Φοιτητές Τμήματος Πλήρους Φοίτησης 2005-2006

ΑΛΕΤΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
Γεννήθηκε το 1982 στη Βάρδα του Ν. Ηλείας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών "MSc in Management" από το Cass Business School του City University of London καθώς και πτυχίου "Διοίκησης Επιχειρήσεων" με κατεύθυνση Οργάνωση Διοίκηση Επιχειρήσεων & Νέες Τεχνολογίες από τη Σχολή Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του παρακολούθησε ημερίδες και σεμινάρια σε θέματα διοίκησης στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Επίσης ασχολήθηκε με εργασίες σχετικές με Operation and Information Management, Human Resources Management, Strategy plan and Risk analysis etc. Για την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών έχει εκπονήσει πτυχιακή εργασία με τίτλο: An investigation of HRM Policies and Practices in Action - Comparison between UK and Greece- Case study: "L'Oreal Hellas HRM Department" και γενικότερο θέμα την επίδραση της εθνικής κουλτούρας στην πρακτικές του Ανθρώπινου Δυναμικού των Πολυεθνικών επιχειρήσεων. Στις οργανωτικές και διοικητικές του δραστηριότητες συμπεριλαμβάνεται η τριετής συμμετοχή στα όργανα συνδιοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, καθώς και η συμμετοχή και οργάνωση του προγράμματος Φοιτητικής - Μορφωτικής ανταλλαγής μεταξύ του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του University of Economic Sciences and Public Administration of Budapest. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και χειρισμό υπολογιστικών προγραμμάτων.
ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ ΕΥΡΥΔΙΚΗ
Γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα και είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα και έχει ικανότητες χειρισμού Η/Υ. Ενδιαφέροντά της τα ταξίδια, το θέατρο και ο κινηματογράφος.
ΓΚΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Στρατηγική και Ανθρώπινοι Πόροι. Έχει βραβευθεί από το ανωτέρω τμήμα για την κατάταξή του ως 2ος φοιτητής κατά το 1ο και 3ο έτος προπτυχιακών σπουδών του. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης του τμήματος έχει εργαστεί στην εταιρία Civitas Communications SA, όπου εκπόνησε το ετήσιο Marketing Plan της εταιρίας. Έχει εργαστεί επίσης ως βοηθός ερευνητής σε project του Υπουργείου Ανάπτυξης και του Οικονομικού Πανεπιστημίου με θέμα «Δείκτες Διεθνούς Ανταγωνιστικότητας». Είναι μέλος του Ινστιτούτου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και καλά γερμανικά και έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγονται η μουσική, η κολύμβηση και η ανάγνωση ημερήσιου και επιστημονικού τύπου.
ΚΑΛΛΙΝΤΖΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην Επικοινωνία. Κατά τη διάρκεια της φοίτησης του έλαβε υποτροφία από το Ι.Κ.Υ και εργάστηκε στην Εμπορική Τράπεζα, στα ΕΛ.ΤΑ και στον ΟΤΕ. Το τελευταίο έτος των σπουδών του ολοκλήρωσε πρακτική άσκηση στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρίας Sara Lee Coffee and Tea Hellas S.A. όπου ασχολήθηκε με θέματα εισαγωγής νεοπροσληφθέντων (induction), εκπαίδευσης και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Το 2004 έλαβε το 2ο βραβείο στον Πανελλήνιο Φοιτητικό Διαγωνισμό της Οικονομικής Επιθεώρησης, ενώ, το ίδιο έτος, η τριμελής ομάδα στην οποία συμμετείχε απέσπασε το 3ο βραβείο στο Διαγωνισμό Marketing της Philip Morris. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και πολύ καλά γαλλικά. Παράλληλα με τις ακαδημαϊκές του δραστηριότητες είναι σπουδαστής κλασσικής κιθάρας στο Ελληνικό Ωδείο.
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Λογιστική και Χρηματοοικονομική. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και πολύ καλά Γαλλικά. Έχει εκπονήσει εργασίες σχετικά με τα Marketing Plan ορισμένων προϊόντων μεγάλων εταιρειών. Έχει παρακολουθήσει ημερίδες με θέματα την ανταγωνιστικότητα και την επιχειρηματικότητα. Κύριο χόμπι του είναι ο κινηματογράφος ενώ παράλληλα ασχολείται με το ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο.
ΚΟΦΙΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και πολύ καλά Ιταλικά. Έχει παρακολουθήσει ημερίδες με θέματα: την επιχειρηματικότητα, Ε-BUSINESS και την τεχνολογία ως καταλυτικό παράγοντα στην στρατηγική των επιχειρήσεων.Έχει εκπονήσει εργασίες με θέματα που αφορούν την αγορά εργασίας, τα νομισματικά της Ε.Ε και τις άμεσες ξένες επενδύσεις. Κύριο χόμπι του ο κινηματογράφος.
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργάστηκε επί τρίμηνο στη Intersys Α.Ε. στο τμήμα Μάρκετινγκ Καταναλωτικών Προϊόντων στα πλαίσια πρακτικής άσκησης. Στο διάστημα αυτό εκπόνησε έρευνα Μάρκετινγκ για λογαριασμό της εταιρίας αυτής. Επίσης έχει εκπονήσει ποικίλες εργασίες σχετικές με το αντικείμενο της Διοίκησης Επιχειρήσεων και παρακολούθησε επιχειρηματικές ημερίδες. Γνωρίζει άριστα αγγλικά, καλά ισπανικά και γαλλικά και έχει χειρίζεται άριστα τους Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγονται η μουσική, ο κινηματογράφος , η ιστορία, η γλωσσολογία και ο κλασσικός αθλητισμός.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΒΑΙΑ
Γεννήθηκε το 1983 στα Τρίκαλα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί ως βοηθός λογιστή σε λογιστικό γραφείο και ως βοηθός σε λογιστικά θέματα σε εργοστάσιο εξαγωγών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει γνώσεις Η/Υ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε θέματα management και έχει εκπονήσει εργασίες σε θέματα συγχωνεύσεων, εξαγωγών και marketing. Τα ενδιαφέροντά της είναι ταξίδια, αθλητισμός, διάβασμα.
ΠΑΝΤΑΖΉΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Msc in International Banking & Financial Studies/ University of Southampton της Αγγλίας. Έχει πολύ καλές γνώσεις αγγλικών και Η/Υ. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια με θέμα τα χρηματοικονομικά. Τα ενδιαφέροντά του είναι μπάσκετ, ποδόσφαιρο, τέννις και Internet.
ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
Γεννήθηκε στις Ερυθρές το 1983. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνία, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά την διάρκεια της φοίτησής της πραγματοποίησε δίμηνη πρακτική Άσκηση στην εταιρεία ICAP Α.Ε., συμμετείχε εθελοντικά στην λειτουργία του Ινστιτούτου Δ. Ροντήρη, ενώ από τον Ιούλιο του 2005 εργάζεται στον Ο.Τ.Ε. Κατά την διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε σε σεμινάρια και έχει εκπονήσει μεγάλο αριθμό εργασιών. Γνωρίζει άριστα την Αγγλική γλώσσα, καλά την Γαλλική και τον χειρισμό Η/Υ. Ενδιαφέροντά της το θέατρο, ο χορός και τα ταξίδια.
ΣΚΛΑΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε δημόσια ΙΕΚ, σε μαθήματα πληροφορικής και οικονομικών. Έχει συμμετάσχει ως βοηθός-επιμορφωτής σε σεμινάρια κατάρτισης των εκπαιδευτικών στη χρήση Η/Υ. Γνωρίζει άριστα πληροφορική και μιλάει Αγγλικά. Ήταν μέλος της διεθνούς φοιτητικής οργάνωσης AIESEC ενώ είναι ιδρυτικό μέλος του «Ρητορικού Ομίλου Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών». Έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή πρωταθλήματα Επιχειρηματολογίας, είτε ως συμμετέχων είτε ως κριτής. Στα ενδιαφέροντά του, εκτός από το DEBATE, περιλαμβάνεται το ψάρεμα, τα ταξίδια, η μουσική, τα βιβλία και οι συλλογές χαρτονομισμάτων, κερμάτων, τηλεκαρτών και γραμματοσήμων.
ΣΚΡΕΤΑ ΜΑΡΙΑ
Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και φοίτησε στο τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Ο.Π.Α., όπου εκπόνησε μεγάλο αριθμό εργασιών που αφορούσαν μελέτες για ελληνικές και ξένες εταιρείες, καθώς και θεωρητικά πονήματα σε θέματα Διοίκησης, Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας. Υπήρξε υπότροφος του ιδρύματος Λάτση κατά τα 4 χρόνια των σπουδών της. Εργάστηκε στην εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS για 9 μήνες παρέχοντας υποστηρικτικές εργασίες στο τμήμα Μάρκετινγκ. Υπήρξε εθελοντής στο Ολυμπιακό Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια, διεθνή συνέδρια και ημερίδες ποικίλης θεματολογίας κ? έχει συμμετάσχει σε φοιτητικούς διαγωνισμούς. Από το 2005 είναι μέλος των Ινστιτούτων «Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού», «Μάρκετινγκ» και «Προώθησης της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας» της ΕΕΔΕ. Κατέχει άριστη γνώση Αγγλικών και Γαλλικών και μεγάλη εξοικείωση με τον Η/Υ.
ΤΣΑΟΥΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1983. Αποφοίτησε από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ακολουθώντας κατεύθυνση Διοίκησης Επιχειρήσεων στο τρίτο και τέταρτο έτος. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, καλά Γερμανικά και έχει αρκετά καλές γνώσεις Η/Υ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε στην ΤΙΤΑΝ Α.Ε. στο τμήμα λογιστηρίου καθώς και σε εταιρία πετρελαιοειδών στο τμήμα προσωπικού. Έχει παρακολουθήσει συνέδρια και ημερίδες σχετικά με το Management μεταξύ των οποίων και το Συμπόσιο Διοικητικής Σκέψης που διοργάνωσε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2003 στους Δελφούς και έχει εκπόνησει ποικίλες εργασίες σχετικές με το αντικείμενο των σπουδών της. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται το θέατρο και ο κινηματογράφος.
ΤΣΙΓΚΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΝΑ
Γεννήθηκε στις Σέρρες το 1982. Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Χρηματοοικονομική κατεύθυνση). Κατά τη διάρκεια των σπουδών της ολοκλήρωσε τρίμηνη Πρακτική Άσκηση στον τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού της τράπεζας EFG EUROBANK ERGASIAS A.E.. Εκπόνησε ποικίλες εργασίες σχετικές με το αντικείμενο των σπουδών της. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, καλά Γαλλικά και έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται ο κινηματογράφος, η λογοτεχνία και οι παραδοσιακοί χοροί.
ΤΣΟΥΦΗ ΕΙΡΗΝΗ
Γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Πειραιά. Έχει μερικώς απασχοληθεί στα πλαίσια πρακτικής άσκησης στην εταιρεία Lamans S.A. (μέλος ΣΕΣΜΑ). Επιπροσθέτως, έχει εκπονήσει μελέτη για την πρότυπη οργάνωση και διαχείριση των υπεραστικών μαζικών μεταφορών στην Ελλάδα, στα πλαίσια της οποίας μετείχε στη δημιουργία νέου κανονισμού προσωπικού. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει γνώσεις Η/Υ. Τέλος στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται διάβασμα, κινηματογράφος, μουσική, ταξίδια και aerobics.
ΦΑΡΑΣΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνεργάζεται τέσσερα χρόνια με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδος συμβάλλοντας στη διεκπεραίωση διαφόρων ερευνών. Επίσης, πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στην εταιρία ICAP και εργάζεται στο τμήμα Πληροφοριών Καταλόγου του ΟΤΕ. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Γαλλικά. Είναι κάτοχος του πτυχίου Η/Υ ECDL.Έχει εκπονήσει εργασίες σχετικές με τις προπτυχιακές μου σπουδές.
ΨΩΜΑ ΕΙΡΗΝΗ
Γεννήθηκε στον Πειραιά στις 19/11/1981. Είναι απόφοιτη του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης εργάστηκε στην Γερμανική Τράπεζα Bayerische Hypovereinsbank στο τμήμα Trade Access (Dealing Room) και Financial Control. Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά, γερμανικά και έχει γνώσεις χειρισμού Η/Υ. Τα ενδιαφέροντα της είναι τα ταξίδια και η μουσική.