Εξ αποστάσεως βοήθεια από τη Βιβλιοθήκη

Εξ αποστάσεως βοήθεια από τη βιβλιοθήκη κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, 12.00 - 14.00

Η Βιβλιοθήκη του ΟΠΑ, στο διάστημα αναστολής της λειτουργίας της, παρέχει στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας εξ αποστάσεως βοήθεια και υποστήριξη για την αξιοποίηση της απομακρυσμένης πρόσβασης και χρήσης των ψηφιακών πηγών καθώς και πληροφόρηση σε θέματα που σχετίζονται με τη Βιβλιοθήκη.

Χρειάζεστε έναν υπολογιστή με Λειτουργικό Σύστημα Windows, την εφαρμογή Skype Meetings και ακουστικά ή ηχεία - δεν είναι απαραίτητη η κάμερα και το μικρόφωνο.

Αρχικά, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει (μία φορά μόνο) το λογαριασμό σας στο πρόγραμμα Office 365, σύμφωνα με τις ακόλουθες οδηγίες: https://www.aueb.gr/el/content/office-365-dilos-365

Στη συνέχεια, θα πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Skype Meetings από εδώ:

https://az801095.vo.msecnd.net/prod/LWA/plugins/windows/SkypeMeetingsApp.msi

Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει την εφαρμογή Skype Meetings, το μόνο που απαιτείται για την επόμενη συνεδρία είναι να συνδεθείτε στο σύνδεσμο https://meet.lync.com/auebgr-aueb/mourikis/OF52ZIJG

Μπορείτε να θέσετε τα ερωτήματά σας οποιαδήποτε στιγμή κατά τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες και θα απαντηθούν ζωντανά. Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία Ρωτήστε μας προκειμένου να μας αποστείλετε κάποιο μήνυμα το οποίο θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.