Φοιτητές Τμήματος Πλήρους Φοίτησης 2003-2004

ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1979. Αποφοίτησε από το τμήμα Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της ολοκλήρωσε δίμηνη πρακτική άσκηση στην Εμπορική Τράπεζα και εξάμηνη στο Τμήμα Μάρκετινγκ του ΕΛΤΑ όπου και εργάστηκε ως brand manager assistant. Παράλληλα συμμετέχει στο Πρόγραμμα "ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ" ως Σύμβουλος Καθοδήγησης και Υποστήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και Η/Υ.
ΓΚΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και καλά Ιταλικά και έχει γνώσεις Η/Υ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του έχει παρακολουθήσει συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια με θέματα τις Πωλήσεις, το Μάρκετινγκ και τις Δημόσιες Σχέσεις καθώς και έχει εκπονήσει ποικίλες εργασίες σχετικές με το αντικείμενο σπουδών του. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως πωλητής στην εταιρεία ¨ΠΟΥΛΙΟΣ.Ι Ο.Ε¨, με αντικείμενο την εμπορία νωπού κρέατος. Έχει εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία στις τάξεις της Πολεμικής Αεροπορίας. Στα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται ο αθλητισμός, τα ταξίδια, ο κινηματογράφος και η μουσική.
ΚΑΠΕΛΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1955. Είναι πτυχιούχος Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ), Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων. Επίσης είναι πτυχιούχος Ανωτέρας Σχολής Στελεχών Επιχειρήσεων ΚΑΤΕΕ Αθηνών ,Τμήμα Στελεχών Τουριστικών Επιχειρήσεων καθώς και πτυχιούχος Παιδαγωγικής Τεχνικής Σχολής (ΠΑ.ΤΕ.Σ)/ ΣΕΛΕΤΕ. Από το 1974-1987 εργάστηκε σε Οικονομικές θέσεις, σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Από το 1987 είναι Καθηγητής Δ.Ε. και σε ΙΕΚ και ΚΕΚ, με διαρκή εκπαίδευση σε θέματα Οικονομίας, Διοίκησης, Πληροφορικής, Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού, Εκπαίδευσης Κωφών. Σήμερα Διευθυντής ΤΕΕ. Συμμετείχε στη συγγραφή των σχολικών βιβλίων "Γενικές Αρχές Λογιστικής", "Εργασιακό Περιβάλλον" και "Λειτουργίες Τουριστικών Γραφείων" για τα ΤΕΕ. Γνωρίζει Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Νοηματική. Τον ενδιαφέρει το διάβασμα, ο κινηματογράφος, οι περιηγήσεις.
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ
Γεννήθηκε το 1979 στη Λάρισα, όπου και μεγάλωσε. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Χρηματοοικονομικά και Επιχειρηματικά Οικονομικά. Γνωρίζει άριστα αγγλικά, πολύ καλά ισπανικά και καλά γαλλικά. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της αποτέλεσε μέλος της ομάδας εργασίας του καθηγητή κ. Ι. Λαδόπουλου. Στα ενδιαφέροντά της συμπεριλαμβάνεται ο χορός και η άθληση.
ΚΑΡΔΑΣΗ ΟΥΡΑΝΙΑ
Η Ουρανία Χ. Καρδάση είναι απόφοιτος Ψυχολογίας του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί με επιτυχία στις εταιρίες Publish Ε.Π.Ε., Dataplan Α.Ε. και στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και έχει παρακολουθήσει επιστημονικά σεμινάρια. Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά, ενώ τα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνουν ταξίδια, γυμναστική, μουσική, κινηματογράφο και φωτογραφία.
ΚΑΤΣΙΛΙΔΗ ΑΝΝΑ
Γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, καλά Γαλλικά και έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Έχει εργαστεί σε επιχείρηση πώλησης και υποστήριξης software και σε Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ως υπεύθυνη προγράμματος κατάρτισης σε Η/Υ.
ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΑΘΗΝΑ
Γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Παράλληλα με τις σπουδές της εργάζεται τα 4 τελευταία χρόνια στο τμήμα back-office της εταιρείας W.James Α.Ε.Λ.Δ.Ε. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τα παράγωγα προϊόντα, τη δημόσια διοίκηση και την ηλεκτρονική τραπεζική. Στα ενδιαφέροντα της περιλαμβάνονται ο κινηματογράφος, το διαδίκτυο και η λογοτεχνία.
ΛΕΟΝΤΑΡΗ ΕΛΕΝΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Είναι απόφοιτος της σχολής Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά, καθώς και να χειρίζεται Η/Υ. Έχει σπουδάσει ένα εξάμηνο business administration στη Σουηδία με το πρόγραμμα ERASMUS. Εργάζεται παράλληλα με τις σπουδές της από το 1999 σε εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων και εκδόσεως οικονομικών βιβλίων, καθώς και σε ναυτιλιακή επιχείρηση για έξι μήνες.
ΜΑΚΑΡΕΖΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Είναι απόφοιτη του τμήματος Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έκανε την πρακτική της άσκηση στην γερμανική τράπεζα Hypovereinsbank. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και καλά γερμανικά και έχει πολύ καλή γνώση Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται ο κινηματογράφος, η μουσική, η ζωγραφική και η λογοτεχνία.
ΜΟΡΑΛΙΔΟΥ ΝΙΚΗ
Γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χρήσης προγραμμάτων Η/Υ στο Ι.Ε.Κ ΟΜΗΡΟΣ και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά. Το 2002-03 παρακολούθησε το Μακροχρόνιο σεμινάριο ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1998 εργάζεται στην Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών του Ο.Π.Α.
ΜΠΑΘΡΕΛΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Είναι απόφοιτη του τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της παρουσίασε μια εργασία στην αριθμητική ανάλυση καθώς και τη διπλωματική της εργασία στον τομέα της Πυρηνικής Φυσικής. Το καλοκαίρι του 1999 παρακολούθησε το Θερινό Σχολείο στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ. Στην Ένωση Ελλήνων Φυσικών παρακολούθησε επιμορφωτικό σεμινάριο στις ενότητες Φυσική, Διδακτική Φυσικής-Παιδαγωγικά, mathematica, modellus και interactive physics. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και παρακολουθεί τις εξελίξεις στον επιστημονικό τομέα μέσα από το ¨Φυσικό Κόσμο¨ (περιοδικό της Ένωσης στο οποίο είναι συνδρομήτρια) και το διαδίκτυο. Άλλα ενδιαφέροντα της είναι τα extreme sports ( rafting , rappel), τα ταξίδια, ο κινηματογράφος, το θέατρο, η λογοτεχνία. Από την αποφοίτησή της μέχρι σήμερα εργάζεται ως καθηγήτρια φυσικής σε ιδιωτικά φροντιστήρια.
ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
Γεννήθηκε στη Πάτρα το 1981. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης με κατεύθυνση Επιχειρηματικών και Χρηματοοικονομικών Οικονομικών, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει άδεια διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας ενώ γνωρίζει αρκετά καλά γαλλικά και ιταλικά. Έχει παρακολουθήσει στα ΤΕΙ Πειραιά σεμινάριο πληροφορικής διάρκειας 400 ωρών, στη χρήση  word, excel, access, power point, publisher, internet, visual basic. Ο κινηματόγραφος και τα ταξίδια αποτελούν μερικά από τα βασικά ενδιαφέροντα της.
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Γεννήθηκε το 1980 στην Πτολεμαϊδα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκη. Γνωρίζει πολύ καλά την αγγλική γλώσσα καθώς επίσης και χρήση Η/Υ. Κατά την διάρκεια των σπουδών του εργάστηκε τους καλοκαιρινούς μήνες στην εταιρία "Μωυσιάδης Νικόλαος & ΣΙΑ Ο.Β.Ε.Ε" στη θέση του βοηθού λογιστή. Επίσης είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Στα ενδιαφέροντα του περιλαμβάνονται η μουσική και ο κινηματογράφος.
ΝΟΔΑΡΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
Γεννήθηκε το 1978 στην Αθηνά. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών "MSc in Sustainable Process Management" από το πανεπιστήμιο Herriot-Watt του Ενδιβούργου και πτυχίου Χημικού Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο Ουαλίας στο Σουάνσι. Έχει εργαστεί για τρεις μήνες ως Χημικός Μηχανικός Παραγωγής στην εταιρεία North British Distilleries LTD. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Οι στρατιωτικές υποχρεώσεις του έχουν ολοκληρωθεί. Στα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται ο κινηματογράφος, η καλή μουσική και τα σπορ.
ΞΥΡΑΦΑ ΕΥΗ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει εργαστεί για 6 χρόνια σε διαφημιστικές εταιρίες στον τομέα της προώθησης πωλήσεων, οργάνωσης εκδηλώσεων και δημοσίων σχέσεων. Τον τελευταίο χρόνο εργάζεται ως καθηγήτρια Αγγλικών σε Δημόσια ΙΕΚ και σε εταιρείες που αναλαμβάνουν σεμινάρια επιχειρήσεων ως εξωτερικός συνεργάτης. Μιλάει άριστα Αγγλικά και Ισπανικά και πολύ καλά Ιταλικά και Γαλλικά. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε θέματα πληροφορικής, διοίκησης εμπορικών επιχειρήσεων, οργάνωσης τουριστικών πακέτων και ανάπτυξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Τα ενδιαφέροντά της είναι η γυμναστική, ο χορός, το διάβασμα και τα ταξίδια. 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά καθώς και χρήση Η/Υ. Πραγματοποίησε την πρακτική του εξάσκηση στο Ελληνικό Ινστιτούτο Συσκευασίας του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (Ο.Π.Ε. Α.Ε.). Έχει παρακολουθήσει ημερίδες και σεμινάρια σχετικά με γεωπονικά ζητήματα και ιδιαίτερα με τον τομέα της πιστοποίησης και διασφάλισης ποιότητας στη βιομηχανία τροφίμων, μέσω της εφαρμογής συστημάτων ελέγχου ποιότητας (HACCP, ISO). Ανάμεσα στα ενδιαφέροντά του, κυρίαρχη θέση κατέχουν το διάβασμα, ο αθλητισμός και η επαφή με τη φύση.
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της , ανέλαβε εργασίες σχετικές με οικονομικά και ευρωπαϊκά θέματα. Γνωρίζει άπταιστα γαλλικά και αγγλικά και έχει παρακολουθήσει σεμινάριο επιδοτούμενο από την Ε.Ε. με θέμα "Τεχνικές management στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού". Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται η μουσική, ο κινηματογράφος και η ζωγραφική.
ΠΑΠΠΑ ΜΑΡΙΑ
Γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρακολούθησε το μακροχρόνιο πρόγραμμα σεμιναρίων για Διοίκηση Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών που οργανώνεται από το Κ.Ε.Κ. του Ο.Π.Α. Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά , ισπανικά και καλά γαλλικά. Συμμετείχε σε έρευνες αγοράς του Εργαστηρίου Μάρκετινγκ.
ΣΑΜΠΡΟΒΑΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, Γερμανικά καθώς και χειρισμό Η/Υ. Παρακολούθησε επιδοτούμενα σεμινάρια του ΟΑΕΔ για ένα χρόνο καθώς και σεμινάρια με θέματα μάρκετινγκ και διοίκηση. Στα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται η μουσική, ο κινηματογράφος και η κιθάρα.
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
Γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας & Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εκπόνησε εργασίες σχετικές με το αντικείμενό της σε συνεργασία με στελέχη γνωστών εταιριών (Chipita, Boutari, Pillsbury Hellas, Forthnet, Seat, Fiat), ενώ παρακολούθησε σεμινάρια και ημερίδες των ΕΕΔΕ-ΕΙΜ με θέματα τη διαφήμιση, τις επικοινωνίες στο μάρκετινγκ και τον προσανατολισμό στον πελάτη. Υπήρξε υπότροφος του Ιδρύματος Γ. Χαλκιοπούλου και του Οργανισμού Εργατικής Εστίας. Το 2002 συμμετείχε στη δημιουργία του 1ου Ελληνικού Λεξικού Μάρκετινγκ. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Στα ενδιαφέροντά της συμπεριλαμβάνονται η διακόσμηση, ο χειμερινός τουρισμός, ο χορός και τα σπορ.
ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ-ΕΥΤΕΡΠΗ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά την διάρκεια των σπουδών της ανέλαβε εργασίες σχετικά με οικονομικά, ιατρικά και κοινωνικά θέματα. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και χειρίζεται με ευχέρεια Η/Υ και ειδικότερα στατιστικά πακέτα. Στα ενδιαφέροντα της περιλαμβάνονται ο αθλητισμός, η λογοτεχνία, το θέατρο και ο κινηματογράφος.