Επετειακή εκδήλωση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για τον εορτασμό των 25 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του Προγράμματος ΕΡΑΣΜΟΣ (15/5/2012)

id: 
1374

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΡΑΣΜΟΣ
"25 χρόνια ERASMUS: Ανοίγει δρόμους, αλλάζει ζωές"

Τρίτη 15 Μαΐου 2012, 10:00-16:00, Αμφιθέατρο Αντωνιάδου (Πατησίων 76)

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πρωτοπόρο στη διαπανεπιστημιακή συνεργασία από το 1987, συμμετέχοντας στον πανευρωπαϊκό εορτασμό των 25 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του Προγράμματος Έρασμος, διοργανώνει την Τρίτη 15 Μαΐου 2012 επετειακή εκδήλωση στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου από τις 10:00 έως 16:00.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Γάτσιος, ενώ εκπρόσωπος του Συλλόγου Φοιτητών Έρασμος και η Εθνική Συντονίστρια για το Έρασμος/ECTS-Παράρτημα Διπλώματος & Συντονίστρια Έρασμος του Πανεπιστημίου μας κα Κατερίνα Γαλανάκη θα αναπτύξουν θέματα σχετικά με το Πρόγραμμα.

Μέλη του Συλλόγου Φοιτητών Έρασμος και παλαιοί φοιτητές του Πανεπιστημίου μας, καταξιωμένα σήμερα στελέχη στον χώρο της αγοράς εργασίας, θα παρουσιάσουν τις εμπειρίες τους από τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Έρασμος κατά τα παρελθόντα έτη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί Ιnfo-Market, όπου οι φιλοξενούμενοι φοιτητές μας, που προέρχονται από διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα προσφέρουν στους Έλληνες συμφοιτητές τους πληροφοριακό υλικό για τα Πανεπιστήμιά τους και τις χώρες τους.

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μας να παρευρεθείτε, όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, στην εκδήλωση αυτή γιορτάζοντας μαζί μας τα 25α γενέθλια του πλέον σημαντικού εκπαιδευτικού προγράμματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Προγράμματος Έρασμος, το οποίο συνεχίζει την ανοδική και επιτυχημένη του πορεία, ενώνοντας τους φοιτητές όλων των ευρωπαϊκών πανεπιστημίων μέσα στην Ευρώπη της Γνώσης, στην Ευρώπη της Συνεργασίας, στην Ευρώπη της Ειρήνης, στην Ευρώπη της Φιλίας, στην Ευρώπη των Πολιτών.

Από το Γραφείο Έρασμος