Εξ αποστάσεως βοήθεια από τη Βιβλιοθήκη

Εξ αποστάσεως βοήθεια από τη βιβλιοθήκη κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, 12.00 - 13.00

Η Βιβλιοθήκη του ΟΠΑ, παρέχει στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας εξ αποστάσεως βοήθεια και υποστήριξη για την αξιοποίηση της απομακρυσμένης πρόσβασης και χρήσης των ψηφιακών πηγών καθώς και πληροφόρηση σε θέματα που σχετίζονται με τη Βιβλιοθήκη.

Χρειάζεστε έναν υπολογιστή με Λειτουργικό Σύστημα Windows, την εφαρμογή MS Teams και ακουστικά ή ηχεία - δεν είναι απαραίτητη η κάμερα και το μικρόφωνο.

Αρχικά, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει (μία φορά μόνο) το λογαριασμό σας στο πρόγραμμα Office 365, σύμφωνα με τις ακόλουθες οδηγίες: https://www.aueb.gr/el/content/office-365-dilos-365

Στη συνέχεια, θα πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή MS Teams , ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα : Εδώ

Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει την εφαρμογή MS Teams, το μόνο που απαιτείται για την επόμενη συνεδρία είναι να συνδεθείτε στο σύνδεσμο : Εδώ

Μπορείτε να θέσετε τα ερωτήματά σας οποιαδήποτε στιγμή κατά τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες και θα απαντηθούν ζωντανά. Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία Ρωτήστε μας προκειμένου να μας αποστείλετε κάποιο μήνυμα το οποίο θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.