2ο Βιωματικό Εργαστήριο Καλλιέργειας Επαγγελματικής Ταυτότητας 

 

2ο Βιωματικό Εργαστήριο Καλλιέργειας Επαγγελματικής Ταυτότητας

 

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης και Διασύνδεσης ΟΠΑ εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο Βιωματικών Εργαστήριων Καλλιέργειας Επαγγελματικής Ταυτότητας σε προπτυχιακούς φοιτητές 3ου έτους και άνω που επιθυμούν να προετοιμαστούν για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης.

Ο στόχος των εργαστηρίων είναι να παρέχουν στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να ενισχύσουν την επαγγελματική τους ταυτότητα με δεξιότητες διαμόρφωσης προτεραιοτήτων, διαχείρισης χρόνου, πίεσης, άγχους, συγκρούσεων, ώστε να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας. Μέσα από παιχνίδια ρόλων, σενάρια επαγγελματικής ανάπτυξης και αντιμετώπισης προκλήσεων, αναστοχασμό θα καλλιεργήσουν τη συναισθηματική τους νοημοσύνη και θα βελτιώσουν την επικοινωνιακή και διαπραγματευτική τους ικανότητα.

Θεματολογία 2ου Εργαστηρίου: Ξεχωρίζω με το δικό μου “Brand”

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τρίτη 21.11.2023 | ΩΡΕΣ: 11.00 – 13.00

ΤΟΠΟΣ: 2ος όροφος, Γραφείο Πρακτικής Άσκησης & Διασύνδεσης Ελπίδος 13, 10434 Αθήνα

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: 25 Προπτυχιακοί Φοιτητές/Φοιτήτριες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Λόγω του Βιωματικού χαρακτήρα του εργαστηρίου, οι θέσεις για κάθε εργαστήριο είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει των αιτήσεων συμμετοχής.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για το 2ο Βιωματικό Εργαστήριο γίνονται ηλεκτρονικά έως και Δευτέρα 20.11.2023 στις 14.00 ώστε μετά να αποσταλούν σχετικές οδηγίες στους συμμετέχοντες.