Φοιτητές Τμήματος Πλήρους Φοίτησης 2012-2013

Αγγελακοπούλου Αικατερίνη
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Γερμανικά και Ισπανικά. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια λογιστικής, δημόσιου και ιδιωτικού δικαίου. Έχει εργαστεί ως βοηθός λογιστή αλλά και στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας Inditex.
Αργυροπούλου Μαρία
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου σπούδασε στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και πολύ καλά γαλλικά. Διαθέτει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Κατά τις προπτυχιακές σπουδές, εκπόνησε πολλές εργασίες και έρευνες αγοράς. και παρουσιάσεις αυτών Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στην πολυεθνική εταιρεία Johnson& Johnson, στο τμήμα του Trade Marketing. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται ο αθλητισμός, τα ταξίδια και η μουσική.
Βασιάδη Σίβυλλα
Γεννημένη στην Αθήνα. Πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, με κατεύθυνση τη διαφήμιση και τις δημόσιες σχέσεις. Κατά την διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε ως στέλεχος τμήματος ανθρώπινου δυναμικού, ενώ συμμετείχε ως Hospitality Executive και στη διοργάνωση του Ted X Athens 2011. Έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων που αφορούν στην οργάνωση και διοίκηση ανθρωπίνων πόρων, ενώ γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά. Στα προσωπικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται ο αθλητισμός, ο κινηματογράφος και τα ταξίδια.
Βιολιτζή Αριστέα-Μαρία :
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας. Γνωρίζει Αγγλικά, Ισπανικά, είναι άριστη χρήστης ηλεκτρονικού υπολογιστή και έχει GMAT. Εργάστηκε στην εταιρεία PLAISIO computers στο τμήμα Customer Service Controlling. Ασχολείται με τον αθλητισμό, παίζει πιάνο και αγαπά τα ταξίδια.
Βουλγαράκη Μαρία
Γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας της σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της παρακολούθησε πολλά φοιτητικά συνέδρια με θέματα την κοινωνιολογία και τα οικονομικά. Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο με τίτλο «Human Resources Development» του ΕΚΠΑ. Γνωρίζει καλά Αγγλικά και Γαλλικά και έχει γνώσεις Η/Υ και SPSS.
Γιαννοπούλου Αρετή
Γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φ.Π.Ψ. Πρόγραμμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει άριστες γνώσεις Αγγλικών και Η/Υ. Έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με θέματα ψυχολογίας. Τέλος, έχει ασχοληθεί ενεργά με την εθελοντική εργασία και συγκεκριμένα έχει εργαστεί ως ψυχολόγος στην Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών, καθώς και στο Ψ.Ν.Α. Δρομοκαϊτειο.
Δασκαλάκη Βασιλική
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση στο τμήμα Κοινοβουλευτικών Ερευνών και Μελετών της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής των Ελλήνων. Συμμετείχε σε συνέδρια και ημερίδες. Έχει συμμετέχει στο IMUN(International Model United Nations) στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ως εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Αθηνών στην επιτροπή της UNESCO. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Γαλλικά και έχει άριστες γνώσεις Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται ο αθλητισμός, η μουσική και ο χορός.
Δημητρακάκη Σοφία- Σταματούλα
Γεννήθηκε το 1989. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Γαλλικά. Έχει λάβει μέρος σε ημερίδες σχετικές με το αντικείμενο των σπουδών της.
Δούνη Γαρυφαλλιά
Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και έχει γνώσεις ισπανικών. Έχει εργαστεί ως εποχιακός υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Έχει πιστοποίηση εξειδίκευσης με τίτλο '' Human Resources Development '' από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Καλογερά Αικατερίνη
Γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου σπούδασε στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων -με κατεύθυνση στα Πληροφοριακά Συστήματα και παρακολούθησε το Πρόγραμμα Σπουδών για τις Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.
Κατριβέση Κωνσταντίνα- Ιωάννα
Γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην κατεύθυνση της Οικονομικής Θεωρίας και Πολιτικής. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών έχει εκπονήσει αρκετές εργασίες και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια. Γνωρίζει άριστα την αγγλική γλώσσα και είναι κάτοχος του διπλώματος ΕCDL. Η κολύμβηση, η ποδηλασία και η μουσική αποτελούν ορισμένα από τα ενδιαφέροντά της.
Λαζάρου Μάριος
Απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Γαλλικά και Ιταλικά. Έχει εργαστεί ως υπεύθυνος Ανθρώπινου Δυναμικού, Διανομής & Πωλήσεων. Το κλασσικό τραγούδι και το θέατρο αποτελούν ορισμένα από τα ενδιαφέροντά του.
Λιαπάτης Χρήστος
Γεννήθηκε το 1987 στα Ιωάννινα. Είναι απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Τεχνολογικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει άριστη γνώση Αγγλικών και Η/Υ ενώ επίσης έχει παρακολουθήσει εξάμηνη εξειδίκευση (Human Resource Management and Organizational Analysis) από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Έχει πραγματοποιήσει την πρακτική του άσκηση στην Εθνική Τράπεζα ενώ το τελευταίο διάστημα εργάζεται ως ασφαλιστικός σύμβουλος. Επίσης έχει διατελέσει μέλος της οργανωτικής ομάδας του TEDxIoannina ενώ έχει ενεργή συμμετοχή και σε άλλες εθελοντικές δράσεις και σεμινάρια. Στα προσωπικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα ταξίδια και η ποδηλασία.
Μεταξά Θεανώ- Ευαγγελία
Γεννήθηκε το 1988 στo Ηράκλειο της Κρήτης. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα με τις σπουδές της στο ΑΠΘ, παρακολουθούσε τα μαθήματα του Αμερικανικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης (ACT) του οποίου είναι τελειόφοιτη του τμήματος διοίκησης επιχειρήσεων. Έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια, οπως στο ICBE 2010 (International Conference of Business and Economics) οπου συμετείχε στην ομάδα της διοργάνωσης. Έκανε την πρακτική της στην ΑΡΣΙΣ, πανω στην υποστήριξη ευπαθών ομάδων, και έχει δουλέψει στο τμήμα προσωπικού του Sani Resort. Ασχολείται με τη ζωγραφική και τη μουσική.
Μπακούνη Ιωάννα- Ευγενία
Γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Γνωρίζει τρείς ξένες γλώσσες. Παράλληλα, παρακολούθησε πολλά σεμινάρια στο επιστημονικό της αντικείμενο, ενώ συμμετείχε και σε προσομοιώσεις διεθνών οργανισμών, λαμβάνοντας τιμητικές διακρίσεις. Τέλος, κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών εκπόνησε ποικίλες εργασίες, σε τομείς όπως η πολιτική αερομεταφορών της ΕΕ, ηθική διακυβέρνηση και διαφθορά.
Μπίσια Γεωργία
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών εκπόνησε πολλές εργασίες και συμμετείχε σε διάφορα σεμινάρια. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Ισπανικά και έχει γνώσεις Η/Υ (ECDL Core). Η πρακτική της άσκηση πραγματοποιήθηκε στο Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, στον τομέα εργασιακών σχέσεων. Παράλληλα εργάζεται στην εταιρεία έρευνας αγοράς TNS ICAP Group ως ερευνήτρια. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται η μουσική, ο κινηματογράφος και τα ταξίδια.
Ναξάκη Αριστέα
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Γνωρίζει Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) και Γερμανικά (επίπεδο Zertifikat). Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Κλινικής και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και Ειδικής Αγωγής. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έχει παρουσιάσει επιστημονική μελέτη στο Πανελλήνιο Συνέδριο Έρευνας Φοιτητών Ψυχολογίας και έχει εκτεταμένο εθελοντικό έργο. 'Εχει εργαστεί στον όμιλο Inditex και στον ΟΤΕ Α.Ε.
Νίκα Αλεξία
Γεννήθηκε το 1984 στην Κέρκυρα. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί σε διάφορες εταιρείες στον τομέα του τουρισμού όπως γραφείο γενικού τουρισμού, Διεθνές αεροδρόμιο καθώς και ως διοικητικό προσωπικό σε πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Εκτός από τα ελληνικά, μητρική της γλώσσα είναι και τα αγγλικά και είναι κάτοχος Proficiency του Cambridge.
Ξένος Γεώργιος
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Είναι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Παράρτημα Καστοριάς. Έχει τιμηθεί από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών για άριστη επίδοση ως φοιτητής του τμήματος για τρία ακαδημαϊκά έτη. Διαθέτει επαγγελματική εμπειρία στους τομείς των δημοσίων σχέσεων, της οργάνωσης εκδηλώσεων και της δημοσιογραφίας. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών και Η/Υ.
Παπαχαραλάμπους Κωνσταντίνα-Αγγελική
Γεννήθηκε στη Λαμία το 1990. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου σπούδασε στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική. Στα πλαίσια των προπτυχιακών της σπουδών έχει εκπονήσει πολλές εργασίες. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και έχει καλές γνώσεις Η/Υ.
Ρουσσοπούλου Πολυξένη
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διαχείριση Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με κατεύθυνση τη Διαχείριση Πολιτισμικών Πόρων. Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά και έχει άριστες γνώσεις Η/Υ. Το 2011 ανέλαβε για 3 μήνες την διοίκηση του θερινού κινηματογράφου Ηλιούπολης Μελίνα Μερκούρη. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πολιτισμικού ενδιαφέροντος ενώ έχει εργαστεί εθελοντικά και στο πολιτιστικό κέντρο του δήμου Ηλιούπολης.
Σιμιτζή Ιφιγένεια
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Σε προπτυχιακό επίπεδο, έχει συμμετάσχει σε συνέδρια Κοινωνικής και Κλινικής Ψυχολογίας και έχει εκπονήσει αρκετές εργασίες. Η Διπλωματική της, εντάσσεται στον τομέα της Οργανωσιακής Ψυχολογίας και ολοκληρώθηκε μέσω έρευνας στο Ανθρώπινο Δυναμικό οργανισμού κοινής ωφελείας. Έχει γνώσεις στατιστικής ανάλυσης. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, Γαλλικά και βασικά Ισπανικά.
Σκουλικάρης Γεώργιος
Γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση στο Εφετείο Αθηνών και έχει εργαστεί στον ΟΤΕ και στην Ελαστικά Michelin ΑΒΕΕ. Γνωρίζει Αγγλικά – επίπεδο Proficiency – και είναι κάτοχος του διπλώματος ECDL Core. Στον ελεύθερό του χρόνο παίζει μπριτζ, πηγαίνει θέατρο και ταξίδια.
Σταματελάτου Κωνσταντίνα-Σοφία
Γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 2011 από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά με άριστες επιδόσεις. Έχει πραγματοποιήσει πλήθος εργασιών, ανάμεσα στις οποίες είναι και η ερευνητική εργασία «Η επίδραση του momentum στην ελληνική χρηματιστηριακή αγορά». Είχε δραστηριοποιηθεί ως αρχισυντάκτρια στις μαθητικές εφημερίδες του σχολείου και ως αναπληρώτρια στη Βουλή των εφήβων. Επίσης, έχει εργαστεί στο τμήμα υποδοχής του Crowne Plaza Athens City Centre στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης και έχει άριστες γνώσεις Αγγλικών και υπολογιστών.
Σωτηροπούλου Μαρία
Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1988. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αιγαίου όπου σπούδασε στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών με κατεύθυνση στις Διεθνείς Σχέσεις και τους Οργανισμούς. Έχει εργαστεί στους τομείς των πωλήσεων σε εταιρείες, και των ευρωπαϊκών προγραμμάτων νεολαίας σε ΜΚΟ. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και εθνικό επίπεδο όπου και έχει αναλάβει διοικητικές θέσεις. Μιλάει αγγλικά, ιταλικά ενώ έχει βασικές γνώσεις στα αραβικά και είναι κάτοχος ECDL Core. Στα προσωπικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα ταξίδια και το θέατρο.
Σωτηρούδη Βασιλική
Γεννήθηκε το 1989 στο Wuppertal της Γερμανίας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς με κατεύθυνση στο Marketing. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών εκπόνησε αρκετές εργασίες. Μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών υποχρεώσεων της, εργάζεται ως HR Trainee στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Antenna.
Τσιτσοπούλου Αικατερίνη
Γεννήθηκε το 1989. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει συνέδρια σχετικά με τη ΔΑΔ και το Marketing. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται ο χορός, το θέατρο και ο κινηματογράφος.
Φωτοπούλου Ειρήνη
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου σπούδασε στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει συμμετάσχει σε φοιτητικά συνέδρια σχετικά με το αντικείμενο σπουδών της. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών, πολύ καλή Γερμνικών και χειρίζεται με ευχέρεια Η/Υ (ECDL Core). Στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης εργάστηκε στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος. Στα ενδιαφέροντα της περιλαμβάνονται τα ταξίδια, ο χορός και η γυμναστική.
Χατζηεμμανουήλ Δημήτριος
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στα Οικονομικά των Επιχειρήσεων και τα Χρηματοοικονομικά και απόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών (MSc.) Διοίκησης Υπηρεσιών του ΟΠΑ, με ειδίκευση στη Διοικητική Συμβουλευτική. Γνωρίζει άριστα αγγλικά, καλά γαλλικά και χειρίζεται πολύ καλά Η/Υ. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων, όπως τα σεμινάρια της έδρας Jean Monnet στο ΟΠΑ, καθώς και σεμινάρια management στο SDA Bocconi στο Μιλάνο και στο πανεπιστήμιο του Λουγκάνο στην Ελβετία. Παράλληλα με τις σπουδές του, εργάστηκε στη διεύθυνση Ηλεκτρονικής Τραπεζικής της τράπεζας Probank. Στα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται ο κινηματογράφος, η ολιστική γυμναστική (yoga, pilates) και η κολύμβηση.
Χιονάτου Ευαγγελία
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Είναι απόφοιτος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Σπουδές» (2009-2011) και πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης (2004-2008), αμφότερα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέρος των προπτυχιακών της σπουδών πραγματοποίησε στο Justus-Liebig-Universität Gießen της Γερμανίας στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού Προγράμματος Erasmus. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Γερμανικά. Υπήρξε ενεργό μέλος του Εργαστηρίου Μελέτης της Μετανάστευσης και Διασποράς (Ε.Μ.ΜΕ.ΔΙΑ.) και συμμετείχε σε έρευνα χρηματοδοτούμενη από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και στην σύνταξη άρθρων της περιοδικής έκδοσης «Μετανάστευσης Επίκαιρα». Επίσης, έχει εργασθεί για χρόνια ως υπάλληλος Συμβολαιογραφείου.