Η Ένωση Αποφοίτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει ενημερωτική εσπερίδα με θέμα: "Νέα Εργατική και Ασφαλιστική Νομοθεσία" (15/5/2012)

id: 
1370

Ένωση Αποφοίτων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ενημερωτική Εσπερίδα

"Νέα Εργατική και Ασφαλιστική Νομοθεσία"
Τρίτη 15 Μαΐου 2012, 17:00-22:00, Αμφιθέατρο Αντωνιάδου (Πατησίων 76)

Στο πλαίσιο των καταστατικών της υποχρεώσεων, και με βασικό γνώμονα την ενημέρωση των μελών της, αλλά και των φοιτητών γενικότερα, η Ένωση Αποφοίτων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) διοργανώνει την Τρίτη 15 Μαΐου 2012 ενημερωτική εσπερίδα με θέμα "Νέα Εργατική και Ασφαλιστική Νομοθεσία". Κατά τη διάρκεια της εσπερίδας θα παρουσιασθούν όλες οι αλλαγές που έχουν επέλθει στην εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία, όπως αυτές διαμορφώθηκαν με τα μνημόνια που συνοδεύουν τις δανειακές συμβάσεις της χώρας.

Κύριος ομιλητής της εσπερίδας θα είναι ο κ. Παλαιολόγος Ι. Λιάζος, φοροτεχνικός Α' Τάξεως - συγγραφέας - εξειδικευμένος, εκτός των άλλων, και σε θέματα Μισθοδοσίας Προσωπικού, Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, Λογιστική Αποθηκών και Κοστολόγηση.

Ο κύριος ομιλητής της εσπερίδας θα συνεπικουρείται από τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης κ.κ. Παναγιώτη Οικονόμου, Αγησίλαο Παναγάκο και Λεωνίδα Κορρέ.

Χαιρετισμό θα απευθύνει εκπρόσωπος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πρώην ΑΣΟΕΕ).

Η εσπερίδα μπορεί να διεξάγεται μεν στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των μελών της Ένωσης, απευθύνεται όμως και σε λογιστές - φοροτεχνικούς, στελέχη Ανωνύμων Εταιρειών και ΕΠΕ.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήματα και, στο πλαίσιο του διαλόγου, να πάρουν απαντήσεις που αφορούν στο θέμα τους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για πληροφορίες:

κ. Αγησίλαος Παναγάκος, 210-3311 310, 6947303890

κ. Παναγιώτης Οικονόμου, 6936058111

κ. Παντελής Μπουνέλλο, 6944396430
info@auebalumni.gr
www.auebalumni.gr