Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΠΑ πραγματοποιεί και φέτος το 6ο Διεθνές Συνέδριο Ανθρώπινου Δυναμικού (3/5/2012)

id: 
1349

6th International HR Conference

"Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού στην Ευρώπη: Τάσεις και Προκλήσεις"

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012, Ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel Athens

(Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Πεδίον του Άρεως, Αθήνα)

Το 6ο Διεθνές Συνέδριο "Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού στην Ευρώπη: Τάσεις και Προκλήσεις" πραγματοποιείται υπό την επιστημονική καθοδήγηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και την προεδρία της Ομότιμης Καθηγήτριας Νάνσυς Παπαλεξανδρή.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel Athens (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Πεδίον του Άρεως, Αθήνα) την Πέμπτη 3 Μαΐου 2012.

Κύριοι ομιλητές του συνεδρίου θα είναι οι Prof. Arnold Bakker και Prof. David Guest.

O Arnold Bakker είναι Καθηγητής Οργανωσιακής Ψυχολογίας στο Erasmus University Rotterdam, The Netherlands και πρόεδρος του European Association of Work & Organizational Psychology (EAWOP). Είναι ειδικός σε θέματα εργασιακής δέσμευσης (Work Engagement) και επαγγελματικής εξουθένωσης (Βurnout) έχοντας γράψει σειρά επιστημονικών άρθρων και βιβλίων πάνω σε αυτά τα θέματα.

Ο τίτλος της παρουσίασής του είναι: "Why Organizations should care about employee work engagement".

Ο David Guest είναι Καθηγητής Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο King's College, London. Τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα κινούνται στον χώρο της οργανωσιακής απόδοσης, των εργασιακών σχέσεων, με έμφαση στον ρόλο του ψυχολογικού συμβολαίου αλλά και σε θέματα καριέρας/σταδιοδρομίας.

Ο τίτλος της παρουσίασής του είναι: "HRM and Performance: Facing the Challenge of HR Implementation".

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο, τους ομιλητές, το πρόγραμμα και την εγγραφή μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου.

Υπεύθυνος Διοργάνωσης: κ. Ιωάννης Νικολάου, Επίκουρος Καθηγητής, ΔΕΤ, ΟΠΑ