Το ΟΠΑ καλωσορίζει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες

Αγαπητά νέα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών,

Με ιδιαίτερη χαρά, οι συνεργάτες μου κι εγώ, σας καλωσορίζουμε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, εδώ που θα ζήσετε μερικά από τα πιο σπουδαία χρόνια της ζωής σας. Όλοι οι άνθρωποι του Πανεπιστημίου, διοίκηση, διδακτικό και διοικητικό προσωπικό, είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε και να σας παρέχουμε μοναδικές εμπειρίες πανεπιστημιακής ζωής, ευκαιρίες που θα ανοίξουν τους ορίζοντές σας, αλλά και πολλές όμορφες στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη για την υπόλοιπη ζωή σας.

Στο Πανεπιστήμιο θα έχετε την τύχη να γνωρίσετε μοναδικούς ανθρώπους και επιστήμονες που θα σας καθοδηγήσουν και θα σας εμπνεύσουν, αλλά και να οικοδομήσετε φιλίες που θα σας ακολουθούν για όλη σας τη ζωή. 

Εδώ στο ΟΠΑ, θα γνωρίσετε τις απαράμιλλες αξίες της Αριστείας στην Εκπαίδευση και την Έρευνα, της Ποιότητας των προγραμμάτων σπουδών και της εκπαιδευτικής διαδικασίας, της Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς στην Κοινωνία, αλλά και της Εξωστρέφειας που μας χαρακτηρίζει τόσο ως προς τις συνεργασίες μας με ποιοτικά διεθνή πανεπιστήμια όσο και ως προς τη σύνδεσή μας με την αγορά εργασίας. Οι αξίες αυτές θα διαμορφώσουν την προσωπικότητά σας, προσθέτοντας τα ουσιαστικά στοιχεία που θα καθορίσουν - σε μεγάλο βαθμό - το μέλλον σας και θα σας βοηθήσουν να συμβάλλετε σημαντικά στην ευημερία της οικονομίας και της κοινωνίας της χώρας.

Αναγνωρίζουμε τον αγώνα που δώσατε για να φτάσετε εδώ, στην κορυφή. Σας αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια, τόσο σε εσάς όσο και στους γονείς σας, οι οποίοι μόνο υπερηφάνεια μπορούν να αισθάνονται για την επιτυχία σας.

Αυτή η κορυφή θα σας οδηγήσει σε νέες υψηλότερες κορυφές, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν απλόχερα και να αγωνιστείτε προσωπικά και ομαδικά-για τα υψηλά επιτεύγματα της γνώσης και της έρευνας. Σας προκαλούμε να έχετε υψηλές προσδοκίες και να έχετε πάντοτε στο μυαλό σας ότι, ως μέλη της κοινότητας του ΟΠΑ, ΠΡΟ-ΗΓΕΙΣΤΕ! Οι απόφοιτοί μας ήταν πάντα περιζήτητοι στην αγορά εργασίας, αλλά πλέον και οι φοιτήτριες και φοιτητές μας είναι περιζήτητοι πριν ακόμα πάρουν το πτυχίο τους!

Φοιτήτριες, φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών: το ωραίο ταξίδι, το όνειρο, τώρα ξεκινά! Η ζωή στο ΟΠΑ αρχίζει όμορφα, οι δραστηριότητες για εσάς είναι πολλές, οι εμπειρίες που θα ζήσετε θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη σας.

Δημιουργήσαμε την εβδομάδα υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών και φοιτητριών προκειμένου να γνωρίσετε τις αξίες και την κουλτούρα του ΟΠΑ, τις ομάδες στις οποίες μπορείτε να ενταχθείτε ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες, να προσαρμοστείτε στο δημιουργικό και ουσιαστικό τρόπο μάθησης του πανεπιστημιακού περιβάλλοντος. Η κορύφωση των δραστηριοτήτων της εβδομάδας υποδοχής είναι η μουσική γιορτή στο προαύλιο του κεντρικού κτηρίου, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, όπου η κοινότητα του ΟΠΑ θα βρίσκεται εκεί για να γιορτάσει τον ερχομό σας, να φωτογραφηθούμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.

Μαζί, συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.

Εκ μέρους των Πρυτανικών Αρχών και της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΟΠΑ, σας καλωσορίζω και σας εύχομαι ολόθερμα μια λαμπρή ακαδημαϊκή πορεία.

Ο Πρύτανης
Καθηγητής
Βασίλειος Βασδέκης

 

Ξεκίνα το όνειρο δυναμικά με την Εβδομάδα Υποδοχών των Α' ετών φοιτητών του ακαδημαϊκού έτους 2024-2025
Πρόγραμμα Εκδηλώσεων (κατεβάστε το σε pdf):

 

   

 

 

 

 

Γνωρίστε το ΟΠΑ μέσα από το Virtual Walkthrough

 

 

 

Εδώ θα βρείτε τις πρώτες απαραίτητες πληροφορίες και συμβουλές για τη φοίτησή σας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών:

 

Δείτε ένα σύντομο video για το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 

 

Τα πρώτα βήματα στο ΟΠΑ:

 

Βήμα 1ο: Ηλεκτρονική εγγραφή επιτυχόντων/χουσών στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώθηκε ότι η εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2024 και της ειδικής κατηγορίας των πασχόντων από σοβαρές παθήσεις στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα από Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024 έως και Τετάρτη 11  Σεπτεμβρίου 2024, υποχρεωτικά ηλεκτρονικά,  μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Ηλεκτρονικών Εγγραφών 2024 στην ηλεκτρονική διεύθυνση  https://eregister.it.minedu.gov.gr                        

Για το σύνδεσμο της ανακοίνωσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων πατήστε εδώ

Οι επιτυχόντες της ειδικής κατηγορίας των πασχόντων από σοβαρές παθήσεις, αφού πραγματοποιήσουν την ηλεκτρονική εγγραφή, πρέπει, οι ίδιοι ή μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου, να καταθέσουν στις Γραμματείες αυτοπροσώπως ή, εναλλακτικά, με ταχυδρομική αποστολή με συστημένη επιστολή και απόδειξη παραλαβής τα ακόλουθα δικαιολογητικά προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους:

α) Ευκρινές φωτοαντίγραφο του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας ή άλλο δημόσιο έγγραφο, από το οποίο αποδεικνύεται η ακριβής ημερομηνία γέννησης και τα ονομαστικά τους στοιχεία.

β) Ευκρινές φωτοαντίγραφο του Τίτλου απόλυσης: απολυτηρίου ή πτυχίου ή αποδεικτικού του σχολείου από το οποίο αποφοίτησε.

γ) Ευκρινές φωτοαντίγραφο του Πιστοποιητικού διαπίστωσης της πάθησης που έχει εκδοθεί είτε α) από αρμόδια επταμελή Επιτροπή του νοσοκομείου, όπως αυτές συστήνονται  κάθε χρόνο, με υπουργική απόφαση, σύμφωνα με την αρ. Φ.151/17897/Β6/2014 (ΦΕΚ 358 Β΄) κοινή υπουργική απόφαση, είτε β) από την Επιτροπή εξέτασης ενστάσεων υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε ποσοστό 5% η οποία συγκροτείται με κοινή υπουργική απόφαση, κατόπιν εισήγησης του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ) του Υπουργείου Υγείας.

δ) Τρεις (3) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας

Η εγγραφή των επιτυχόντων με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το Ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, πραγματοποιείται μέσω της ίδιας ηλεκτρονικής εφαρμογής και κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, δηλαδή από την Τρίτη 3  Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024.

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους οι εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης, οφείλουν στο ίδιο διάστημα υποβολής της αίτησης ηλεκτρονικής εγγραφής (3 έως 11/9/2024) να αποστείλουν με ταχυμεταφορά (courier) ή να καταθέσουν αυτοπροσώπως στη Γραμματεία του Τμήματος / Σχολής επιτυχίας τους  σχετική βεβαίωση, ότι είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια Δήμου του Νομού Ξάνθης, Ροδόπης ή  Έβρου. Αν έχουν μετεγγραφεί σε άλλο Δήμο άλλης περιοχής, τότε πρέπει να αποστείλουν ή να καταθέσουν αυτοπροσώπως όπως παραπάνω, βεβαίωση του συγκεκριμένου Δήμου από την οποία να προκύπτει ότι μετεγγράφηκαν σ΄ αυτόν, από Δήμο των ανωτέρων Νομών.

 

Βήμα 2ο: Ολοκλήρωση εγγραφής - ταυτοποίηση πρωτοετών φοιτητών των κατηγοριών (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, 10%)

 

Βήμα 3ο: Ενεργοποίηση Ιδρυματικού Λογαριασμού και Παραλαβή Κωδικών

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοπροσωπίας σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του ΟΠΑ, οι πρωτοετείς φοιτητές/τριες θα πρέπει να ενεργοποιήσουν τον ιδρυματικό τους λογαριασμό στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://uregister.aueb.gr, για να έχουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος (Ηλεκτρονική Γραμματεία, e-class, email, vpn, WiFi, myAUEB App) και στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες (Εύδοξος, Ακαδημαϊκή Ταυτότητα, Okeanos).

Κατά την ενεργοποίηση του Λογαριασμού σας, μην ξεχάσετε να σημειώσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.

Περιμένετε περίπου 2-3 ώρες μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας του Uregister για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες e-class, email, vpn, WiFi και myAUEB App.

Για αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία ενεργοποίησης λογαριασμών για τις ηλεκτρονικές  υπηρεσίες δείτε το αρχείο: https://www.aueb.gr/help/URegister-Student-Guide-v7.pdf.

 

Βήμα 4ο: Παραλαβή πιστοποιητικών σπουδών

Πιστοποιητικά Σπουδών

H εφαρμογή Ηλεκτρονική Γραμματεία είναι το πληροφοριακό σύστημα μέσα από το οποίο οι φοιτήτριες και οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται από τη Γραμματεία του Τμήματος μέσω web. Από την ηλεκτρονική γραμματεία μπορούν να υποβάλλουν αιτήματα στη Γραμματεία του Τμήματός τους, για την έκδοση Πιστοποιητικών (έκδοση βεβαίωσης σπουδών, έκδοση αναλυτικής βαθμολογίας, πιστοποιητικά για ασφαλιστικούς φορείς, εφορία, εργοδότες γονέων, στρατολογία, κλπ)

Οι φοιτητές και φοιτήτριες χρησιμοποιούν την Ηλεκτρονική Γραμματεία. Για το εγχειρίδιο χρήσης δείτε το αρχείο https://www.aueb.gr/sites/default/files/aueb/Manual_Portal_for_Students_el_2023.pdf.

 

Βεβαίωση Σπουδών για αναβολή στράτευσης

Η αίτηση για τη Βεβαίωση Σπουδών για Στρατολογική χρήση γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής της Ηλεκτρονικής Γραμματείας ή με αίτηση μέσω ΚΕΠ.

 

Βήμα 5ο: Απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας (ΠΑΣΟ)

Η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα (ΠΑΣΟ) χορηγείται με την έναρξη των σπουδών και είναι προσωπικό έγγραφο. Δεν αντικαθιστά την πολιτική ταυτότητα. Πιστοποίει τη φοιτητική ιδιότητα και διευκολύνει την πρόσβαση του/της κατόχου σε υπηρεσίες του Πανεπιστημίου, σε εκπτώσεις μέσων μαζικής μεταφοράς και σε σειρά άλλων παροχών/προσφορών προς φοιτητές και φοιτήτριες.

Εκδίδεται μετά από ηλεκτρονική αίτηση στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Η αίτηση υποβάλλεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με χρήση των κωδικών πρόσβασης που έχουν δοθεί για την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου (Uregister).

Επισημαίνεται ότι θα πρέπει να συμπληρωθεί η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας των γονέων και όχι η προσωρινή διεύθυνση στην οποία διαμένει ο φοιτητής κατά τη διάρκεια των σπουδών του.

 

ΕΞΑΙΡΕΣΗ: Εάν η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας των γονέων σας είναι εκτός Ελλάδος θα πρέπει να συμπληρώσετε την προσωρινή διεύθυνση στην οποία διαμένετε κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

 

Οδηγίες Υποβολής Αίτησης ΠΑΣΟ

 


 

Ενημέρωση για e-Υπηρεσίες

Σημαντικός αριθμός διαδικασιών που συνδέονται τόσο με τη φοίτηση όσο και με τη φοιτητική μέριμνα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσα από εφαρμογές του Πανεπιστημίου ή του Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Όλες οι εφαρμογές είναι προσβάσιμες με τους ίδιους κωδικούς (username & password). Για λόγους ασφάλειας οι κωδικοί πρόσβασης είναι μυστικοί και αυστηρά προσωπικοί για κάθε φοιτητή και φοιτήτρια.

Η παραλαβή των κωδικών από τους φοιτητές και τις φοιτήτριες γίνεται μέσω του https://uregister.aueb.gr (Βήμα 3)

Στη σελίδα https://www.aueb.gr/el/content/ilektronikes-ypiresies-opa θα βρείτε όλες τις e-Υπηρεσίες του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

 


 

Ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων και συγγραμμάτων

Κατά την έναρξη κάθε εξαμήνου, και κατά τις προθεσμίες που ορίζονται από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης θα πρέπει να κάνετε ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων (https://e-grammateia.aueb.gr/) και συγγραμμάτων (www.eudoxus.gr).

Η εκτύπωση της ηλεκτρονικής σας δήλωσης μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας είναι υποχρεωτική, διαφορετικά δεν θα έχετε κανένα αποδεικτικό υποβολής της δήλωσής σας.

Η δήλωση συγγραμμάτων ακολουθεί μετά την ολοκλήρωση της δήλωσης μαθημάτων.

Σε περίπτωση που δεν δηλώσετε κάποιο μάθημα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία και παραλάβετε σύγγραμμα για αυτό το μάθημα, θα κληθείτε να το πληρώσετε ή να το επιστρέψετε.

Από το δεύτερο έτος και μετά θα πρέπει να δηλώνετε και τα μαθήματα προηγουμένων εξαμήνων που δεν έχετε περάσει.

 


 

Ημερομηνία έναρξης μαθημάτων

Για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 τα μαθήματα ξεκινούν στις 7.10.2024.

 


 

myAUEB app

Ο κόσμος του ΟΠΑ στο κινητό σου

Με την επίσημη εφαρμογή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών myAUEB app έχεις όλο τον κόσμο του Πανεπιστημίου στο κινητό σου:

– Καινοτόμες Λειτουργίες.
– Ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο.
– Άμεση επικοινωνία με διδάσκοντες.
– Ψηφιοποιημένη σύνδεση με την γραμματεία.
– Διασύνδεση με την αγορά εργασίας.
– Νέα, ανακοινώσεις. Ειδοποιήσεις.
– Προσωποποιημένη διαχείριση λογαριασμού.

Μάθε περισσότερα και κατέβασε τώρα την εφαρμογή, συνδέσου με τους κωδικού του Πανεπιστημίου και ένα ολόκληρος κόσμος ψηφιακών υπηρεσιών είναι διαθέσιμος για εσένα: https://www.myauebapp.gr/ 

*Για την είσοδο στο myAUEB app θα πρέπει να έχεις ολοκληρώσει την εγγραφή σου στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.


 

Σίτιση, στέγαση, γυμναστική, ξένες γλώσσες, πολιτιστικές δραστηριότητες, υποτροφίες, οικονομικές ενισχύσεις

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε στη Φοιτητική Λέσχη του ΟΠΑ στη σελίδα https://lesxi.aueb.gr/

 


Δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης για τους φοιτητές του ΟΠΑ - Εθελοντισμός

Το ΟΠΑ σχεδιάζει  μια σειρά ενεργειών που απευθύνονται στις φοιτήτριες και στους φοιτητές του, στοχεύοντας στην βελτίωση της ποιότητας ζωής τους αλλά και στην καλλιέργεια μιας κουλτούρας αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης.

Σημαντικό ρόλο στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης έχει ο Εθελοντισμός.  Δηλώστε συμμετοχή στην Ομάδα AUEB Gen Z  για να ενημερωθείτε και να συμμετέχετε σε σύγχρονα project του ΟΠΑ όπως Social Media, δημιουργία App για φοιτητές, ενέργειες κοινωνικής ευθύνης κ.α. (Eπικοινωνία: pr-office@aueb.gr , 210-8203 483, 218)

Μάθετε περισσότερα για τις δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς στη σελίδα: https://www.aueb.gr/el/content/opa-gia-toys-foitites-toy#2

 


Βιβλιοθήκη

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης http://www.aueb.gr/library για άμεση πληροφόρηση σχετικά με τη λειτουργία, το ωράριο, τις συλλογές και τις προσφερόμενες υπηρεσίες  και υποβάλλετε απευθείας τα ερωτήματά σας  στην υπηρεσία "Ρωτήστε μας".
Επισκεφθείτε τους χώρους της Βιβλιοθήκης - Αναγνωστήριο, Τμήμα Βιβλίων, Τμήμα Περιοδικών, Κέντρα Τεκμηρίωσης - και απευθυνθείτε στο εξειδικευμένο προσωπικό για να γίνετε μέλος της και να ζητήσετε βοήθεια.


 

Επικοινωνία με Γραμματείες Τμημάτων

 


 

Social Media

Ακολουθείστε τις επίσημες σελίδες του ΟΠΑ και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα Νέα και τις Δράσεις του Πανεπιστημίου. 

                    


 

Πρόσβαση στο ΟΠΑ

 

Το κεντρικό κτηριακό συγκρότημα του Πανεπιστημίου βρίσκεται στην οδό Πατησίων 76. Οι τέσσερις κύριες είσοδοι στο κεντρικό κτήριο "Μαράσλειο Μέγαρο" είναι από τις οδούς Πατησίων, Δεριγνύ, Αντωνιάδου και Μαυρομματαίων.

Επιπλέον κτήρια που εξυπηρετούν τις ανάγκες του Πανεπιστημίου:      

  • Πατησίων 80
  • Πατησίων 95
  • Δεριγνύ 12
  • Κοδριγκτώνος 12
  • Ελπίδος 13
  • Κεφαλληνίας 46
  • Τροίας 2, Κιμώλου και Σπετσών Ευελπίδων 29Ευελπίδων 47Α και Λευκάδος 33     

  

Εκτός από τις αίθουσες διδασκαλίας, εργαστηρίων και σεμιναρίων, το Κέντρο Η/Υ, και τις υπερσύγχρονες Αίθουσες Τηλεδιασκέψεων και Σύγχρονης Tηλεκπαίδευσης, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διαθέτει την Αίθουσα Τελετών "Ελευθέριος Βενιζέλος". Εντός του κεντρικού κτηρίου λειτουργεί, ακόμη, εστιατόριο της Φοιτητικής Λέσχης του Πανεπιστημίου.   

 

Λόγω της θέσεώς του, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών εξυπηρετείται άριστα από τα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου, των λεωφορείων και των τρόλεϊ. Ο πιο κοντινός σταθμός του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου είναι αυτός της Βικτώριας. Επίσης, πολύ κοντά βρίσκονται μεγάλα πάρκινγκ αυτοκινήτων.

Ακολουθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ από τις οδούς Πατησίων και Μαυρομματαίων

Οδός Πατησίων (28ης Οκτωβρίου) - Στάση ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Λεωφορεία

022: Ν.ΚΥΨΕΛΗ - ΜΑΡΑΣΛΕΙΟΣ
054: ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
224: ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ - ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
500: ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ
608: ΓΑΛΑΤΣΙ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΝΕΚΡ.ΖΩΓΡΑΦΟΥ
622: ΓΟΥΔΗ - ΑΝΩ ΓΑΛΑΤΣΙ
 A8: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ - Ν.ΙΩΝΙΑ - ΜΑΡΟΥΣΙ

Τρόλεϊ

 2: ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
 3: Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ – Ν. ΨΥΧΙΚΟ
 4: ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ - ΑΓ. ΑΡΤΕΜΙΟΣ - ΣΤ. ΜΕΤΡΟ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ
 5: ΛΑΜΠΡΙΝΗ - ΠΛ.ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ
11: Α.ΠΑΤΗΣΙΑ - Ν.ΠΑΓΚΡΑΤΙ - Ν.ΕΛΒΕΤΙΑ
14: ΛΑΜΠΡΙΝΗ – ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ – ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ

Οδός Μαυροματαίων - Στάση Πανελλήνιος

Λεωφορεία

022: Ν.ΚΥΨΕΛΗ - ΜΑΡΑΣΛΕΙΟΣ
224: ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ - ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Τρόλεϊ

2: ΠΛ.ΚΥΨΕΛΗΣ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
4: ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ - ΠΛ.ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΑΓ.ΑΡΤΕΜΙΟΣ

Last updated: 2 October 2024