Το Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ διοργανώνει το σεμινάριο Grow Greek Tourism Online (24/9/16)

Σεμινάριο Grow Greek Tourism Online
Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, 11:00 - 14:30Αμφιθέατρο Αντωνιάδου Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, (Κεντρικό κτήριο, είσοδος από οδό Αντωνιάδου)

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει το σεμινάριο "Grow Greek Tourism Online" το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016.

Tο Grow Greek Tourism Online, είναι μία εκπαιδευτική πρωτοβουλία της Google σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου και σε αποφοίτους. Στόχος του είναι η ενίσχυση των ψηφιακών γνώσεων και δεξιοτήτων και η εκπαίδευση των φοιτητών και αποφοίτων σε τελευταίας τεχνολογίας (state of the art) εργαλεία ψηφιακής προβολής και διανομής (digital marketing).

Η θεματολογία του σεμιναρίου επικεντρώνεται σε ψηφιακές δεξιότητες - κλειδιά, όπως τη διαφήμιση στο διαδίκτυο, τη χρήση δωρεάν εργαλείων του διαδικτύου και την ανάλυση των στοιχείων επισκεψιμότητας των ιστοσελίδων. Οι εισηγήσεις πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους συμβούλους και εμπειρογνώμονες με πρακτική εμπειρία. Το Grow Greek Tourism Online περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, περιεχόμενο σχετικό με: Βασικές αρχές της τεχνολογίας και του ψηφιακού κόσμου SEO (Search Engine Optimization) SEM (Search Engine Marketing) WebAnalytics, καθώς και Σχετικές ευκαιρίες/Τομείς απασχόλησης.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ώρα προσέλευσης 10:30).

Για εγγραφές πατήστε εδώ.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Επιστημονικός Υπεύθυνος του σεμιναρίου είναι η Επίκουρη Καθηγήτρια κυρία Άννα Ζαρκάδα.

id: 
2814
ID: 
2299

Last updated: 11 October 2016