και 6 χρόνια στο Mediterraneo Hospital στο Γραφείο Προσωπικού & Μισθοδοσίας.
ΜΟΥΖΑΚΗ ΝΙΚΟΛΙΝΑ
Απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, Ισπανικά και Γαλλικά. Εργάζεται στον τομέα του Marketing, ενώ έχει απασχοληθεί και στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού σε εταιρείες στην Ελλάδα αλλά και στην Ισπανία. Για χρόνια αποτέλεσε ενεργό μέλος του συλλόγου φοιτητών Erasmus του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
ΜΠΑΚΑΤΣΗ ΕΛΕΝΗ
Απόφοιτη του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία του ιδίου Ιδρύματος. Γνωρίζει Αγγλικά (C1) και Ιταλικά (B2). Εργάζεται στη Διεύθυνση Διοικητικού-Προσωπικού Ναυτιλιακής Εταιρείας.
ΜΠΕΛΛΑΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Απόφοιτος του Tμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών του Ανωτάτου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος  Τεχνολογικού Τομέα Πειραιά. Έχει πολύ καλή γνώση αγγλικών. Εργάζεται στην εταιρεία Μ&Π Χυτήρογλου Α.Ε. στο τμήμα μισθοδοσίας ως assistant payroll manager.
ΜΠΕΛΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
Αποφοίτησε από το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Εργάζεται ως διοικητική υπάλληλος στην εταιρεία “Τραπεζικά Συστήματα Πληροφοριών Α.Ε.”

 

ΜΩΡΑΪΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Απόφοιτη του τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Από το 2011 εργάζεται στο New York College ως Program Manager. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται το τρέξιμο, η ποδηλασία και η κολύμβηση.


 
ΝΕΦΡΟΥ ΑΘΗΝΑ
Απόφοιτη του τμήματος Αγγλικής γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την εκπαίδευση. Έχει καλή γνώση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών. Εργάζεται ως Καθηγήτρια Αγγλικών.
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική του Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Γνωρίζει αγγλικά (άριστα) και γαλλικά. Από το 2013 εργάζεται στην εταιρεία “ EY (Ernst & Young)”.

 

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΡΙΑ
Απόφοιτη του τμήματος ΦΠΨ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ειδίκευση: Ψυχολογία). Γνωρίζει άριστα Αγγλικά. Έχει λάβει πιστοποιητικό Μετεκπαίδευσης Προγράμματος «Προαγωγή Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου, Ανάγκες της Οικογένειας» από την Ιατρική Σχολή Αθηνών. Εργάζεται στη διοικητική υποστήριξη της εταιρείας Wealth Financial Services AE.

 

ΠΑΠΠΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Πτυχιούχος του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης (ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας). Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά. Από το 2008 εργάζεται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας Ι.& Σ. Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε. ως υπάλληλος γραφείου.
ΠΑΤΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
Πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και είναι κάτοχος του διπλώματος Β2 στα Γερμανικά. Εργάζεται ως HR Generalist στην εταιρεία PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση ΑΕ.
   
ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ
Πτυχιούχος του Τμ. Οικονομικής Και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών. Έχει παρακολουθήσει προγράμματα εκπαίδευσης και εξειδίκευσης στο τομέα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά. Έχει πολυετή εμπειρία στα τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων στον κλάδο του Τουρισμού και της βιομηχανίας. 
ΡΟΥΦΙΚΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φιλολογίας( Κλασική Κατεύθυνση) της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και έχει καλή γνώση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών. Για πολλά χρόνια παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου με έμφαση στη προετοιμασία τους για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται στην εταιρεία Y-Logimed του Ομίλου Υγεία στη θέση της Γραμματείας Διοίκησης.
ΣΙΣΚΑ ΚΛΕΟΝΙΚΗ
Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Ειδίκευσης στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές του Πανεπιστημίου Πειραιά. Κάτοχος πιστοποιητικού κατάρτισης στις Διαπραγματεύσεις του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει σε άριστο επίπεδο Αγγλικά, Γαλλικά και σε πολύ καλό επίπεδο Ισπανικά.  Εργάζεται στον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα διαχείρισης ιδιωτικών και ευρωπαϊκών έργων.
ΤΣΑΛΙΚΗ ΤΟΜΑΖΙΝΑ
Απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας. Από το 2007 ασχολήθηκε από διάφορες θέσεις με προγράμματα κοινωνικής πολιτικής στην Ε.Κ.Πο.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ μέχρι το 2015 όταν έγινε διευθύντρια σε ξενώνα προσωρινής φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο όπου οργάνωνε και συντόνιζε τις ομάδες έργου. Έχει αποκτήσει σοβαρή εμπειρία στη διαχείριση περιπτώσεων από τον άξονα της καταπολέμησης του κοινωνικού αποκλεισμού και πλέον είναι υπεύθυνη της κοινωνικής υπηρεσίας της οργάνωσης.
ΤΥΛΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και είναι κάτοχος International Diploma in IT Skills Standard. Εργάζεται στην Αεροπορία Αιγαίου ως Μέλος Πληρώματος Θαλάμου Επιβατών.
ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ
Πτυχιούχος τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) και Γαλλικά (επίπεδο Delf B1). Εργάζεται στην εταιρία Baxter Ελλάς ΕΠΕ στο τμήμα Πιστωτικού Ελέγχου.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
Απόφοιτη του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency of Michigan University). Εργάζεται στην εταιρία MANPOWERGROUP ΑΕ για λογαριασμό πελατών ως σύμβουλος και είναι υπεύθυνη για την μισθοδοσία τους.
ΧΑΤΖΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
Πτυχιούχος τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά (proficiency) καθώς και λίγα Γερμανικά και Ισπανικά. Εργάζεται στη εταιρεία TMF Group Hellas, στο τμήμα της μισθοδοσίας.
ΧΙΩΤΗ ΣΤΑΥΡΙΝΑ
Πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Leiden της Ολλανδίας και εργάστηκε στη Χάγη. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά. Από το 2016 εργάζεται ως Recruitment Specialist στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας Grant Thornton.