HR Case Study Series

To Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού σας καλωσορίζει στην εκδοτική πρωτοβουλία με τίτλο 'HR Case Study Series' που σκοπό έχει να δώσει τροφή για σκέψη στους επαγγελματίες της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού αλλά και σε όσους διοικούν ανθρώπους.

Η σειρά "HR Case Study Series" περιλαμβάνει μια αληθινή μελέτη περίπτωσης και γνωμοδοτήσεις σε πραγματικά ερωτήματα που εγείρει η συγκεκριμένη περίπτωση. Οι γνωμοδοτήσεις δίνονται από στελέχη HR, πανεπιστημιακούς, στελέχη από τον ευρύτερο χώρο της διοίκησης επιχειρήσεων και μεταπτυ­χιακούς ή διδακτορικούς φοιτητές. Τα θέματα σχετίζονται με σύγχρονους προβληματισμούς όπως η παρακίνηση, το άγχος, η επιλογή ανθρώπινου δυναμικού, η συναισθηματική νοημοσύνη κ.α

H σειρά αυτή περιλαμβάνει τέσσερεις μελέτες περίπτωσης ανά έτος. Μπορείτε να βρείτε τα τεύχη στους παρακάτω συνδέσμους. Ως editor της σειράς θα ήθελα να σας προσκαλέσω να την διαβάσετε καθώς και να την μοιραστείτε με το δικό σας επαγγελματικό δίκτυο.

Όλα τα σχόλια καλοδεχούμενα στο mvakola@aueb.gr

Καθηγήτρια Μαρία Βακόλα
Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, ΟΠΑ

Τρέχον Τεύχος: 27ο - ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ (Μάρτιος 2024))

20 HRόνια Μπροστά
Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ΔΑΔ

Editorial
Καθηγήτρια Μαρία Βακόλα
Editor HR Case Study Series

Το μεταπτυχιακό της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΔΑΔ) συμβάλλει στην ανάπτυξη εξειδικευμένων στελεχών διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού που με τις απαραίτητες επιστημονικές γνώσεις τους συνεισφέρουν στην ευημερία των επιχειρήσεων και των εργαζομένων. Κλείνοντας φέτος τα 20 χρόνια του, αναλογίζομαι την πρόοδο που έχει κάνει η επιστήμη της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και την ίδια στιγμή πόσα έχει ακόμα να προσφέρει στις επιχειρήσεις και στους εργαζόμενους.

Επιφανή στελέχη επιχειρήσεων και πανεπιστημιακοί αναλύουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ΔΑΔ και των λειτουργιών της, αναδεικνύοντας τον ρόλο, την σημασία, τις προκλήσεις και τα επιτεύγματα..

Περισσότερα

 

Πρόσφατα Τεύχη

 

 

HR CASE STUDIES | OΛΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ