Φοιτητές Τμήματος Μερικής Φοίτησης 2016-2018

ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Είναι δικηγόρος Αθηνών, με εξειδίκευση στο Τραπεζικό Δίκαιο και συνεργάζεται με  το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού ανώνυμης εταιρείας σε θέματα Εργατικού και Μεταναστευτικού δικαίου.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΣΩΣΑΝΑ
Αριστούχος απόφοιτη του Τμήματος Ανθρωπιστικών Σπουδών & Κοινωνικών Επιστημών του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου έχοντας λάβει βραβείο Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας για τη δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία πτυχίου. Κάτοχος ECPE (Proficiency in English) και ECDL Core (7 ενότητες). Είναι εν ενεργεία μόνιμη δημόσιος υπάλληλος και υπηρετεί σε θέση ευθύνης στο Τμήμα Προσωπικού της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Περιφέρειας Αττικής.
ΒΕΖΥΡΕΛΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά. Έχει εργαστεί για τρία χρόνια στο ΑΣΕΠ, στον τομέα των προσλήψεων. Από το 2013 εργάζεται στην γραμματεία του τμήματος πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
ΓΑΛΑΤΟΥΛΑ ΕΥΤΥΧΙΑ
Πτυχιούχος του Tμήματος Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής - Ψυχολογίας (Κατεύθυνση Ψυχολογίας) της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά την Αγγλική Γλώσσα (κάτοχος PROFICIENCY). Εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος από το 1991 και σήμερα ασκεί καθήκοντα Υποδιευθύντριας σε Κατάστημα της Τράπεζας
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Απόφοιτος της Ιταλικής Σχολής Αθηνών και του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ με ειδίκευση στην τομέα της Κλασσικής ως προς τα γνωστικά αντικείμενα της Αρχαίας Ελληνικής και Λατινικής Γλώσσας. Ταυτόχρονη επιτυχής ολοκλήρωση του Προγράμματος Επεξεργασίας Φυσικής Γλώσσας του ΕΜΠ και της Διδασκαλίας της Ελληνικής ως Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. Από τον Ιανουάριο του 2015 έως σήμερα, εργάζεται στην Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού της Alpha Bank και στους τομείς Εταιρικής Αναπτύξεως και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού. Έχει άριστη γνώση αγγλικής και ιταλικής γλώσσας  και πολύ καλή γνώση γαλλικής.
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ
Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών και εργάζεται από το 2013  στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «PRAKSIS», στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού αναλαμβάνοντας θέσεις όπως  HR administrator, HR Recruiter και Volunteer Manger. Από το 2003 είναι ενεργό μέλος του Οργανισμού «Οικολογικό Εργαστήρι Καισαριανής» όπου ενεπλάκει στο σχεδιασμό και υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για νέους. Παράλληλα  μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Erasmus+»  έχει αναλάβει τη διοργάνωση προγραμμάτων κινητικότητας.
ΓΩΓΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών επιστημών (ΝΟΠΕ) του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ). Είναι κάτοχος Proficiency με άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Υπηρετεί ως αξιωματικός του Οικονομικού Σώματος του Στρατού Ξηράς στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
ΔΑΡΔΑΜΑΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Πτυχιούχος Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά (κάτοχος Ρroficiency) και  λίγα ισπανικά .Έχει εργαστεί δύο χρόνια ως σύμβουλος πωλήσεων και από το 2014 εργάζεται σε μεγάλο φροντιστηριακό όμιλο ως καθηγήτρια σε τάξεις γυμνασίου και λυκείου.
ΔΕΜΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
Απόφοιτη του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου (πρώην Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας). Έχει εκπαιδευτεί στην Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Ιασώ και ,από το 2014, εργάζεται στην Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Creta Farms ως HR Administrator.
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Είναι απόφοιτη του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης, κατεύθυνσης Δημοσίων Οικονομικών, του Παντείου Πανεπιστημίου. Εδώ και δύο χρόνια εργάζεται στο τμήμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού της Intracom - Telecom.  Συγκεκριμένα, δραστηριοποιείται στο κομμάτι της προσέλκυσης και της επιλογής υποψηφίων.
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
Απόφοιτη του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά (κάτοχος Proficiency) και έχει καλή γνώση Γερμανικών. Έχει εργαστεί στην φαρμακευτική Εταιρεία Menarini Hellas Α.Ε. από τo 2008, ως Γραμματέας Γενικής Διεύθυνσης, και από το 2016 εργάζεται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού ως HR Assistant.
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Απόφοιτος του Southampton Business School Τμημα Διοικησης Επιχειρήσεων. Εργάζεται στον όμιλο επιχειρήσεων Neoplan Παπαδάκη ως Yπεύθυνος Aνθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας.
ΚΑΓΙΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Απόφοιτη του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει μεταπτυχιακό στην Οικονομική και Περιφερειακή Ανάπτυξη από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Κινέζικα. Εργάζεται στον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Τμήμα  Προγραμματισμού, Σχεδιασμού και Ωρίμανσης Έργων.
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Πτυχιούχος Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Εργάζεται στην εταιρεία DEMO S.A. Pharmaceutical Industry στην Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού ως HR Assistant.
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά (κάτοχος ECPE) και είναι πιστοποιημένος από την συμβουλευτική εταιρία Evalion, στις δεξιότητες Δομημένης Συνέντευξης. Από το 2014 μέχρι και σήμερα εργάζεται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Cosmote e-Value, ως HR Recruiter.
ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ ΒΕΡΑ
Πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων, της σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του ΤΕΙ Αθήνας. Eργάζεται στην  tripsta S.A. ως HR Development Specialist. Έχει συμμετάσχει στο συνέδριο HR in Action το 2016 ως ομιλίτρια και γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά.
ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ
Πτυχιούχος του τμήματος Εμπορίας & Διαφήμισης της σχολής Οικονομίας και Διοίκησης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά. Από το 2014 εργάζεται στην εταιρία MSPS ως Account Manager για λογαριασμό της Papastratos έχοντας παράλληλα 7 χρόνια εμπειρία στη διαχείριση μεγάλων brands.
ΚΟΡΟΜΠΙΛΗ ΝΙΚΗ
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Γαλλικά. Εργάζεται στην Estee Lauder Hellas Α.Ε. στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού ως HR Administrator.
ΚΟΥΖΙΟΥ ΣΟΦΙΑ
Πτυχιούχος Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα.  Έχει πολύ καλή γνώση Γερμανικών και άριστη Αγγλικών. Εργάζεται στην εταιρία  «ΝΟΚΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.»  ως HR Operations Expert.
ΚΟΥΚΗΣ ΒΙΚΤΩΡ
Γεννήθηκε στην Λαμία το 1980. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Συμβουλευτική Ψυχολογία.  Από το 2012 είναι στέλεχος του Γραφείου Διασύνδεσης του ΟΠΑ, με αντικείμενο την απασχόληση φοιτητών και αποφοίτων του ιδρύματος. Σημαντικό μερίδιο στην σταδιοδρομία του μέχρι σήμερα καταλαμβάνει η  ανάπτυξη προσωπικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων μέσω της επαγγελματικής συμβουλευτικής σε ανθρώπους κάθε εκπαιδευτικής και επαγγελματικής  βαθμίδας. Γνωρίζει άριστα αγγλικά, γαλλικά και χειρίζεται με άνεση Η/Υ.
ΚΟΥΜΠΟΥΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος MSc Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου Πανεπιστημίου, πτυχιούχος Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του ΟΠΑ και  τελειόφοιτος Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής / Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Πολιτισμού (DG EAC) και του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) για την ορθή εφαρμογή και διαχείριση του Προγράμματος Erasmus+ / Τομέας Ανώτατης Εκπαίδευσης και των Διεθνών Κεντρικών Δράσεων (Jean Monnet Activities, Capacity Building in the field of Higher Education, Erasmus Mundus Joint Master Degrees).
ΚΟΥΤΣΑΓΚΟΥΛΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
Eίναι απόφοιτη του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει καλή γνώση Γαλλικών και άπταιστη γνώση Αγγλικών. Εργάζεται σε θέσεις ευθύνης σε τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού από το 2012 και από το 2014 ως Human Resources & Guest Experience Manager στο ξενοδοχείο Melia Athens, μέλος του Ισπανικού ομίλου Melia Hotels International.
ΚΡΟΥΠΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
Πτυχιούχος Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, καθώς και Γερμανικά σε βασικό επίπεδο. Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος σε διάφορες θέσεις στην Πολεμική Αεροπορία, με κύριο αντικείμενο απασχόλησης την επιλογή προσωπικού.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Ο Αθανάσιος Κωνσταντούρος γεννήθηκε στον Πειραιά και ζει στον Άλιμο. Είναι απόφοιτος της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και έχει λάβει εξειδίκευση στα Οπλικά συστήματα & Κατευθυνόμενα Βλήματα των Πολεμικών Πλοίων. Έχει διατελέσει Κυβερνήτης Πολεμικού Πλοίου και Υπασπιστής του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας. Μιλάει άριστα Αγγλικά. Υπηρετεί στη Διεύθυνση Πολιτικής και Σχεδίων του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.
ΛΑΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Χαλκίδας.  Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά.  Έχει εργασιακή εμπειρία σε Τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού διαφόρων εταιρειών κυρίως σαν Υπεύθυνος Μισθοδοσίας.  Από το 2015 εργάζεται στην ICAP GROUP S.A. και διαχειρίζεται θέματα προσωπικού.
ΜΑΝΤΙΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Απόφοιτη του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών, Γαλλικών και Ιταλικών ενώ έχει πολύ καλή γνώση Ισπανικών. Από το 2010 εργάζεται στην εταιρία Triple A Experts στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών και Διασφάλισης Ποιότητας, ενώ από το 2014 συνεχίζει στην ίδια εταιρία ως HR Assistant.
ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗ ΑΜΑΛΙΑ
Πτυχιούχος Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος  Ειδίκευσης στη Χρηματοοικονομική & Τραπεζική για Στελέχη ( Master of Science in Finance and Banking) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας και του Ελληνικού Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών και πολύ καλή Γερμανικών. Εργάζεται στην εταιρεία Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε. στη Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού & Πόρων.
ΜΟΥΤΑΦΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
Απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Coventry University και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Ψυχαναλυτική και Αναπτυξιακή Ψυχολογία του UCL & Anna Freud Center. Άριστη γνώση αγγλικών (Cambridge Proficiency). Εργάζεται στο ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ, Κέντρο Απεξάρτησης από το Αλκοόλ και τα Τυχερά Παιχνίδια ως Υπεύθυνη Τμήματος Έρευνας και εκπροσωπεί τη χώρα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην Επιτροπή Εθνικής Πολιτικής και Δράσης για το Αλκοόλ.
ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2013 εργάζεται στην εταιρία Randstad ως Recruitment Consultant στο Staffing Branch διαχειριζόμενη projects με πολλαπλά ανοίγματα και συνεχείς ανάγκες. Έχει άπταιστη γνώση Αγγλικών και πολύ καλή γνώση Γαλλικών. Έχει άριστη γνώση του HR CRM Carerix καθώς και τεχνικών αναζήτησης υποψηφίων όπως boοlean search, Linkedin κ.α.
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
Πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Πάτρας. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά (Proficiency) και έχει άριστη γνώση Η/Υ. Εργάζεται στο Kariera.gr (μέλος του ομίλου CareerBuilder), όπου κατέχει τη θέση της Senior Account Executive.
ΣΑΡΑΚΙΝΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με κατεύθυνση Κοινωνική Πολιτική και ειδίκευση στην Εγκληματολογία. Απόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του ίδιου Ιδρύματος με τίτλο "Μετανάστευση, Διακρίσεις και Ιδιότητα του Πολίτη". Κάτοχος διπλώματος εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή και τις Μαθησιακές Δυσκολίες από το ετήσιο πρόγραμμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι άριστος γνώστης της αγγλικής γλώσσας και κάτοχος του ECDL Certificate. Εργάζεται σε Μη Κυβερνητικό Οργανισμό ως συντονιστής του Τμήματος σχεδιασμού και υλοποίησης προγραμμάτων και ως κοινωνικός επιστήμονας.
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Απρίλιο του 1989. Είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση στο τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων. Συμμετείχε  σε συνέδρια και ημερίδες. Έχει συμμετάσχει στο IMUN (International Model United Nations) στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ως εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Αθηνών στην επιτροπή της SPECPOL. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει άριστες γνώσεις Η/Υ. Από το 2014 μέχρι και σήμερα εργάζεται στην Εταιρεία Γ.Μ.Μ.  Α.Ε ΛΑΡΚΟ στην Υποδιεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού ως HR Assistant.
ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής  Αθηνών, τμήματος Φιλολογίας με κατεύθυνση Μεσαιωνική και Νεοελληνική Φιλολογία. Έχει ολοκληρώσει κύκλο σπουδών στη σχολή δημοσιογραφίας «Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας». Γνωρίζει Αγγλικά (Proficiency of Michigan,IELTS). Έχει εργαστεί ως φιλόλογος, δημοσιογράφος και βοηθός διευθυντή σε ξενοδοχειακή εταιρεία.
ΤΣΙΝΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών και Γαλλικών και καλή γνώση Γερμανικών. Εργάζεται στη Δικηγορική Εταιρεία ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ως Junior Associate.
ΤΣΙΠΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Άριστη γνώση της Αγγλικής και της Γερμανικής γλώσσας. Εργάστηκε για δύο χρόνια στην πολυεθνική εταιρεία Avon Cosmetics Greece, ως HR Generalist. Από το Φεβρουάριο του 2016 εργάζεται στην εταιρεία Ecolab Α.Ε. ως HR Advisor.
ΤΣΟΛΚΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ
Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μιλά αγγλικά και γαλλικά και αρκετά καλά γερμανικά. Eργάζεται από το 2013 στην Lidl Ελλάς. Είναι Υπεύθυνη του Γραφείου Προσωπικού Αττικής με κυριότερες αρμοδιότητες το recruiting, προετοιμασία μισθοδοσίας, συμβάσεις εργασίας, assessment centers, ημέρες καριέρας κ.α. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με δράσεις εθελοντισμού, το θέατρο, τον χορό και την ιστιοπλοΐα.
ΦΩΤΑΚΗ ΧΡΥΣΑ
Πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (κάτοχος Proficiency) και αρκετά καλά Ισπανικά (Intermedio). Από το 2005 εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, τα τελευταία  πέντε χρόνια στο Επιχειρηματικό Κατάστημα Ψυχικού.
ΦΩΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. Γνωρίζει αγγλικά σε επίπεδο Proficiency . Εργάζεται στην εταιρία Tefaco Α.Ε.Β.Ε. από το 2006 αρχικά ως υπεύθυνος πωλήσεων και τα τελευταία χρόνια ως Κey Αccount Μanager.
ΧΑΛΙΑΜΑΝΗ ΜΑΡΙΑ
Γεννήθηκε το 1991 και είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών . Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά, ενώ παράλληλα έχει καλές γνώσεις Η/Υ. Εργάζεται στην Inditex.
ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΠΗΝΕΛΟΠΗ
Απόφοιτη Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πολύ καλή γνώση αγγλικών και άριστη γνώση Γαλλικών. Εργάζεται στην εταιρεία Leroy Merlin Greece & Cyprus, στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, ως Υπεύθυνη Εσωτερικής Επικοινωνίας.