Φοιτητές Τμήματος Πλήρους Φοίτησης 2009-2010

Αμπανούδη Κλειώ
Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και ημερίδες και μιλάει άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Γαλλικά. Σήμερα εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία.
Αναστασίου Θεοδώρα
Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει εργαστεί στην Τράπεζα Ελλάδος, στο τμήμα Επιμόρφωσης Προσωπικού για ένα έτος και στον ΟΤΕ, στο τμήμα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών για οκτώ μήνες. Έχει άριστη γνώση στη χρήση Η/Υ (ECDL), μιλάει άριστα αγγλικά (Proficiency) και καλά γαλλικά (πτυχίο B2). Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων, συνεδρίων και ημερίδων με θέματα που άπτονται του επιστημονικού ενδιαφέροντος της ψυχολογίας και κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της έχει εργαστεί εθελοντικά σε διάφορες δομές που αφορούν την ψυχική υγεία.
Αναστόπουλος Χρήστος
Γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει κάνει την πρακτική του άσκηση στην βιομηχανία τσιμέντων ΤΙΤΑΝ ΑΕ. Διακρίθηκε στον διαγωνισμό του Υπουργείου Παιδείας στα πλαίσια του έργου ΕΠΕΑΕΚ πάνω στην επιχειρηματικότητα και έχει άριστη γνώση στη χρήση Η/Υ. Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και ημερίδες ενώ μιλά άριστα Αγγλικά ( Proficiency ).
Βάθη Αικατερίνη
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και η πρακτική της άσκηση πραγματοποιήθηκε στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία. Η επαγγελματική της εμπειρία εμπλουτίστηκε με δύο χρόνια συνεργασίας με εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων. Ξεχωριστό κομμάτι της ζωής της αποτελεί ο εθελοντισμός.
Γεωργίου Παναγιώτα
Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί για 7 μήνες στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Μιλάει άριστα Αγγλικά (Proficiency) και έχει πολύ καλή γνώση Η/Υ. Σπουδάζει πιάνο τα τελευταία 15 χρόνια (τελειόφοιτος ωδείου Φ.Νάκας).
Γιαννάκης Παναγιώτης
Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει άριστες γνώσεις χρήσης Η/Υ. Έχει εργαστεί στην εταιρεία Eurochange Hellas στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και συμμετείχε ως εκπαιδευτής στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης γονεις.gr. Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά. Ασχολείται με το θέατρο και τη μουσική.
Δουκακάρου Ρωμαλέα
Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλά άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Γαλλικά και έχει άριστη γνώση στη χρήση Η/Υ. Επίσης έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και ημερίδες που αφορούν τις σπουδές της και εκτός των άλλων ασχολείται με το σχέδιο.
Κακούρου Ναταλία
Γεννήθηκε στη Λυών της Γαλλίας το 1984. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας- Παιδαγωγικής- Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Αθηνών. Έχει κάνει πρακτική άσκηση στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και την επιλογή προσωπικού βάσει συγκεκριμένων ψυχομετρικών εργαλείων και είναι πιστοποιημένη σύμβουλος στα συγκεκριμένα ψυχομετρικά εργαλεία. Μιλάει πολύ καλά Αγγλικά και Γαλλικά και καλά Ισπανικά.
Καλούση Αγγελική
Γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος "Πρόγραμμα Ψυχολογίας" του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει κάνει την πρακτική της στο "Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Αττικής" και στο ειδικό σχολείο "Ερμής" και έχει πολύ καλή γνώση στη χρήση Η/Υ. Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και ημερίδες και εκτός των άλλων ασχολείται με τη μεσιτεία αστικών συμβάσεων. Μιλά άριστα Αγγλικά (Proficiency) και καλά Ισπανικά και Γερμανικά.
Κατσούδα Κωνσταντίνα
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει κάνει την πρακτική της άσκηση ως System Administrator στα Εκπαιδευτικά Εργαστήρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Πληροφορικής. Έχει δουλέψει ως διοικητικό προσωπικό στη ΔΕΗ Α.Ε.. Μιλά άριστα Αγγλικά και λίγο Ισπανικά.
Κοκόσης Νικόλαος
Γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει κάνει την πρακτική του άσκηση στην Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ στο τμήμα Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και διαγωνισμούς. Μιλά άριστα αγγλικά (Proficiency) και έχει άριστη γνώση στη χρήση Η/Υ (ECDL Expert, γνώσεις Microsoft SQL Server, Java, ARIS, SIMUL8, Microsoft Project, MBS Navision, HTML κ.α.). Στα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται η κιθάρα και η μουσική.
Κονδύλη Ελένη
Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλά άριστα Αγγλικά, πολύ καλά Γαλλικά και καλά Ισπανικά.
Κρουστάλλης Παναγιώτης
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά και έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Έχει εργαστεί ως ερευνητής στην εταιρεία KAPA RESEARCH, ως βοηθός λογιστή στην εταιρεία TAXACOO και είναι μέλος Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νεολαίας και Απασχόλησης του Δήμου Μελισσίων, όπου εκτελεί τα καθήκοντα γραμματέα. Στα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνεται ο αθλητισμός και το θέατρο, συμμετέχοντας σε ερασιτεχνική θεατρική ομάδα.
Λατσούδης Χαράλαμπος
Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με κατεύθυνση στην Ψυχολογία, του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις. Μιλά άριστα Αγγλικά (Proficiency) και καλά Γαλλικά και έχει πολύ καλή γνώση στη χρήση Η/Υ.
Λαχανά Ιωάννα
Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των προτπυχιακών σπουδών της εκπόνησε σειρά εργασιών σε σύγχρονα οικονομικά θέματα, καθώς επίσης εργάστηκε στο Εργαστήριο Εγγειοβελτιωτικών Έργων και Διαχείρισης Υδατικών Πόρων του Ε.Μ.Π.. Έχει άριστη γνώση χρήσης Η/Υ και μιλά άριστα Αγγλικά, πολύ καλά Ισπανικά και Γερμανικά.
Λέτσου Κωνσταντίνα
Γεννήθηκε το 1984 στην Τρίπολη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει κάνει πρακτική άσκηση στην Ελληνική Εθνική Επιτροπή UNESCO και έχει εργαστεί στο Κέντρο Πολιτικής Έρευνας και Επικοινωνίας, παράρτημα Θεσσαλονίκης. Μιλά άριστα Αγγλικά (Proficiency) και πολύ καλά Γερμανικά. Έχει άριστη γνώση Η/Υ και έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια και ημερίδες.
Λυμπεροπούλου Γεωργία
Γεννήθηκε το 1977 στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών και Ισπανικών. Έχει εργαστεί ως ερευνήτρια, administration assistant και marketing administrator.
Μπαλάνη Θεοδώρα
Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει άριστη γνώση αγγλικών και πολύ καλή γνώση Γαλλικών.
Μπίζιου Δήμητρα
Γεννήθηκε το 1987 στα Τρίκαλα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση στη Λογιστική και Χρηματοοικονομικά. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, πολύ καλά Γαλλικά και έχει πολύ καλή γνώση χρήσης Η/Υ. Έχει κάνει την πρακτική της άσκηση σε λογιστικό γραφείο και έχει εργαστεί στην επιχείρηση της οικογένειάς της. Εχει συμμετάσχει σε αρκετά συνέδρια και ημερίδες. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται ο κινηματογράφος και η μουσική.
Νίκα Δήμητρα
Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει καλά Αγγλικά και Γερμανικά.
Παναγιωτοπούλου Ιουλία
Γεννήθηκε το 1987 στην Καρδίτσα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλά άριστα Αγγλικά (Proficiency) και έχει έριστη γνώση στη χρήση Η/Υ.
Παπαδήμας Στέφανος
Γεννήθηκε το 1985 στην Πάτρα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει πολύ καλή γνώση στη χρήση Η/Υ και μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Πέρα από την επαγγελματική του εμπειρία σε διάφορες εταιρείες έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και ημερίδες και εκτός των άλλων ασχολείται με τον αθλητισμό.
Παρδάλη Θεοδώρα
Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλά άριστα Αγγλικά (Proficiency) και πολύ καλά Γαλλικά (Dalf C1). Έχει ασχοληθεί με τον τομέα της εκπαίδευσης, διδάσκοντας σε Δ.Ι.Ε.Κ. και εκτός των άλλων ασχολείται με τον εθελοντισμό.
Ραυτοπούλου Δήμητρα
Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα εξειδίκευσης στον τομέα του Μάρκετινγκ και Τεχνικές Πωλήσεων του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας (Proficiency), γνωρίζει πολύ καλά γαλλικά και χειρίζεται με ευχέρεια τους Η/Υ. Έχει εργαστεί στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας καθώς και στην Kraft Foods Hellas S.A.. Προσφέρει εθελοντική εργασία στο κέντρο Ψυχικής Υγείας Αγίων Αναργύρων.
Ραψομανίκης Πολύβιος
Γεννήθηκε το 1984 στα Ιωάννινα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει κάνει την πρακτική του άσκηση στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Πρέβεζας και έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και ημερίδες. Μιλά άριστα Αγγλικά και καλά Γερμανικά.
Ρούμπη Δωροθέα (Ντόρα)
Γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πτυχίο γνώσης χρήσης Η/Υ. Αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος και μιλά άριστα Αγγλικά και Γερμανικά. Έχει εργαστεί υπό μορφή πρακτικής άσκησης ως βοηθός customer service σε εταιρεία logistics. Ασχολείται με τη ζωγραφική και της αρέσουν τα ταξίδια.
Σεβεντικίδου Ιωάννα
Γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικής επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται στην εταιρεία δημοσκοπήσεων MRB HELLAS από το 2005. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency), άριστα Ρώσικα (πτυχίο δευτέρου επιπέδου) και πολύ καλά Ισπανικά (intermedio). Χειρίζεται άριστα H/Υ.
Σπυρίδης Ηλίας
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλά άριστα τα Αγγλικά , πολύ καλά τα Ισπανικά και μέτρια Ιταλικά. Κατά τη διάρκεια των προτπυχιακών του σπουδών εργάστηκε για 16 μήνες στο Γιβραλτάρ ως Customer Service Agent στη Bwin. Έχει συμμετάσχει σε ποικίλα συνέδρα και ημερίδες πάνω στο αντικείμενο των σπουδών του. Ως μέλος της AIESEC ανέλαβε τη διοργάνωση του συνεδρίου HEADCO. Κύρια ενδιαφέροντά του ο αθλητισμός και τα ταξίδια.
Τσιόπα Μαρία
Γεννήθηκε το 1987 στην Κατερίνη, κατάγεται και μεγάλωσε στη Λάρισα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και έκανε πρακτική άσκηση στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού μεγάλου ομίλου εταιρειών. Έζησε στη Ρώμη ως φοιτήτρια Erasmus και μιλά άριστα Ιταλικά, Αγγλικά. Ασχολείται χρόνια με το χορό όπου έχει διακριθεί.
Φιλίππου Ελένη - Γεωργία
Γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Μιλάει άριστα Αγγλικά (Proficiency Cambridge and Michigan), Γαλλικά (Dalf) και καλά Ιταλικά. Έχει άριστη γνώση στη χρήση Η/Υ και έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και σε διαγωνισμό παιγνίων. Ασχολείται με ταξίδια και οικολογικές δραστηριότητες.
Χριστοπούλου Ειρήνη
Γεννήθηκε το 1984 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ως υπότροφος του ΙΚΥ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της δίδαξε εργαστηριακά μαθήματα Μηχανογραφημένης Λογιστικής στους προπτυχιακούς φοιτητές του τμήματός της. Από το 2006 εργάζεται ως Υπεύθυνη του τμήματος Οικονομικών Θεμάτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας. Έχει άριστη γνώση Η/Υ και Αγγλικών.