Τελετή Απονομής Business I.T. Excellence Awards 2012 υπό την επιστημονική ευθύνη της κριτικής επιτροπής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του ΟΠΑ (3/7/2012)

id: 
1417

Τελετή Απονομής Business I.T. Excellence Awards 2012
Τρίτη 3 Ιουλίου 2012, 19:30 Ξενοδοχείο Grande Bretagne

Την Τρίτη 3 Ιουλίου 2012 θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των Business I.T. Excellence Awards 2012 υπό την επιστημονική ευθύνη της κριτικής επιτροπής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του ΟΠΑ, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό και θα απονείμει βραβείο ο Πρύτανης του ΟΠΑ Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Γάτσιος.

Σκοπός των βραβείων Business I.T. Excellence είναι να αναδειχθούν βέλτιστες πρακτικές επιχειρηματικής Πληροφορικής, οι οποίες συνεισφέρουν και υποστηρίζουν τη βέλτιστη εξυπηρέτηση στρατηγικών απαιτήσεων, καλυτερεύουν την παραγωγικότητα και την απόδοση των επιχειρήσεων και οργανισμών, προωθούν την καινοτομία και αναδεικνύουν τη συνεισφορά του κλάδου στην εθνική οικονομία και κοινωνία.

Τα Business IT Excellence Awards απευθύνονται σε όλες τις επιχειρήσεις - οργανισμούς που έχουν αξιοποιήσει αποτελεσματικά την Πληροφορική και τις Επικοινωνίες, καθώς και σε επιχειρήσεις Πληροφορικής και Επικοινωνιών που προωθούν λύσεις στην Ελλάδα και Κύπρο.

Τα βραβεία χωρίζονται σε τρεις διακριτούς πυλώνες.

Πυλώνας Α
Βραβεία σε Επιχειρήσεις για τη βέλτιστη χρήση / αξιοποίηση της Πληροφορικής

Πυλώνας B

Βραβεία σε Εταιρείες Πληροφορικής

Πυλώνας Γ
Βραβεία Έργων & Πρωτοβουλιών Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Τιμητικές βραβεύσεις στελεχών

Στην Τελετή απονομής των βραβείων, θα δοθούν Τιμητικά Βραβεία σε στελέχη και ομάδες εργασίας επιχειρήσεων και οργανισμών ως αναγνώριση για τη συνεισφορά τους στη βελτιστοποίηση των εργασιών και την άριστη υποστήριξη του επιχειρείν και της αποτελεσματικής διοίκησης/ συμμετοχής σε ομάδες εργασίας /έργων.

Τα case studies που θα διακριθούν στον διαγωνισμό θα καταγραφούν οργανωμένα, με σκοπό να γνωστοποιηθούν ευρέως σε στελέχη του κλάδου, εργαζόμενους, φοιτητές, κοινή γνώμη με ειδικά άρθρα, αφιερώματα περιοδικών, ειδικές εκδηλώσεις, ομιλίες κ.λπ.