Φοιτητές Τμήματος Πλήρους Φοίτησης 2016-2017

BOBRYK IGOR
Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ, με κατεύθυνση τη διοίκηση ανθρωπίνων πόρων. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του φοίτησε για δυο εξάμηνα στο Mannheim της Γερμανίας, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus, και συμμετείχε στην οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου του τμήματος. Έχει εργαστεί για ενάμιση χρόνο σε FMCG πολυεθνικό οργανισμό, ως επί το πλείστον στο τμήμα προσωπικού, αποκτώντας σημαντική γνώση των διαδικασιών του HR.
AΪΛΑΜΑΚΗ ΜΑΡΙΑ - ΑΡΓΥΡΩ
Είναι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Μετάφρασης, Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων καθώς και θερινό πρόγραμμα εξάσκησης της Αγγλικής Γλώσσας στο Brunel University, Uxbridge, UK, ενώ έχει επαγγελματική εμπειρία στο Μάρκετινγκ. Έχει έντονο επιχειρηματικό ενδιαφέρον καθώς κατά τη διάρκεια των σπουδών της και μέσα στα πλαίσια ομαδικής εργασίας δημιουργήθηκε μια καινοτόμος εφαρμογή για smartphones που απευθύνεται αποκλειστικά σε φοιτητές. Πέραν της Αγγλικής γνωρίζει άριστα Γαλλικά.
ΒΙΤΑΝΤΖΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ
Γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το τμήμα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και βαθμό 7,9/10. Εργάστηκε για 3 μήνες ως υπάλληλος Ανθρώπινου Δυναμικού στην Generali Hellas A.A.E. εκπονώντας την εργασία: "Ανάλυση εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος της Generali A.A.E. και προτάσεις βελτίωσης του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της - Ανάλυση Ασφαλιστικού κλάδου.
ΜΑΡΙΑ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών παρακολούθησε αρκετά σεμινάρια και ημερίδες. Έχει εργαστεί ως διοικητική υπάλληλος σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση για πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων, καθώς και σε Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΡΓΟΝ ΚΕΚ) στο τμήμα υλοποίησης προγραμμάτων. Γνωρίζει άριστα αγγλικά (Proficiency) και έχει πιστοποίηση στη χρήση Η/Υ.
ΒΑΡΒΑΡΑ ΓΙΑΝΝΕΑ
Γεννήθηκε το 1992 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Διοικητικής Επιστήμης. Στα πλαίσια των προπτυχιακών της σπουδών έχει εκπονήσει ατομικές και ομαδικές εργασίες, καθώς και πτυχιακή εργασία με τίτλο "Ψυχολογική και σωματική βία στο χώρο εργασίας", ενώ συμμετείχε σε πανεπιστημιακές έρευνες. Έχει ολοκληρώσει την πρακτική της άσκηση στο Υπουργείο Οικονομικών και εργάζεται στον ταξιδιωτικό και τουριστικό οργανισμό Αμφιτρύων - Κρουαζιέρες Α.Ε. Έχει γνώσεις Η/Υ, γνωρίζει άριστα Αγγλικά, Γαλλικά και παρακολουθεί μαθήματα Ισπανικών.
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Μετά την αποφοίτησή του από το τμήμα Ιπταμένων της Σχολής Ικάρων ολοκληρώνοντας την επιχειρησιακή του εκπαίδευση υπηρέτησε σε μαχητικά αεροσκάφη και κατόπιν συνέχισε ως εκπαιδευτής πτήσεων .Έχει ολοκληρώσει πρόγραμμα εξ αποστάσεως στη θεματική ενότητα με τίτλο «Διαχείρηση κρίσεων και επικοινωνίας – Σχεδιασμός και τεχνικές επιβίωσης» και είναι απόφοιτος του Πολυεθνικού Σχολείου Εκπροσώπων Τύπου του ΝΑΤΟ. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και πολύ καλές γνώσεις Η/Υ.
ΔΗΜΤΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΜΑΡΙΑ
Γεννήθηκε στη Θεσ/νίκη το 1992. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Σπουδών. Στο πλαίσιο των σπουδών της έχει εκπονήσει αρκετές ερευνητικές εργασίες, ομαδικές και ατομικές, και έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και ημερίδες, με θέμα την ψυχοπαθολογία και την εγκληματολογία. Έχει γνώσεις χειρισμού H/Y και SPSS και γνωρίζει άριστα Αγγλικά και μέτρια Γερμανικά. Αυτή την περίοδο εργάζεται στην εταιρία Anatron A.E. Λατρεύει τον κινηματογράφο και την κολύμβηση.
ΖΙΑΜΠΑ ΙΩΑΝΝΑ
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1993. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά, γαλλικά και έχει άριστες γνώσεις Η/Υ. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών μετακινήθηκε μέσω του προγράμματος Erasmus+, για ένα εξάμηνο, στο πανεπιστήμιο KU Leuven στο Βέλγιο. Στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης απασχολήθηκε στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρίας ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ.
ΚΑΡΔΑΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
Γεννήθηκε το 1992 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Κατά την διάρκεια των σπουδών του εκπόνησε πολλές εργασίες και παρακολούθησε αρκετά σεμινάρια και ημερίδες. Επιπλέον, πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος στο τμήμα των καταθέσεων. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και καλά γερμανικά. Επίσης έχει πολύ καλή γνώση Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγονται ο αθλητισμός, η μουσική και η φωτογραφία.
ΚΑΤΣΙΚΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΥΡΤΩ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, Γαλλικά και διαθέτει πιστοποίηση γνώσης του Μicrosoft Office & Internet (ECDL). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στους τομείς της Αξιολόγησης - Επιλογής Προσωπικού, του Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της ανίχνευσης Μαθησιακών Δυσκολιών. Έχει εργαστεί σε κατασκευάστρια εταιρεία ψυχομετρικών τεστ με τις αρμοδιότητες του συμβούλου επαγγελματικού προσανατολισμού και μαθησιακού προφίλ και της γραμματειακής υποστήριξης. Ακόμη έχει εργαστεί στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών για τις εταιρείες Europcar και Shell. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται ο αθλητισμός, ο κινηματογράφος και η μουσική.
ΚΟΒΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Είναι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετά το πέρας των σπουδών της στην Ελλάδα, πραγματοποίησε μεταπτυχιακό με θέμα το Tourism Management στο Πανεπιστήμιο του Surrey, το οποίο ολοκλήρωσε με άριστα. Έχει εργαστεί στον τομέα του τουρισμού για 2 χρόνια.
ΚΟΛΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, της Φιλοσοφικής Σχολής, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πραγματοποιήσει τη διδακτική της άσκηση στο Μουσικό Λύκειο Παλλήνης και έχει παρακολουθήσει συνέδρια και σεμινάρια που αφορούν στην Εκπαίδευση και την Ψυχολογία. Έχει εργαστεί σε παιδικές κατασκηνώσεις ως ομαδάρχης και σε άλλους φορείς ως εμψυχώτρια. Γνωρίζει πολύ καλά την αγγλική γλώσσα, καλά τη γαλλική και χειρίζεται με άνεση τους Η/Υ. Έχει ασχοληθεί ενεργά με τον εθελοντισμό και το θεατρικό παιχνίδι σε γενικά και ειδικά δημοτικά σχολεία.
ΚΟΛΟΒΟΥ ΔΑΝΑΗ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών  σπουδών της παρακολούθησε πληθώρα μαθημάτων στο αντικείμενο της διοίκησης και εκπόνησε πλήθος εργασιών. Παράλληλα, εκπόνησε διπλωματική εργασία με τίτλο ¨Μελέτη σχεδίασης προϊόντων¨ σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής προϊόντων ελαιολάδου της Κρήτης, ΑΒΕΑ. Στα πλαίσια της φοίτησης της στο Πολυτεχνείο της Κρήτης πραγματοποίησε πρακτική άσκηση σε γραφείο συμβουλευτικής επιχειρήσεων. Έχει άριστη γνώστη Αγγλικών και Η/Υ.  Έχει ασχοληθεί πολλά χρόνια με το χορό( κλασικό μπαλέτο,μοντέρνος χορός, παραδοσιακοί χοροί) και είνα μέλος ημιεπαγγελματικής ομάδας παραδοσιακών χορών, με την οποία έχει πάρει μέρος σε φεστιβάλ παγκόσμιας εμβέλειας.
ΚΟΤΣΑΣΑΡΛΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1994. Αποφοίτησε με άριστα από το τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στα πλαίσια των σπουδών της εκπόνησε πολλές εργασίες, αλλά και πτυχιακή εργασία με θέμα: «Αλληλεπίδραση εργασιακής και οικογενειακής ζωής σε εργαζόμενα ζευγάρια: Ο ρυθμιστικός ρόλος του work-family balance crafting». Επίσης έχει παρακολουθήσει πολλά συνέδρια και σεμινάρια σχετικά με τις σπουδές της, ενώ συμμετείχε ως εθελόντρια στο 12ο Διεθνές Συνέδριο Ψυχολογίας της Υγείας στην Εργασία. Έχει εργασιακή εμπειρία μέσα από το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπανικολάου. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, μέτρια Γερμανικά και έχει καλές γνώσεις Η/Υ και SPSS.
ΚΩΣΤΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
Γεννήθηκε το 1993 στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του τμήματος ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του έχει εκπονήσει πλήθος ερευνητικών εργασιών. Η ενασχόληση του με τον κλάδο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού είναι έντονη και μετά το πέρας των σπουδών του με την παρακολούθηση σεμιναρίων, μαθημάτων εξειδίκευσης και τη συμμετοχή στη συγγραφή ενός ερευνητικού άρθρου στα αγγλικά. Η εργασία αυτή παρουσιάστηκε στο 12th Conference of Occupational Health Psychology. Έχει εργαστεί σε μεγάλο κάμπινγκ της Χαλκιδικής, συμμετέχοντας ενεργά στην επιλογή προσωπικού. Ταυτόχρονα, έχει έντονη ευαισθητοποίηση ως εθελοντής για πληθυσμούς Roma, αστέγων και προσφύγων. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και χειρίζεται με ευκολία τους Η/Υ, καθώς και το στατιστικό πακέτο SPSS.
ΛΑΓΟΥ ΕΙΡΗΝΗ – ΣΩΣΣΑΝΗ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εκπόνησε πρακτική άσκηση στον όμιλο Εurobank, στη συνέχεια εργάστηκε σε εταιρεία ανάπτυξης προγραμμάτων Η/Υ ενώ τη δεδομένη στιγμή κάνει πρακτική άσκηση στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού στον όμιλο Fourlis. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών και Η/Υ και είναι κάτοχος πιστοποίησης  ΕCDL. Έχει συμμετάσχει σε ευρωπαϊκά φοιτητικά προγράμματα στα πλαίσια του Erasmus Plus. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται το πιάνο, το σχέδιο και τα ταξίδια.
ΜΠΟΥΛΝΤΗ ΜΑΡΙΑ
Γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε το πρώτο βραβείο στον ετήσιο Διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά και έχει πολύ καλές γνώσεις στους Η/Υ. Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και ημερίδες και εκτός των άλλων ασχολείται και με τον εθελοντισμό.
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΝΝΑ
Γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου με κατεύθυνση τη Μετάφραση και γλώσσες εργασίας τα αγγλικά και τα γαλλικά. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έκανε την υποχρεωτική της άσκηση στο ITIRI του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε την πρακτική της εξάσκηση ως εκπαιδευόμενη μεταφράστρια στο Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης.
ΞΥΛΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Γεννήθηκε το 1992 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει πτυχίο C2 στα Αγγλικά και Β2 στα Γερμανικά. Επίσης, συμμετείχε στο φετινό συνέδριο HRM του μεταπτυχιακού προγράμματος και έχει καλές γνώσεις Η/Υ και MS office.
ΠΕΡΟΥΛΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτη Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ πραγματοποίησε μέρος των σπουδών της στο Loughborough University της Αγγλίας, ως υπότροφος του προγράμματος Erasmus. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά, καλά Γερμανικά και Γαλλικά και έχει άριστες γνώσεις Η/Υ. Έχει εργαστεί στον τραπεζικό τομέα στην εξυπηρέτηση πελατών και τη διοίκηση, καθώς επίσης και στο εξωτερικό στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Είναι εθελόντρια στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Science for You (SciFY), ενώ έχει υπάρξει εθελόντρια στο πρόγραμμα Job Pairs στο τμήμα HR. Στα ενδιαφέροντα της περιλαμβάνονται τα ταξίδια και ο αθλητισμός.
ΠΟΥΛΙΟΥ ΑΝΝΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε σε ερευνητικά προγράμματα και μελέτες και εκπόνησε πληθώρα εργασιών. Πραγματοποίησε τη πρακτική της άσκηση στο Ινστιτούτο Συστημικής Ανάλυσης της Συμπεριφοράς και έχει παρακολουθήσει πολλά συνέδρια και ημερίδες με επίκεντρο την Οργανωσιακή Ψυχολογία και Συμπεριφορά. Ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό, γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά και είναι κάτοχος της πιστοποίησης ECDL.
ΠΟΥΠΑΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
Μεγάλωσε και σπούδασε στον Πειραιά. Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πειραιά, του τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας (Βαθμός Πτυχίου 7,77). Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος MA in Education από το University of Roehampton, UK. Διαθέτει την παιδαγωγική επάρκεια, ενώ έχει απασχοληθεί σε αρκετές εταιρίες σε θέσεις οικονομικής κατεύθυνσης. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Ρωσικά και καλά Γαλλικά.
ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Γεννήθηκε το 1991 στη Λευκάδα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας (κατεύθυνση Ψυχολογίας) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και διαθέτει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών του σπουδών παρακολούθησε αρκετά συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες συναφή με το αντικείμενο των σπουδών του. Παράλληλα, πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2015 εργάστηκε για ορισμένο χρόνο στην εταιρεία Starbucks Ελλάδας όπου, έπειτα από ενδοεταιρικό διαγωνισμό, διακρίθηκε σε αξιόλογη θέση. Στα ενδιαφέροντα του περιλαμβάνονται το κολύμπι, η μουσική, το χορωδιακό τραγούδι και η ζαχαροπλαστική.
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος ελληνικού και γερμανικού απολυτηρίου (Αbitur). Σπουδασε στη σχολή Ν.Ο.Π.Ε στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Για δυο χρόνια έκανε τη πρακτική του σε εταιρείες και φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα του HRM.
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει συμμετάσχει στο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus στο Universita Degli Studi di Padova στην Ιταλία. Έχει πραγματοποιήσει την πρακτική της άσκηση στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού στην τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε.. Πέρα από την επαγγελματική της εμπειρία ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό.
ΤΣΑΧΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών, με ειδίκευση στον τομέα της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών της σπουδών πραγματοποίησε τρίμηνη πρακτική άσκηση στο τμήμα HR της εταιρείας Colgate Palmolive, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί στην ίδια εταιρεία ως Receptionist & HR Support. Ακόμα συμμετείχε στην ομάδα του University Lab Korres 2015, όπου ασχολήθηκε με την δημιουργία και το λανσάρισμα ενός καινούργιου προϊόντος. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και πολύ καλά γαλλικά, και έχει πολύ καλή γνώση Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, ο χορός και το θέατρο.
ΤΣΙΠΛΑΚΗ ΚΑΡΡΑ ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών λαμβάνοντας υποτροφία για τη σειρά εισαγωγής της σε αυτό, και με τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα Erasmus έχει σπουδάσει έξι μήνες στο τμήμα Εγκληματολογίας του Nottingham Trent University της Αγγλίας. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Τμήμα Οικονομικής Διαχείρισης και Εξεύρεσης πόρων της Διεθνούς Αμνηστίας και έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό σεμιναρίων και συνεδρίων. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Ισπανικά.
ΦΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου σπούδασε Κοινωνική Θεολογία. Κατά την διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών επέλεξε μαθήματα των τομέων Κοινωνιολογίας/ Ψυχολογίας/ Συμβουλευτικής Ψυχολογίας στα οποία και αρίστευσε. Διαθέτει άριστες γνώσεις στην Αγγλική γλώσσα και στην χρήση Η/Υ. Παράλληλα με την εργασία της ως υπάλληλος σε μεγάλη εταιρεία ασχολείται με εθελοντικές δράσεις.
ΧΡΗΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΑ
Γεννήθηκε το 1990 στα Ιωάννινα. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και καλά Γερμανικά. Εχει άριστες γνώσεις Η/Υ (κατοχος ECDL) και SAP ERP. Έχει εργαστεί σε Τμήματα Λογιστηρίου, Γραμματειακής Υποστήριξης και Εξυπηρέτησης Πελατών σε εταιρίες και Τράπεζες ( όπως GlaxoSmithkline, Τραπεζα Πειραιώς, Citibank, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Vodafone). Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, είχε συμμετάσχει σε συνέδρια σχετικά με την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Οικονομία και είχε ασχοληθεί ενεργά με τον εθελοντισμό μέσω του Οργανισμού AIESEC και TEDxAUEB.
ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα στην Ειδική Αγωγή. Παρουσίαση Poster στο Διεθνές συνέδριο Αθλητικής Ψυχολογίας και Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Κομοτηνής, με θέμα <<Η επίδραση της άσκησης στην ψυχολογία των ατόμων με χρονιές παθήσεις σε κέντρα αποκατάστασης>>. Πρακτική στο κέντρο αποκατάστασης "ΑΡΩΓΗ" Τρικάλων, στο Ψυχιατρείο "Στοφορου" Τρικάλων, στην ομάδα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδια Τρικάλων και στο 1ο Ειδικό σχολείο (γυμνάσιο-δημοτικό) Τρικάλων. Εργάζεται στην εταιρία HOLMES PLACE ως pool instructor και personal trainer.