«Η Καινοτομία στην Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν», 20-21/1/2023

 

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου και το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το συνέδριο με τίτλο «Η Καινοτομία στην Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν» και αποτελεί μια δράση του Smart Attica ΕDIH, συνδιοργανώνεται από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του ΟΠΑ και το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας, το Κέντρο Αρχιμήδης του ΕΚΠΑ, τη Bayer, το ΕλληνοΑμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο, την Endeavor Greece, το Metavallon, και το Uni.Fund. Φέτος, το συνέδριο φιλοξενήθηκε στα νέα γραφεία του Κέντρου ACEin επί της οδού Τροίας και στο πρόγραμμα του περιλάμβανε πέρα από τα 17 συνολικά θεματικά panels και 14 παράλληλα workshops.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε δια ζώσης όπου είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν η πλειονότητα των φορέων, οργανισμών, επιχειρήσεων και των δομών που υποστηρίζουν το οικοσύστημα της επιχειρηματικότητας και καινοτομίας στην Ελλάδα, με σκοπό οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τόσο τη μοναδική προσφορά του κάθε οργανισμού όσο και τη δράση του.

Μάθετε περισσότερα: https://www.aueb.gr/el/content/me-megali-epityhia-oloklirothike-gia-tetarti-synehomeni-hronia-synedrio-i-kainotomia-stin 

 

 

 

 

 

 

 

ID: 
3770

Last updated: 31 January 2023